nemojte vise da se zavaravate poceli su da ih prave u Pirotu i polako izbacuju Tigar kao brend! to je razlog pojevtinjenju Michelin guma!
ako je tako tj. gase Tigar kao marku,zasto izbacuju nove modele?Siguris,Sineris,Figura,... ?
Originally posted by Goranp
Matador gume
Ima li neko od vas iskustva ili barem kakve testove da vidim kakve su gume?
Kolega sa posla,vec par godina,vozi na Kadett-u "C" 1.2S Matador MP12 a na Vektri 1.6 16V Matador Prima.Pun je hvale na racun Matador-a,naravno za tu cenu .
Btw,iz nekih ranijih prica,zakljucio sam da su za malo bolje od Tigra i Baruma.
Uzeh malopre 2xTigar Prima 205/55-16 za 10 000 din. Nove (0308), sa tri godine garancije. Za ovih desetak Km gradske vožnje po suvom ne primećujem nikakvu razliku u odnosu na Wintere. Rano je još za neke ozbiljnije utiske...
Uzeh malopre 2xTigar Prima 205/55-16 za 10 000 din. Nove (0308), sa tri godine garancije. Za ovih desetak Km gradske vožnje po suvom ne primećujem nikakvu razliku u odnosu na Wintere. Rano je još za neke ozbiljnije utiske...
10070 obe, bez balansiranja, montaže i ventila.
Sve ukupno 10860.
Danas sam prešao još oko 200 Km; BG-NS autoputem, gradska vožnja po NS, makadam po Fruškoj Gori, regionalni put do Rume i nazad autoputem (max. 200Km/h na nekoliko minuta, prosek oko 130Km/h). Suv asfalt sve vreme.
Prima na sebe ne skreće pažnju što je verovatno najbolja preporuka.
Molim za preporuku za all season gume ... relativno je hitno!!
Dimenzije 185/65/r14 T index, (mislim da moze i S index)
Na onom site-u su ponudili debica, dunlop, pireli. Jedino su pireli M+S
Ja ne bi dao vise od 20k.
1. Ako vam izbezumljena supruga resi da izadje iz kola u voznji (uz pretnju razvodom), znajte da niste jedini, meni se to redovno desava.
2. Danas je Petak. To je dan kada se Beogradjani vracaju kuci.
3. Ima jedan grad, a pored je Beograd.
Doslo je vreme da se menjaju gume,pa sam u dilemi sta uzeti
Prva opcija je Barum(Brillantis ili Bravuris) zavisi sta nadjem u dimenziji 186/60/14.
Druga opcija je BF Goodrich PROFILER 2 GO
Treca ali malo verovatna je da uzmem Tigar Hitris ili 635
Zanima me ako je neko imao iskustvo sa Goodrich gumama,cuo sam da su u grupaciji sa Michelin-om i da su prisutni u wrc sampionatu.Barum radi po licenci Continentala,mada kazu da ga treba izbegavati.
cene su slicne
Nemam iskustva sa ovim Goodrich gumama, ali posto sam i sam razmisljao da ih kupim, raspitao sam se i cuo sve pozitivno. Medjutim u poslednjem trenutku su mi iskrsle Michelin Energy po istoj ceni, pa sam uzeo njih (mada ove Goodrich imaju lepsu saru )
Nemam iskustva sa ovim Goodrich gumama, ali posto sam i sam razmisljao da ih kupim, raspitao sam se i cuo sve pozitivno. Medjutim u poslednjem trenutku su mi iskrsle Michelin Energy po istoj ceni, pa sam uzeo njih (mada ove Goodrich imaju lepsu saru )
S`obzirom da Goodrich pravi Michelin i da je Goodrich njegova podklasa onda moras prizanti da si odlicno prosao
Originally posted by forster
Molim za preporuku za all season gume ... relativno je hitno!!
Dimenzije 185/65/r14 T index, (mislim da moze i S index)
Na onom site-u su ponudili debica, dunlop, pireli. Jedino su pireli M+S
Ako stvarno hoces gume za sva godisnja doba u toj dimenziji preporuka Pirelli P2500 ili Pirelli P400 jer je Goodyear Vector 5 preskup,e sad ako hoces da na gumi pise m+s onda...
S`obzirom da Goodrich pravi Michelin i da je Goodrich njegova podklasa onda moras prizanti da si odlicno prosao
Sa garancijom možeš da se slikaš! Lik koji je ovde prodavao Tigar gume mi je rekao da mu NIKAD nisu priznali garanciju ni na jednu gumu koju je reklamirao. Ovo mi je rekao kad sam reklamirao svoju Tigar gumu. Poslata je na garanciju, koja nije uvažena, kao i ostale . To đubre više ne kupujem.
Comment