Re: trazim ili znam ko nudi posao
Pozdrav truckerima,evo i ja se ponovo javljam.Neću Nikola da ti želim dobrodošlicu,jer sam i ja "gušter" kao i ti na ovom forumu,za razliku od tebe,ja sam "gušter" i u ovom poslu,znači dvostruki
...
Pošto se i ja spremam da se uputim u avanturu zvanu kamion,hteo bih da pitam iskusne kolege,jer ta papirologija tako užasna i opasna ili se samo radi o tome da svaki put moraš da si skoncentrisan i da dobro proveriš sve papire da ne bi na granici saznao da ti nešto fali
. I kada kažeš obezbeđivanje tereta,misliš li na čuvanje tereta da ti ga ne ukradu ili obezbeđivanje stabilnosti tereta prilikom prevoza ? Verovatno ovo drugo,pa zar nema neki standard koji su svi dužni da ispoštuju i koji je isti za sve i onda te ne boli glava...A što se tiče usamljeničkog života,pa i ne mora da bude tako usamljen,s vremena na vreme,povedeš nekoga sa sobom da ti pravi društvo,naravno ako propisi to dozvoljavaju...
Veliki pozdrav za tebe i ostalu ekipu na čelu sa Sniperom...
Pozdrav truckerima,evo i ja se ponovo javljam.Neću Nikola da ti želim dobrodošlicu,jer sam i ja "gušter" kao i ti na ovom forumu,za razliku od tebe,ja sam "gušter" i u ovom poslu,znači dvostruki

Veliki pozdrav za tebe i ostalu ekipu na čelu sa Sniperom...
Comment