Ford Capri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • g60
    CBC Senator XXL
    • 20.10.2006
    • 1011
    • Vrachar je majka ;)

Opet propadoshe ljudi
    Upadoshe u onu jezivu kolotechinu kada rasturish ceo auto pa ne moz se sastavish koliko ima posla... A sve trulo
    Bio sam u tim *ovnima
    Jeziv auto za restauraciju... Meni poiskakala ona lajsna iz kedera i produzila se za 15 cm volshebno?!!!??!?!???

Moj je ceo plastichan... Vecan je sada Vec 10 godina ne menja stanje
    Pozz

Comment

• Van
      CBC Senator XXL
      • 16.02.2007
      • 1425
      • Nbgd

Ti svog sredjujes ili teras? A to za g...nima mi je jasno , ja svoj auto sredjujem punih 7 godina , a uopste nije bio los . Mada moze sve to i brze ako imas entuzijazma i vremena .
      ...zivi , Franjo je ziv !!!

Comment

• g60
        CBC Senator XXL
        • 20.10.2006
        • 1011
        • Vrachar je majka ;)

De da ga sredjujem... Zgadio mi se s'oproshtenjem

Comment

• Van
          CBC Senator XXL
          • 16.02.2007
          • 1425
          • Nbgd

Sto ? Sta mu fali ? Dje ba zapelo ? Mozda sam ja jedni srecnik ovde koji je odusevljen svime u vezi sa Capri-jem . Mozda sam samo imao srece da vozim jedan koji je mnogo pruzao a veoma malo ********o . Uvek mozes da ga pretvoris u S7 .

Comment

• g60
            CBC Senator XXL
            • 20.10.2006
            • 1011
            • Vrachar je majka ;)

Ma nema dela koji nisam u ruci drzao... Popravljao, chistio... Remontovao...
            Jednostavno je matori kupio primerak koji se umorio od zivota... 3 menjaca sam promenio
            Dva puta ga farbao... Brusio, gitovao...
            Somash, kupish za soma, ulozis soma i prodas za soma
            Jesam se navozo i nahebo u njemu ali... ****sh auto bez serva na volanu.

Sad je konzerviran na parkingu i ceka pacijenta za soma jevreja... Samo nesto oko papira da se sredi (ne njegovih)...

A za S7 imam celog taunusa sem motora u delovima

Comment

• Austin
              CBC Senator XXL
              • 03.06.2006
              • 364
              • Novi Sad, 45°15'14.67"N, 19°50'58.96"E

Pre nedelju dana sam video Capri-ja 2.0 84-to, prva boja, prešao 80000 km u perfektnom stanju, kod sadašnjeg vlasnika je od 23000 km. Šta da vam kažem auto izgleda perfektno, kao da je sad izašao iz fabrike. Toliko sam se oduševio da sam zaboravio da ga slikam ali mislim da ću ga viđati ubuduće pa očekujte slike.
              It floats on fluid

Comment

• g60
                CBC Senator XXL
                • 20.10.2006
                • 1011
                • Vrachar je majka ;)

Bio je jedan matorac koji je vozio kapri 3 plavo/sivo metalik... Potpuno je bio fabrichki, siber, alufelne... E to je bio capri
                Mislim da je taj bio konkretno uvezen 97 kad je bio onaj uvoz.

Comment

• Austin
                  CBC Senator XXL
                  • 03.06.2006
                  • 364
                  • Novi Sad, 45°15'14.67"N, 19°50'58.96"E

Ako je imao RU tablice to je taj.
                  It floats on fluid

Comment

• g60
                    CBC Senator XXL
                    • 20.10.2006
                    • 1011
                    • Vrachar je majka ;)

Ne secam se tablica... To je ona svetlo plava metalik (samo ford ima te lude boje)
                    Krila su bila farbana a enterijer je bio kao nov i to dezen onih eskorta 89 kao kod mog drugara tada... Fabricki siber i mislim one cetvorokrake alu felne.
                    E ako je taj onda vredi svakog sna i n0vcica koji se ulozi

Comment

• Van
                      CBC Senator XXL
                      • 16.02.2007
                      • 1425
                      • Nbgd

E , moj ima servo volan ! I to razbija kako radi , malim prstom mozes da ga ga okreces u mestu . Ali zato kada se auto ugasi , vezbam bicepse . Jednom zamlo sto se nisam zakucao u kontejnere , kada se auto koji je bio hladan ugasio u promeni brzine i servo je prestao da radi , kuku majoko . Moje iskustvo sa kaprijim da su su samo V6 prave stvari . tamo negde pre deset godina , ako da je bila pomama za njima , i ja sam upoznao i druzio se sa mnogo ljudi koji su vozili kaprije . Imao sam prilike da probam mnoge , ali samo po koji je pruzao pravo zadovoljstvo voznje . Svi ti ljudi su se mahom otarasili svojih automobila koji su ko zna gde zavrsili .
                      URL=http://imageshack.us][/URL]

Ovo je moj krsic
                      Valjda ce nekad da bude gotov

Comment

• g60
                        CBC Senator XXL
                        • 20.10.2006
                        • 1011
                        • Vrachar je majka ;)

Pa kada si se otvorio za metalik boju, ne kapiram sto mu nisi i haubu produzio i dodao obrvice
                        A dok ga kompletirash, opet ce da probije na sve strane, sto mi to poznato neshto...
                        Ma auto je totalna bud@lashtina (dizajn) sa ovim kljunom od 2 metra
                        Ljudi su se smejali uvek kada sam prolazio. Deca vrishtala ali ima on neki svoj smek u svemu tome. On je nash amerikanac sa smejurijom od motora
                        Sta ces za branike? I moji su nikakvi... Toliko su izubijani a narocito prednji da vise nema oblik nego je kao kifla uvrnut
                        Iskreno, trebao si rubove da mu proshiris

Napuni ga tovatnom mascu i uljem gde god mozes cetku da zavuches
                        Ja sam mog tako konzervirao i stoji vec 10 godina bez problema! Ako ga vozish, svake 2-3 godine domazes a mast se sama shiri i vezuje praveci film sa prashinom...
                        U sajtne naprskaj ulje kompresorom a narocito vecni lim ispod soferke jer mu je tu veliki problem... I vrhovi krila ispod soferke....

PS: ja nemam zadnji brisach za staklo ali imam spojler

Comment

• Van
                          CBC Senator XXL
                          • 16.02.2007
                          • 1425
                          • Nbgd

He, he ,he ...
                          Pa sta mislis zasto mi je i trebalo 7 godina da ga sredim . Auto je komletno rasturen , poskidana krila , vrata , haube , cela mehanika i onda lepo gde vidis rdju , to iseces , dimenzije toga preneses na karton , savijes karton u obliku dela koji si isekao i probas kako stoji u rupi . ako pasuje , preneses to lepo na prace lima , ubacis lim u rupu , pridrzis ga magnetom , i polako tik-tik sa CO2 aparatom . Napravis pun var , izbrusis ga i uglacas smirglom . Posle malo doteras oblik ako se lim uvio od toplopte i presspricas sa epoksidnim prajmerom . Stos je da limariju sto preciznije i pedantnije radis da nema gitovanja . Auto ima jedo 30-ak zakrpi , a uopste nije bio truo . Sve su to mesta koja se na vide spolja . Sva limarija mu je originalana , nista mu nije pretgodno radjeno , a sada tesko da moze da se provali . A sekao sam ceo donji deo vrata !!! Za zastitu je bolji body 900 vosak , koji ako su neke supljin koje se ne vide pomesas sa malo butumena i ulja za kola i dobijes jednu lepljivu , polu-suvu elasticnu masu . Metalik boja i prajmeri su bili oko 250 e , samo sto nisam iskesirao odjednom nego u etapama .

Zaokruzeno ti je sta je spolja radjeno na limariji , a strelice pokazuju gde je radjeno na unutrasnjim panelima . Moras tako da odradis ako neces bubrege posle prve kise . On ima mnogo dzepova ispod krila koji se pune blatom i tu strada lim . Ja planirma da mu napravim podkrila i napred i nazad , kao jos po koji panel da bi zastitio auspuhe i mehaniku od prskanja vode i blata .
                          Nazad mu stavljam diskove od siere a napred 4-klipna kljesta od volvoa . I monro gasne amortizere .

Inace dok sam ga vozio '98. , svi su se okretali , i bar 2-3 puta dnevno su me ljudi pitali da li je na prodaju i gde ima da se kupu takav .

p.s ja nemam spojler ( na kolima ) , ali zato ovo je Ghia bato ,... a krompiri su zlato !

Comment

• g60
                            CBC Senator XXL
                            • 20.10.2006
                            • 1011
                            • Vrachar je majka ;)

Nemash spojler a bogme ni zadnje staklo Sta si smislio za to ili ga nisi montirao? Jel leptir? Na otvaranje? Ja kada sam trazio, nasao sam odma pre 10 godina...
                            Daj neku fotku iznutra, moj je grozan. Neko ga je celog presvlachio iznutra...
                            Sve te strelice i kruzici su mi jako poznati

Mene su stalno matorci smarali kako je to u njihovo vreme bio autooooo I naravno, smarali dal prodajem, koliko je star...

Elem, na ovom tvom nisu originalna krila? donji deo prednjeg kraja pre odgovara trojci
                            Znash gde je zaheb ovih linija koje si udario preko krova i aube? I ja sam hteo ali capriju ne stoje nikako jer se izgubi ova njegova grba na haubi koja je NAJLEPSHA od celog auta... Ako se ja pitam
                            Inache je tvoj bash lep, jedino obrvice iznad farova ali dobro...

Ja sam pre za plastiku jer je mnogo postojanija. Nemam pola zivota da bi krpio caprija
                            Elem, koliko je mojih riba ispashtalo zbog caprija... Dolazile su a ja sam sedeo u garazi i drndao. Kukale su i plakale
                            Mnogo je nezgodan za sex. Ja imam i onaj veliki kanal sa naslonom za ruku Pozadi nizak plafon... Uzasss

A priznaj da su najaci oni zadnji dzepovi iza tockova koje je glupavi ford tih godina punio pur penom
                            Raspali se skroz!
                            Ako bih opet imao caprija u zivotu, bila bi to trojka v6 sa fabrickim siberom obavezno jer je ogroman

Comment

• Van
                              CBC Senator XXL
                              • 16.02.2007
                              • 1425
                              • Nbgd

Ma auto je slikan dok sam vracao vrata i stakla . Enterijer je mnogo bolji nego eksterijer , sve je fabricki . Komandna tabla je malo ispucala , tu nema leka i imam jedan lmali procem na nebu . Unutrasnjost je nebo plava . Auto ima donji spojlercic i krajeve krila kao trojka . Tako sam ga kupio . Ko zna sta je tu sve budzeno od delova . Ja sam svog zarkbo u roku od mesec dana . Oko 1 sat po zakrpi u proseku , ako tomoze da se generalizuje . Enterijer je spakovan u garazi , ceka da se montira . A motor od skorpiona v6 mozes da pazaris za 150 evra , menjac 5-stepeni za 50 e . I dupli farovi i neku spoljer i vec imas trojku u najboljem izdanju . I ja sam bacao vreme dok nisam shvatio kako se sredjuju kola i koliko treba da budes sistematican i pedantan . Za sex ne znam , a cinimi se nikad i necu da proveravam . Zao mi !!!

Comment

• Sasha
                                CBC Senator XXL
                                • 04.10.2004
                                • 4126
                                • Novi Sad

Zasto ti auto stoji na travi!!??
                                www.arcs.org.rs/forum

Comment

Working...
                                X