Re: Koliko Vam auto trosi ULJE??
Selenia gold nikako ne ide u taj motor!To je glavni uzrok povecane potrosnje ulja.Mislim da je za taj motor preporuka fabrike selenia 20k.Mozes da sipas nju ili recimo Mobil-ovu sintetiku.Tek tada ces dobiti realnu sliku o potrosnji.Sacekaj da se javi neko strucniji za preporuku ulja,a opciju otvaranja motora ostavi za kraj.
Selenia gold nikako ne ide u taj motor!To je glavni uzrok povecane potrosnje ulja.Mislim da je za taj motor preporuka fabrike selenia 20k.Mozes da sipas nju ili recimo Mobil-ovu sintetiku.Tek tada ces dobiti realnu sliku o potrosnji.Sacekaj da se javi neko strucniji za preporuku ulja,a opciju otvaranja motora ostavi za kraj.
. auto sam kupio u CH i vozio ga tri meseca , na pocetku nisam primecivao potrosnju motornog ulja , dok kasnije to nije bilo znatno vidno. testirao ga jedan shatro majstor i nije pokazivao nijedan problem (kao sto je crni dim iz auspuha ili sta vec pokazuje kada je motor pri kraju ) ali trosi dosta ...od krusevca do kikinde nema 1000 km , vec nesto preko 500 km ! ne razumem se oko auta , ali dobro znam kakvi su majstori i da cekaju takve kao sto sam ja , pa je razlog sto sam ovde upravo taj , da saznam na koji nacin da resim problem , i kom majstoru-servisu je najbolje da se obratim . auto mi sam poverio bratu posto sam ja na prekookeanskom brodu , radim i bicu jos dva meseca ovde . bratu saljem upustva gde da se obrati i sta da radi , posto ce on da otera auto u servis i resi taj problem pre nego sto ja dodjem . bio bih ti jako zahvalan da me uputis kod pravog majstora -servis gde cu taj problem da resim , verujem da ce trebati remont motora , al bar da bude odradjen od strane pravog coveka i naplaceno po realnoj ceni . pozdrav , cujemo se !
Comment