imam plin i realno retko vozim na benzin... a to je pocelo pre jedno 10 dana da mi se desava sa paljenjem a tek juce ja kao da probam na benzin... videcemo za koji dan pa vam javljam... poz
RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke
Collapse
X
-
lanuga 2,2 dci 2002 godina, desava se da se gasi u leru i sama opet upali i prijavljuje nesto fuel inection eror i esp fault, kada je ugasim i upalim nema nikakvi gresaka sve normalno?
da li je neko imao takvih iskustava i da li iko zna do cega jeproblem?
Comment
-
-
pozdravljam sve pridosle , i iskreno malo se tesko sad snalazim na forumu, ali ce se naviknem
Prosle nedelje se vratio sa puta oko 800 km, bez greske je auto sluzio.
Pre polaska promenjen levi kraj spone, sa desne starne neki "izlazni deo" uradjena optika, ispravljena alu felna na nulu i balansirani tockovi. Napravljen zapisnik u osiguravajucoj kuci za prednju soferku, posto sam imao dva manja ostecenja "rupice" koje nisu mogle da se zakrpe, a stakla su osigurana tako da sam zamenio po povratku sa puta.Sad buducem novom vlasniku ostaje samo da sipa i vozi naredna 23000 km ( i naravno menja ulje redovno )
--->>> nikad ne reci nikad !!! <<<---
Comment
-
-
@maestrobl moraš na dijagnostiku, tako ćeš dobiti najtačniju informaciju šta je otkazalo u tom trenutku. Ne sećam se da je neko na forumu napiso da mu se auto ugasi a zatim ponovo sam upali. Pozdrav, pa kad to rešiš problem napiši šta je bilo, možda nekom pomogne.
Comment
-
-
pozdrav
imam lagunu 1.9dci 79kw, imam problem sa lijevim farom, prvo sam mislio da je sijalica u pitanju pa sam kupio novu sijalicu, medjutim opet je stao, pa sam ponovo vratio onu staru i opet radi, danas mi se desilo da je stalo svjetlo medjutim samo sam kucnuo malo u far i opet je proradio, isao sam kod elektricara i sve je ok, auto diagnostika ne pokazuje gresku, da li ima neki relej za te farove pa mozda da on nesto zeza ili nesto slicno.
unaprijed hvala
Comment
-
-
Pozdrav svima, posle xxxxxx km u laguni, desio se malo ozbiljniji problem... Naime pokazivac temperature pada i vraca se u ispravan polozaj s vremena na vreme u tokuvoznje, i tako ide gore-dole. A desilo mi se i da u toku voznje na sekundu upali STOP i onu lampicu za kvar na motoru i auto je krenuo da secka, ali to je kratko trajalo. Ako bi iko mogao da mi pomogne ako zna o cemu je rec. Hvala! Zaboravih da napomenem da je u pitanju 1.9 dci 120hp, 2002. god..RENAULT, SAAB, VOLVO >>>>>>>>>>>>>VW, BMW, FIAT
Comment
-
-
to mislim i ja, ali zasto mi pali onu STOP lampicu i onu CRVENU za kvar na motoru, i auto kao da pocne da se gasi... Da li je moguce da senzor temperature rashladne tecnosti salje pogresne podatke (velika temperatura) pa da zbog toga pali stop lampicu????RENAULT, SAAB, VOLVO >>>>>>>>>>>>>VW, BMW, FIAT
Comment
-
-
Originally posted by sjstephy91 View PostOK, hvala! Evo sad je auto poceo da se gasi, vozim 3-4 km i on se ugasi, pa moram da cekam par minuta da upalim i opet sve tako.. Da li ste i vi imali takve situacije??
Comment
-
-
@maxag
Uhhh hvala ti nadam se da je to, ohrabrio si me! Videcu sutra, tj danas da odem do servisa da vidim sta je i kako, ali se nadam da je i kod mene ista stvar, ovo je prvi ozbiljniji problem, a idem na odmor tako da sam evo vec 2 dana jako nervozan. U svakom slucaju hvala svima!RENAULT, SAAB, VOLVO >>>>>>>>>>>>>VW, BMW, FIAT
Comment
-
-
Opet ja sa istim problemom.. Naime, moj elektronicar je otisao na odmor, a ne znam nijednog drugog koji bi mogao da sredi ovo.. Pa posto zica nije pokidana, moze li mi neko objasniti na koji nacin mogu to sam da sredim.. Vrv je los kontakt ili ima ulja na konektoru, posto je u blizini turbina, a primetio sam da mi vec par dana prska pomalo, do sad nije ali zadnjih dana se desi da baca pomalo??????RENAULT, SAAB, VOLVO >>>>>>>>>>>>>VW, BMW, FIAT
Comment
-
Comment