RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Plavke
    CBC Član
    • 11.05.2010
    • 47
    • Nova Pazova
    • Renault Laguna II 1.6

Odg: RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke

Zvao sam, kućišta trenutno nema za 15 do 20 dana kartica sa dva tastera oko 2500 din.
    Evo još jedan link http://www.polovniautomobili.com/ogl...tpovoljnoltlt/
    Kod ovog piše da ima kućišta sa dva i sa tri tastera.
    Last edited by Plavke; 27.04.2012, 23:01.

Comment

• kimi r
      CBC Član
      • 27.04.2012
      • 55
      • Nis
      • Laguna 2 1.8 16V

Pozvao ih danas naredio da to urade,stave ulje u menjac i aditiv i veceras dovezli auto, objica ubedjuju kako mogu s autom na Himalaje, a do juce nije sigurno da se vozi uopste, inace to tik-tak,,,se sada sve cini mi se slabije cuje mada se i pre jedva culo), i to samo kad je u leru, na 20-40 na sat, Hvala tebi i "Franji" na savetima, kad sam ih pitao pa kako to cas hitno mora da se menja menjac....a onda bez brige i itd...izbegavali su odgovore,muljali nesto,nista ih nisam razumeo, cak preporucili da ne radim na svoju ruku, sto u prevodu znaci "Ne idi kod dr. majstora ili u ovlasceni servis, jer sam to jutros usput onako kao reko", da ih ne provale, mada bilo im je neprijatno i ako je. E sad to tik, tak..da li je bas do menjaca jer ja zaista razliku gotovo ne mogu ni da prepoznam iako je ima veoma je mala, kao sto rekoh samo kad izbacim iz brzine...Da li ce potpuno nestati, videcu...POZDRAV

Comment

• max3m87
        CBC Senator XXL
        • 17.05.2010
        • 531
        • Beograd
        • Renault LagunaII 1.8 16v

meni se to posle menjanja poluosovine culo u leru to tik tak i tad sam bas imao raspravu sa ovlascenim servisom inace problem je bio jer nisu lepo vratili menjac i bukvalno je pokusavao da udje u brzinu tj. stajao je suvise napred a ne na leru gde treba.. a ti kad si u leru bez kvacila gurni malo napred menjac(rucicu) ako se pojacava zvuk znas sta je... poz

inace ljudi uradio sam na laguni napokon veliki servis i plus promenio dihtung na poklopcu glave motora gde je balavio i troskarao mi 2 crte na 10 000... i napunio klimu jer je prestala da duva hladno heheh... pozz

Comment

• kimi r
          CBC Član
          • 27.04.2012
          • 55
          • Nis
          • Laguna 2 1.8 16V

Hvala za savet! Mada meni nije menjana poluosovina garant-ili ja ne znam, posto sam vlasnik nesto vise od dve nedelje, ne daj boze da moram ja da je menjam!!

Comment

• max3m87
            CBC Senator XXL
            • 17.05.2010
            • 531
            • Beograd
            • Renault LagunaII 1.8 16v

ma jok ne mora zbog toga... ja sam ti to dao sta se meni desilo jer kada to menjaju moraju da skinu menjac... ko zna zbog cega su tebi h... salim se... uzivaj samo sredi to.. to brzo se sredjuje

Comment

• kimi r
              CBC Član
              • 27.04.2012
              • 55
              • Nis
              • Laguna 2 1.8 16V

Kako su sipali ulje i aditiv sve vise se gubi, gotovo da se vise i ne cuje a i sami su mi rekli da ce tako biti!Danas mi jedan majstor kaze da je verovatno neki deo(sto je meni zaista cudno) imao slabo podmazivanje i da se kao sad razradjuje, pa videcu ali za sad se bas tako i desava, cudno ali da znam kako i sta napisao bih ali ..... pozzz

Comment

• Franjo
                Banovan
                • 14.08.2009
                • 2831
                • Inđija - Beograd
                • Renault megan II res

Koje ulje i aditiv su ti sipali? Trebao si što bolji, jer oni sadrže potrebne aditive. Najbolje, isti, koji ti je bio u menjaču i ne menja se, osim u slučaju gubljenja i opravke menjača.

Comment

• kimi r
                  CBC Član
                  • 27.04.2012
                  • 55
                  • Nis
                  • Laguna 2 1.8 16V

Ne znam zaboravio sam al kad sam ga pitao i rekao caletu(posto je radio s auto-delovima 35 godina) rekao da je to ulje odlicno, imam predracun i servisnu knjigu ali nisu upisali koje ulje, da i cep, ispod menjaca bio malooo pocepan, to su takodje promenili, ne znam ni koji aditiv su stavili to nisam ni pitao!

Comment

• kimi r
                    CBC Član
                    • 27.04.2012
                    • 55
                    • Nis
                    • Laguna 2 1.8 16V

p.s. Sad koliko znam koje god da su sipali ulje aditiv ne moze nikako da steti?

Comment

• kimi r
                      CBC Član
                      • 27.04.2012
                      • 55
                      • Nis
                      • Laguna 2 1.8 16V

Dodatakanas sam vozio oko 100 km..i opet na te brzine izmedju 40 i 20 km/h se cuje onako slabo tik-tak i u brzini i u leru malo jace(ali je sve to slabo).., stvarno mi nista vise nije jasno, a menjac, kao u sir, auto ide odlicno!

Comment

• hope
                        CBC Senator
                        • 03.06.2010
                        • 212
                        • ca

cuje li se caktanje na leru,sa stisnutim kvacilom i bez kvacila

Comment

• kimi r
                          CBC Član
                          • 27.04.2012
                          • 55
                          • Nis
                          • Laguna 2 1.8 16V

I sa i bez !

Comment

• kimi r
                            CBC Član
                            • 27.04.2012
                            • 55
                            • Nis
                            • Laguna 2 1.8 16V

mada bez kvacila manje kad ga ostavim u brzinu od 40 -20 km/h tada se cuje!

Comment

• kimi r
                              CBC Član
                              • 27.04.2012
                              • 55
                              • Nis
                              • Laguna 2 1.8 16V

a i na ler, na istoj brzini, samo manje, tako rekoh nista mi nije jasno!?

Comment

• kimi r
                                CBC Član
                                • 27.04.2012
                                • 55
                                • Nis
                                • Laguna 2 1.8 16V

bez kvacila!!!!

Comment

Working...
                                X