RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • max3m87
    CBC Senator XXL
    • 17.05.2010
    • 531
    • Beograd
    • Renault LagunaII 1.8 16v

Odg: RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke

pa trebao bi komplet tecnost da zamenis mislim da se menja na 2 godine sve.. inace najsigurnije ti je da dolijes destilovanu vodu.. a dokle ti pokazuje u kantici

Comment

• kimi r
      CBC Član
      • 27.04.2012
      • 55
      • Nis
      • Laguna 2 1.8 16V

Ljudi da li neko zna u cemu je razlika izmedju polusekventnog uredjaja za plin i sekventa(imam ICOM sistem,comp. za plin sve kao i na sekventu, na laguni 1.8 16V iz holandije),retko ko kaze da ima pojma a poneki kazu da na polusekventu(koga imam) ne smem da ostanem ni bez plina zbog pumpe za plin....???

Comment

• Apolon
        CBC Početnik
        • 26.06.2012
        • 4
        • Prijedor

Debeli, prvo provjeri da li ti je u sistemu antifriz ili ona crvena tecnost (u nju ne valja dosipati antifriz). Kod mene je ona vec cetiri godine, nisam nikako nista dosipao a nivo je stalno isti.

Comment

• zokce
          CBC Član
          • 06.05.2008
          • 26
          • Leskovac
          • Renault Laguna II 1,8 16V

Ned bi bilo dobro da sipas napamet antifriz. Ako se pomesaju tecnosti razlicitih proizvodjaca moze da se stvori pena, a to nikako ne valja.
          Dolij destilovanau vodu, pa najesen promeni tecnost za hladjenje.
          Renault Laguna II 1,8 Privilege, juni 2004

Comment

• cale
            CBC Senator
            • 22.03.2009
            • 297
            • Backa Topola

Sad cu da potzim link pa pogledaj
            Last edited by cale; 06.07.2012, 19:04.
            NE KITI SE TUDJIM PERJEM

Comment

• cale
              CBC Senator
              • 22.03.2009
              • 297
              • Backa Topola

Originally posted by debeli73 View Post

Treba mi jedan savet...Hoću da dolijem malo antifriza a ne znam kojeg.

sipaj i ne misli
              NE KITI SE TUDJIM PERJEM

Comment

• kimi r
                CBC Član
                • 27.04.2012
                • 55
                • Nis
                • Laguna 2 1.8 16V

i da dopunim pitanje postoji li uopste polusekvent-meni nema logike???

Comment

• sony
                  CBC Član
                  • 30.09.2010
                  • 38
                  • gm
                  • laguna 1.8

Duze vreme se ne javljam ali razlog toga je sto nemam problema sa autom vec samo pratim forum i mogu reci samo reci hvale . Pozdrav za nove clanove i imam samo jedno pitanje. Ubacen je servisni interval na 30000km ali ja ga radim na 15000 pa proslog puta nisam resetovao jer je ostalo oko 16000km do sledeceg. E sad je stiglo do 12500km i kad upalim auto servisni kljuc mi treperi par puta i nestane da li je to normalno ili da resetujem km servisa inace auto radi normalno sve ok. Hvala

Comment

• cale
                    CBC Senator
                    • 22.03.2009
                    • 297
                    • Backa Topola

To je sve ok. Samo vozi.
                    NE KITI SE TUDJIM PERJEM

Comment

• saxphotos
                      CBC Član
                      • 02.05.2009
                      • 74
                      • Uzice

Jos jedna zanimljiva akcija http://www.renault.rs/akcije/akcije_2012-06/index.html

Comment

• markofpi
                        CBC Senator XXL
                        • 27.07.2006
                        • 1552
                        • Bezanijska Kosa

Ne znam d ali se ovi popusti odnose na rezervne delove, a ako se odnose onda i na koje!?

Comment

• vladda82
                          CBC Početnik
                          • 03.07.2012
                          • 3
                          • Leskovac

Nasao sam auto za sebe ... ne znam zasto sam se navuko na lagunu pa lagunu ... ali ovaj mi se bas svidja.

laguna 2 2005 god. ristajling 1.6 sa ugradjenim plinom .....

e sad ... auto je u super stanju kako spolja tako i unutra ... ali se u motore ne razumem bas preterano ...
                          kontam da je mozda malo slabiji za karoseriju ali boze moj meni ce posao zavrsavati u potpunosti ... ali na sta obratiti paznju ? ako ima nesto specificno konkretno mada verovatno nema... ali da pitam ...

Comment

• Desmo
                            CBC Senator
                            • 27.06.2010
                            • 280
                            • Vrsac
                            • VW Mk2 1.8

Šta je sa svetlima na laguni?

Aspirazione naturale!

Comment

• sony
                              CBC Član
                              • 30.09.2010
                              • 38
                              • gm
                              • laguna 1.8

Originally posted by vladda82 View Post
                              Nasao sam auto za sebe ... ne znam zasto sam se navuko na lagunu pa lagunu ... ali ovaj mi se bas svidja.

laguna 2 2005 god. ristajling 1.6 sa ugradjenim plinom .....

e sad ... auto je u super stanju kako spolja tako i unutra ... ali se u motore ne razumem bas preterano ...
                              kontam da je mozda malo slabiji za karoseriju ali boze moj meni ce posao zavrsavati u potpunosti ... ali na sta obratiti paznju ? ako ima nesto specificno konkretno mada verovatno nema... ali da pitam ...
                              Auto sam probao sa takvim motorom i cini mi se da je bas slab za lagunu . Imam 1.8 pa mi se cini da bi valjalo malo jaci ali 1.9 dci je idealan nadji i probaj neces hteti 1.6

Comment

• markofpi
                                CBC Senator XXL
                                • 27.07.2006
                                • 1552
                                • Bezanijska Kosa

@ Desmo
                                Kontakti, eventualno stampana ploca na zadnjem stopu. Ja sam imao slican problem i resio ciscenjem kontakata.

Nego, kako su ove vrucine svima smetaju izgleda da su pocele i Laguni. Podivljala mi je instrument tabla!! Obrtomer cas radi cas ne radi, pali i gasi lampicu za air bag, par puta u toku voznje na displeju vrsi system test control, pokazivaci goriva i temperature motora cas rade cas ne rade, ona crvena trepcuca lampica za imobilajzer cas svetli cas ne svetli itd. Ima li neko neku predstavu!?

Comment

Working...
                                X