pa, dobro onda drustvo.
posto smo zakljucili da su henkok shit, sta mi preporucujete za kupovinu u nizem cenovnom rangu?
samo sto sam otplatio zimske gume, pa nemam bas za razbacivanje.
ponavljam, nisam zaghteven vozac ali prelazim pristojne km i bezbednost mi je na prvom mestu!
pa, dobro onda drustvo.
posto smo zakljucili da su henkok shit, sta mi preporucujete za kupovinu u nizem cenovnom rangu?
samo sto sam otplatio zimske gume, pa nemam bas za razbacivanje.
ponavljam, nisam zaghteven vozac ali prelazim pristojne km i bezbednost mi je na prvom mestu!
sta je trenutno best buy?
Ne moze i jare i pare.Ako nisi zahtevan onda moze Tigar,sava,debica.A ako ti je bezbednost na prvom mestu,sto pozdravljam,onda Mischelin,GoodYear,Pirelli,Dunlop.
Ne moze i jare i pare.Ako nisi zahtevan onda moze Tigar,sava,debica.A ako ti je bezbednost na prvom mestu,sto pozdravljam,onda Mischelin,GoodYear,Pirelli,Dunlop.
druze, ne znam gde si procitao da jurim i jare i pare?!
trazim gume u nizem cenovnom rangu (nikakvu exkluzivu nio ultra performance), pa posto sam nasao hankook za 5000,oo a svi ih napljuvali, ocekujem da mi predlozite bolju gumu od hankooka za iste pare!
Uniroyal sam skroz zaboravio.Ne znam dali ih neko prodaje kod nas ali sam 1999god uvezao Fiat Tipo sa tim gumama i nemate pojma kako su se te gume lepile za asfalt,prosto neverovatno.Do 5000din imas {mozda sam dosadan} Debica furio,brzinska guma sa V sarom odlicna za vruc asfalt ali zimi ne mozes ni da krenes ni da se zaustavis.To kazem iz iskustva jer sam ih imao na Porsche 924 i kada je vruc asfalt nije mogao da potpise kako dobro prijanjaju a i kad kocim nije hteo da prokliza.Medjutim kako je temperatura pala oko 0 stepeni samo je klizio.Imas i Debica Pasio koja je jeftinija.Za Furio mozda znaci nesto sto se ne radi ispod precnika od 14 cola nego od 185/60r14 do 225/45r17 sto mislim da je dobar pokazatelj o kakvoj gumi se radi.Tu jos imas i Tigar Hitris i neku Savu ali u njih se ne razumem!
@deki:
sutra idem do brosauta( zastupnici za audi i seat).
poceli da rade gume i imaju michelin, BFgoodrich, kleber i tigar.
za 2 kupljene gume dobijas poklon masazer za sediste i ref.prsluk.
plus ono najbolje: besplatno cuvaju zimske gume.
do sada sam kupovao u agrohimu, ali sto da cuvam gume u podrumu kad mogu u za to predvidjenom magacinu.
markopfi ispravno razmislja, mozda ih i oni zavrljace u svoj podrum, a kupac misli kako su na "hladnom i van domasaja dece".
Mrki, potrazi tamo Nebojsu, on je direktor, pozovi se na mene, makar ces da znas detalje iz 1. ruke. A ako mu se dopadnes, mozda te provoza u Audi 3 sportback pa da ne mozes da zaspis posle toga celu noc kao ja !
Originally posted by Valent Vudriga
ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.
Comment