Ocigledno da su moja m*** i raspolucena duplo veca nego 206-icina.Jednostavno volim da radim stvari za koje mislim da uprkos teoreticarima mogu da ostvarim.Sto se tice N2O sistema videces kakvog je kvaliteta kada se nadjemo na crti.
Dragane ,cemu takav ton i takav stav ?????
Dosao si ovde i bez predstavljanja,postavio si pitanja i dobio odgovore na njih,a dobio si i prijateljske savete. Na tebi je da li ces da ih poslusas ili ne.Ako hoces da ucis na sopstvenim greskama slobodno.
Da mu odgovorim onako kako umem i mislim, pa da imamo 2 neotesanka, necu, ostacemo na jednom
Vidi, kolika su ti m*** mozes da pokazes nekom drugom, mene ni najmanje ne interesuju, ali ako planiras da ih sacuvas ja da zaista jos jednom savetujem da se manes slicnih ideja. Ako ti je to merilo hrabrosti, super, mnogo si hrabriji od mene, ali meni za utehu ostaje cinjenica da sam ipak mozda malo pametniji (ako ne hrabriji) jer o stvarima koje mogu da dovedu do ozbiljnih posledica po...zdravlje, razmisljam nekim drugim delovima tela...Verovatno postoji dobar razlog zasto se takve stvari ne rade, zar ne? A verovatno i po forumima postoji par ljudi koji i znaju ponesto o tome...ako vec pitas za savet, dobijes ga i onda opet teras po svome - zasto uopste ista pitas? Teraj po svome i gotova stvar, ne trosi ni svoje ni nase vreme trazeci savet za koji unapred znas da neces poslusati.
Evo, recimo Marinkovica u Novom Sadu je spasio samo jak pozarni zid inace bi ga zamajac prepilio na pola jer se spoj menjac/motor nalazi BAS izmedju nogu vozaca. Pre 10-ak godina na reliju na Iriskom Vencu, jednom od vozaca (ne secam se vise ko je vozio, ali u pitanju je bio Fiat Ritmo) raspao se zamajac i SRECA sto je pukao tako da je izleteo unapred kroz haubu, a ne na drugu stranu. Delove zamajca su nasli 600m uzbrdo od mesta pucanja. To zelis? OK, slobodno, ali i dalje bih voleo da mi objasnis sta tacno planiras da dobijes ovakvom modifikacijom, posto meni nije jasno...?
A sto se tice N2O, takve izazove jedva cekam...postoji i vreme i mesto za to, pa izvoli. Mozda i naucis ponesto.
The difference between men and boys is the price of their toys
Jos jednom- Nemoj da busis korpu i zamajac
Evo kako se to radi http://web.tampabay.rr.com/oilleak/ligh ... ywheel.htm
I ne zaboravi da zamajac zanovo treba balansirati da ne bi poremetio balans na radilici, tj. povecace se harmonijske vibracije na radilici od olaksanog zamajca, inace...206 je plasticno opisao sta se desava.
Izvinjavam se svima na forumu,posebno 206-ici necemo vise o ovome poslusacu savet iskusnijih od sebe.Jako mi je zao jer idem u Nemacku sutra,pa necu biti na Batajnici,ali obecavam da cu doci u Ladjevce.Pozdrav jos jednom svima.
Diskovi se buse da bi prljavstina i produkti habanja imali gde da se sklone, a takodje se smanjuje fading kocnica...ali ko hoce takve diskove neka kupi fabricke jer od naknadnih dorada tesko moze nesto dobro da ispadne kod tako odgovornih sistema...
Rekoh da necu vise o ovome,ali moram da izvestim clanove da sam od razbusivanja diskova do danas presao 25000km i jos uvek je stanje nepromenjeno.Menjao sam prednje lagere pa sam iskoristio priliku da diskove detaljno pregledam.Disk plocice su jos uvek dovoljno debele,ali sam na njima primetio male naprsline.Mislim da nije nista zabrinjavajuce pa ih nisam promenio.
pa za 25.000km i nema sta da se vidi, diskovi traju bar 100.000km ako su osrednjeg (losijeg) kvaliteta da bi se nesto videlo golim okom tipa naprsline.
Video je, a i mi postovao si slike na pocetku teme
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment