Novi ZOBS - vaše mišljenje, iskustva...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • DovlaK
    CBC Senator XXL
    • 24.07.2008
    • 560
    • Beograd

Re: Novi ZOBS - vaše mišljenje, iskustva...

Što se mene tiče trebalo bi dozvola da se produžava na svakih 5god i to ne samo da se produži na papiru nego da se ponovo polaže vožnja i testovi... da se svi malo povremeno podsetimo zakona i pravila.
    Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.

Comment

• kuzmar
      Moderator
      • 18.12.2009
      • 783
      • Lazarevac
      • Pezo 207 1.6 HDI

Originally posted by Azrael
      a ovi nasi nas zezaju da svakih 10 godina obnavljamo... Bem ti drzavu i zakon...
      Ma da, ja bih na tvom mestu Skupstini podneo peticiju da se zakon izmeni i da se dozvola izdaje trajno, a onako usput da se i registracija auta vrsi jednom i da i ona bude trajna.

Ne znam sta je tesko jednom u 10 godina produziti neki dokument ?????

P.S.
      Mislis da je negde dozvoljeno da na dokumentu bude ovakva fotografija?
      www.paluba.info

Comment

• 206
        Admin od ispočetka :)
        • 09.12.2004
        • 9548
        • Beograd
        • 206

Razmislja li neko o tome koliko se licni opis promeni za 10 godina, i da je razlog zamene mozda upravo to?
        The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• DovlaK
          CBC Senator XXL
          • 24.07.2008
          • 560
          • Beograd

Ako ćemo pošteno lični opis se često promeni i za 10min
          Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.

Comment

• kuntalo
            CBC Senator XXL
            • 02.03.2007
            • 342
            • Predgradje

Nemci (ne svi, naturlih) uredno nose sive, skoro pa A5 formata vozačke dozvole iz 60-ih, sedamdesetih. Najjači utisak - frizure. Lica sa fotografija i osoba pred Vama odavno nisu ista.
            Nemci, Austrijanci, Švajcarci, Francuzi - nema vremenskog ograničenja

Off: Zanimljivo je da nekoliko zemalja Južne Amerike isti broj (nešto kao JMBG) koriste kao broj lične, vozačke, pasoša.
            Save the Panda!

Comment

• andrejava
              CBC Početnik
              • 25.08.2010
              • 8
              • Beograd

Originally posted by marek
              Originally posted by andrejava
              Ako sam ja najveća pretnja na putevima Srbije i ako nema nikog ko pretiče na punoj ili duplo punoj liniji neka me primerno kazne.
              Mozda i nisi ali su tebe uhvatili, svakome od nas se desilo da dok policajac pise prijavu za brzu voznju za nekih 20-30km prozuji neki koji gazi bar duplo. Najbolje bi ti bilo da se raspitas kod nekog od sudija, advokata sta da kazes i kako, cinjenica je da je prekrsaj napravljen i glupo je poricati e sad vaditi se na uslove.
              Sto se tice saslusanja bice u tvom mestu stanovanja a sudija koji odlucuje je odande odakle su policajci.
              Drzi se
              A zar nije sudjenje na teritoriji na kojoj se dogodio prekršaj?To mi je za sada nepoznato sve dok ne dobijem poziv.Da li neko sa sigurnošću zna da li je sudenje na teritoriji gde se prekršaj dogodio ili odakle su policajci???
              Raspitao sam se malo i čuo da imam pravo da insistiram da dam iskaz upravo u sudu u kome se sudi pogotovo zbog težine prekršaja i zaprećene kazne.Znači kada me pozovu u sud u BGD(Zbog uštede troškova i vremena) imam pravo da tražim da me sasluša sudija koji presudjuje.To je informacija od advokata.

Inače ne poričem da je igrom slučaja i lošije procene došlo do prekršaja ali je daleko od nasilničkog ponašanja.Znak se u toku preticanja(za zabranu preticanja a samim tim i početkom pune linije),ne vidi od drugih vozila a i nisko je postavljen.Punu liniju sam video kad sam stigao do nje ali kuda kad je kolona usporila i nije bilo mesta za povratak.Vratio sam se u kolonu čim se ukazala prilika.

Comment

• rajmax63
                CBC Prijatelj
                • 02.04.2005
                • 1415
                • Bačka Palanka
                • AUDI A6 2.0TDI 170KS

Info kamera u Novom Sadu i kako rade

blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
                Audi ima crveno T

Comment

• Azrael
                  CBC Senator
                  • 29.06.2006
                  • 278
                  • Kragujevac

Juce sam upucan radarom u naseljenom mestu, prekoracio sam brzinu za 21km/h, ogranicenje je bilo 50, a ja sam isao 71. Znam da prekrsaj nosi 4 boda i kaznu od 6000-20000 dinara, ali ono sto me zanima je na osnovu cega se odredjuje visina kazne? Takodje me intresuje da li se za ovaj prekrsaj oduzima dozvola, posto u zakonu nisam nista nasao povodom toga?

Comment

• Bojan1212
                    CBC Senator XXL
                    • 15.07.2008
                    • 468
                    • Zemun
                    • Honda Accord

Bas sam juce cuo, da je lik napravio isti prekrsaj, dakle 71 ili 72km/h, a ogranicenje 50km/h. Dobio je kaznu od 4 boda, 6000din i 30 dana zabrane.

Comment

• uglavnom.bezopasni
                      - 42 -
                      • 03.02.2005
                      • 2235
                      • Novi Sad

Težine učinjenog dela, posledica koje i izazvalo, kao i materijalnog stanja pacijenta (moj ćale je kukao da je nezaposlen (što u principu i jeste) i da mu odmah pišu kaznu zatvora, ali je bilo evo minimalna kazna što nije odjavio tablice na vreme i da proba da svaki mesec plati po 500 dinara, pa će taman otplatiti dok dođe na red da mu šalju opomenu i rešenje za zatvor)

Zato te ispita gde radiš, kolika je plata, koliko članova porodice koji rade, podstanar i sl., smislite priču, posebno ako ste vozili neki stariji/normalan auto.
                      Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
                      11.04. 0:12 #2
                      Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• Shazalakazoo
                        CBC Senator XXL
                        • 15.10.2007
                        • 545
                        • Beograd

Mislim da tu ima osnova cupati se na odstupanje mernih uredjaja, tako da se upadne u nizu kategoriju prekoracenja...

Comment

• Azrael
                          CBC Senator
                          • 29.06.2006
                          • 278
                          • Kragujevac

Znaci zabrana mi ne gine.... Najvise me je interesovalo za visinu kazne, posto sam jos uvek student, pa mi je svaki dinar kao kuca... Inace ispao sam velika magarcina, posto me je policajac uslikao sa novim radarom sa foto aparatom, ali mi nije dao sliku na uvidu, tako da sam poceo da sumnjam da me je uopste i uslikao... Toga sam se setio tek posle par sati, ali kako kaze nas narod "posle jebanja nema kajanja"....

Comment

• rajmax63
                            CBC Prijatelj
                            • 02.04.2005
                            • 1415
                            • Bačka Palanka
                            • AUDI A6 2.0TDI 170KS

Ljudi PAŽNJA PAŽNJA PAŽNJA

Juče sam bio u KG i BG i to sa prikolicom
                            u povratku iz KG prema Bg na delu autoputa kod Velike Plane i Mladenovca stajala je policija ispod nadvožnjaka sa civilnim autima
                            kok Vekike Plane bio je beli YUGO policajac u civilu sa otvorenim zadnjim gepek vratima i postavljenom kamerom sa radarom
                            kod Mladenovca ista situacija ispod nadvožnjaka ali beli Stojadin isto sa postavljenim radarom na tronošcu

na oba mesta lepo snimaju i nema zaustavljanja nego najverovatnije lepo slikaju pa pošalju čestitku na kućnu adresu gde je auto registrovan

obratie pažnju na brzinu pogotovo kada nailazite na nadvoznjake ili blizu nekih izlaza
                            ovo nije prvi put da ih vidim
                            vidjao sam ih na autoputu od BG prema NS kod isključenja za Stare Banovce ali tu su bili sa tano zelenim Peugeot-om 206
                            blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
                            Audi ima crveno T

Comment

• GSi
                              CBC Senator XXL
                              • 15.04.2007
                              • 1018
                              • Zemun

Ja ih letos vidjao i na obilaznici
                              Dr. Fritz Indra

Comment

• Cp6uH
                                CBC Senator XXL
                                • 22.09.2008
                                • 553
                                • Beograd
                                • Corolla TSn

@rajmax63 Ako te uslikaju preko 160km/h stize cestitka na kucnu adresu

Comment

Working...
                                X