Opet propadoshe ljudi
Upadoshe u onu jezivu kolotechinu kada rasturish ceo auto pa ne moz se sastavish koliko ima posla... A sve trulo
Bio sam u tim *ovnima
Jeziv auto za restauraciju... Meni poiskakala ona lajsna iz kedera i produzila se za 15 cm volshebno?!!!??!?!???
Moj je ceo plastichan... Vecan je sada
Vec 10 godina ne menja stanje
Pozz
Upadoshe u onu jezivu kolotechinu kada rasturish ceo auto pa ne moz se sastavish koliko ima posla... A sve trulo
Bio sam u tim *ovnima
Jeziv auto za restauraciju... Meni poiskakala ona lajsna iz kedera i produzila se za 15 cm volshebno?!!!??!?!???
Moj je ceo plastichan... Vecan je sada
Vec 10 godina ne menja stanje Pozz
ali mislim da ću ga viđati ubuduće pa očekujte slike.
[/URL]
malo doteras oblik ako se lim uvio od toplopte i presspricas sa epoksidnim prajmerom . Stos je da limariju sto preciznije i pedantnije radis da nema gitovanja . Auto ima jedo 30-ak zakrpi , a uopste nije bio truo . Sve su to mesta koja se na vide spolja . Sva limarija mu je originalana , nista mu nije pretgodno radjeno , a sada tesko da moze da se provali . A sekao sam ceo donji deo vrata !!! Za zastitu je bolji body 900 vosak , koji ako su neke supljin koje se ne vide pomesas sa malo butumena i ulja za kola i dobijes jednu lepljivu , polu-suvu elasticnu masu . Metalik boja i prajmeri su bili oko 250 e , samo sto nisam iskesirao odjednom nego u etapama .
Comment