Da ne otvaram novu temu, imam punta 1.8 mkII 16v HGT, u njemu je bila Selenia 20k, nakon 8000km sam odradio redovan servis i presao na Seleniu Racing. Zanima me posle koliko kilometara bi valjalo da menjam ulje? I kako se pokazala selenia racing? Hvala
Pitajte ovde!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Alfa 146 1.6
Pozdrav !
Imam Alfu 146-1.6(1996) a koja slabo vuce!Promenio sam kaiseve,svecice,filtere,procistio dizne(pritisak 40bara cinimi se da je rekao serviser),proverena struja,kvacilo korpa i lamela dobri itd.Motor ima dobru komresiju,ne trosi ulje znaci sve sam proverio i nista.Jedino sto ne valja je kompletan auspuh.Vristi kao blesav pa me interesuje (u servisu rekli da ne bi trebalo da ima tolikog znacaja) sta vi mislite i da li znate kome mogu da se obratim za pomoc.
Unapred zahvalan!ludo burazeru ludo
Comment
-
-
Ne vozim Italijana, pa i ne poznajem mnogo te automobile, ali dok mi se firma nije preselila bili smo na Autokomandi, preko puta Fransa. Tu u blizini ima jedan Alfin servis, kazu da je ok. To je sve sto znam o njemu, a kada god sam prosao video sam da je velika guzva i da uvek ima onih koji cekaju (to valjda znaci da servis valja... a verovatno ima i jace cene).
Servis je na samom uglu, tj raskrsnici izmedju Juznog Bulevara i Nebojsine. Srecno.
Comment
-
-
Ja sam imao slican problem sa mojim autom, ispostavilo se da je auspuh zacepilo sace katalizatora (koji je skidan nestrucno kod prethodnog vlasnika) pa je zbog toga auto slabo vukao.......pogledaj kolicinu izlaznih gasova na auspuhu, ako je mala kolicina to je to, a usput stavi ruku blizu izduva nazad (pazi da ne dotaknes cev i da ne priblizis ruku jako jer ces se opeci) i ako su izduvni gasovi vreli to ti je opet znak da je auspuh zacepljen...ako imas uslova podigni auto na dizalicu ili ga nateraj na kanal, pa kuckaj po cevima i loncu...ako zvoni to ti je jos jedan znak da nesto unutra ali i ne mora da zvoni jer se meni sace od katalizatora tako oblikovalo da nije bilo sanse otkriti ga dok nismo iseckali uapuh na sitnije delove..takodje prekontrolisi protokomer
P.S inace na Alfa podforumu imas adrese i brojeve telefona svih servisa kako u BGD tako i sirom Srbije...
Comment
-
-
Originally posted by RANKOriginally posted by ProbisvetPosto auto bas ne poznajem jos a ustvari nisam pregledao sta sve ima, i
juce pregledam rezervni tocak u Daevo Nubira 2.0 16V CDX i i nadjem za dizalicu jednu polugu i nesto sto nemam pojma sta bi moglo da bude, moze biti i da je GAG da se neko nasmeje ali i pored svega toga nesto mi govori da se zavrce negde i vuce, ali sta? nemam pojma i gde da ga zavrnem i pored toga sto sam gledao i napred i pozadi i utvrdio da ima zakacke za vucu ali ovo ne znam sta bi moglo da bude?
Comment
-
-
interesuje me da li neko zna da mi kaze da li je motor od mazde 626 '96 godiste spada u euro3 mtore, oznaka motora je FS964075... ako iko zna neka mi odgovori na mail porilicm@sezampro.yu hvala!!!!!
Comment
-
-
Da li neko zna dobrog električara/elektroničara za BMW.
Drugar mi imao "kreš test" na auto-putu sa kamionom,i treba da menja prednje farove i senzore u braniku (i gde ih već ima s prednje strane),pa sve to treba lepo da se poveže i nacentriše =]
Hteo bi da zaobiđe Deltu u svakom obliku (najviše cenovno) ako ikako može.
Ako neko ima brojeve telefona dobrih majstora,neka mi baci na PM ili ovde.
Tražio sam po BMW sekciji,ali nisam našao."..da ima karburator,ja bih znao da ga ... produvam. Al' ova elektrika,sve neke dizne i koješta..ki da teraš šporet.."
Comment
-
-
koji su simptomi zacepljenog filtera za gorivo?Originally posted by Stefan_sTa dvojka je trosila stvarno malo, desavalo mi se da se ugasi jer ostanem bez goriva..naravno to kad teram pun gas. i nekako upalim i pola dana se jos vozim laganim gasom. Nekad sam imao tripove da ide na vazduh, majke mi...
Comment
-
-
Problemi sa startovanjem, otezhan rad u leru ili gashenje nakon starta u najtezhem sluchaju "zachepljenja"Kod delimichno zachepljenih filtera simptomi mogu da se registruju tek na vishim brzinama rada motora, na otvorenom putu, pri preticanju i sl. jer u vishim turama je otezhan dovod potrebne kolichine goriva tako da auto slabo ubrzava, cima i gushi se... U ovom sluchaju pri vozhnji na manjim obrtajima i uz manje dinamike (npr. gradska vozhnja) simptomi se teshko ili nikako ne mogu registrovati u ovoj, ranoj fazi. Dakle, sve zavisi koliki je stepen zachepljenja...
Comment
-
Comment