Kazu da su te Dynarex dobre samo steta sto ih nema u dimenziji 155 70R13.
Gume - iskustva, proizvodjaci ...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
u Beogradu je ponovo uvedena komunalna taksa na firme, koja je bila ukinuta 2006.
uvedena je taksa i na kucne ljubimce, na upotrebu javnih parkova, na upotrebu obala pored reka, itd itd... sirok i poduzi spisak.
izmedju ostaloga i na pevanje / muziku na javnom mestu je uvedena komunalna taksa.
sada stizu retroaktivna resenja sa rokom placanja, hitno tj odmah ili nova kazna (dnevna kamata)..
dobrodoslica investitorima, pomoc otvaranju novih radnih mesta i tako to...
...u bajkma vajnih politicara koji u praksim delovanjem podmecu klipove biznisu na sve moguce i nemoguce nacine.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Pogledao sam sta pise u resenju poreske sluzbe ... ranije je to bilo uracunato u porez i bas sam se cudio kako su to dadzbine pale... kad ono !!!
10+K din za prethofnu godinu. Idem u Pon da ugasim firmu !!!
Da li je podignut limit za pausal na 4 000 000 din ?! Ili je jos uvek 2 000 000 din ?
Toliko o pomoci drzave malim firmama koje bi trebale da nose privredu ove zemlje ?!
Zafalilo za Kosovo i ostale izgubljene bitke...
Nabijem ih na kurblu sve politicare redom !!!
Comment
-
-
Ooo,kakav idiotluk!Neverujem sta su sve izmislili
!
Taksa za pevanje na javnom mestu,i to komunalna!
Back on toppic.
Primecujem po ulicama,da su Michelin u zadnje vreme prilicno cesta pojava i na manjim/jeftinijim vozilima,cak i na Zastavama.
Comment
-
-
Kupio sam 4 Michelin E3B gume!Kako samo lepo izgledaju, odusevljen sam! Nisam imao prilike da ih malo vozim ali ima vremena. Nisam hteo da razmisljam, rek'o daj da uzmem najbolje sto mogu i kad' nemam vec nov auto da ulazem posteno u ovaj, nije mi zao...
Posle sam isao u auto perionicu i lik me je pitao da li hocu da mi namaze gume, kao osim toga sto lepse izgledaju (sjaje se) taj namaz (tecnost) ima i zastitnu funkciju od sunca i sta ti ja znam... ja rek'o ajde... ali nisam nigde cuo za tako nesto... sta je to?
Comment
-
-
Poz ljudi. Gledam ovih dana letnje gume i zapazio sam fuldu - ECO CONTROl koja se prodaje za 3500, kraj 2007. datum proizvodnje. Nahvalili su mi je kao dobru za kishu. Gledao sam i BF GOODRICH PROFILER i on je slican sa cenom, mada citam neke testove i nisu ga bas pohvalili nesto, dok je na sajtu ADAC-a FULDA dobro kotirana.. Sledeca malo skuplja guma je TOYO 350 oko 4200 pa onda GOODYEAR i MISHELIN Energy oko 4600.. Jel ima neko iskustva sa fuldom mozda?
E da gume mi trebaju za Suzuki Swift 1.3 GTi, 100 konjica. Mozda nesto drugo da uzmem u razmatranje?.. Tigar?
Comment
-
Comment