Isti princip fotka sa presudom bez prava zalbe na kucnu adresu koriste vec godinama za narusavanje prvenstva pesaka i slicne po njima neoborive prekrsaje...
Raznim zakonima je u svim zemljama definisano ustavno pravo da se sakupljeni materijal za nadzor ukoliko nije jasno naznaceno da je zona pod elektronskom prismotrom, ne sme i nije dokazni materijal.
Prosirenjem kompjuterskih tehnologija jos od 70-ih godina su uvodjeni zakoni koji stite gradjane od zloupotrebe sakupljenog materijala koji se smatra statistickim materijalom ukoliko nema jasnog obeleja od foto, video i slicnom nadzoru.
Kod mene ni mobilni raadari nesmeju da se postavljaju bez mobilne table o video kontroli brzine.
Dokle smo mi stigli po pitanju zakona i uskladjenja?
Presretaci su nestali kod nas jer neispunjavaju zadate zakonske direktive a sa njima je nastao i GIS serijal. Ako pobegnes video materijal nije dovoljan za osudu jer nesme da se koristi u svrhu dokazivanja ko je vozio posto vozac nije bio upozoren na vreme da ce biti kontrolisan. cvrc
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Ima i to negativne strane. Kod vas jurcas dok ne naidjes na tablu na kojoj pise da se radar nalazi za 1km, za 500m i onda usporis. Dakle, skoncentrises se samo na trazenje table pored puta.
Kod nas pak moras da gledas daleko ispred sebe i da obracas paznju na sve sumnjive detalje oko i na putu kako ne bi na*ebao, tako da je to mnogo bolje za bezbednost
Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem
Postoji i varijanta gde su anti-radar detektori potpuno legalni i dozvoljeni da se koriste u automobilu. U čemu je caka? Pa postave ludaci lažne emitere i tebi anti-radar pišti, ti usporiš, a radara ni od korova
Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.
U nekim zemljama se i ohrabruje kupovina i korišćenje detektora jer ih koriste i za kontrolu saobraćaja (lažnim odašiljačima), za rasturanje gužve kad prolazi hitna, vatrogasci, političari ... Ima to svoju svrhu. Postave odašiljače pored škola da skalamerija pišti, ako se čovek zaboravi...
"Zbog povoljnih vremenskih uslova povećan je i intenzitet saobraćaja, a početkom novembra je zabeleženo 50 odsto više nastadalih nego u istom peridu prošle godine i zbog toga smo odlučili da sprovedemo akciju povećane kontrole, koja će trajati sve dok traju povoljni vremenski uslovi", kaže Vladimir Rebić, zamenik načelnika Uprave saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova.
Efekat glupog pravilnika, obavezne zimske gume bez obzira na vremenske uslove.
“Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”
Ja ih vala stavljati necu dok se vreme jos malo ne pogorsa. Najsmesnije od svega sto se moze desiti jeste da se toliko drze tih rokova da za eventualnu saobracajnu nezgovdu terete onog ko nije imao zimske gume na vozilu, a ne onog koji je zaista kriv!
U poskednje 2 nedelje sam obisao veliki deo Srbije (SU, ZR, NS, PA, SD, KG, KV, KS, Zupa, Kopaonik...), vozio mnogim magistralnim putevima i moram da konstatujem da su radarske kontrolo u najmanju ruku udvostrucene
Npr. prosle nedelje samo izmedju ZR i PA sam video 3 patrole, a to je potez od nekih 60km Posle, prema BG jos 2.
Na novosadskom putu (deo pored Galenike, Metro-a) redovno stoje po 2 patrole na razlicitim mestima, i ranije ih je bilo redovno ali retko po 2...
redovan sam na ovakvim relacijama i nikada nisam vidjao toliko poloicije na putevima. znao sam da odem BG-JA-ZA-NI-BG i da na tom putu od nekih 600km naidjem na 1-2 patrole, sada ih ima na sve strane
Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem
Nema veze sa bezbednošću, htela policija da štrajkuje, pa su im obećali dva puta po 10 hiljada i neku povišicu od nove godine, treba to zaraditi...
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
Ne znam ja šta reći. Pored policije, i narod je ovde u Srbiji sto*a posebna. Jutros idem na posao i na dve raskrnice od desetak koje prolazim u gradu Novom Sadu vidim likove (jedan je taxista) koji mrtvi 'ladni prolaze kroz crveno svetlo, i to sve onako, stižu na semafor gde je već uveliko crveno i gde ljudi već stoje, uspore da vide "ima li koga", obiđu slobodnom trakom ove što stoje, pogled levo desno još jednom, ubacivanje u kolnu ovih što prolaze na zeleno poprečnom ulicom i teraj. Zeleno se nama upalilo tek jedno, pola minuta kasnije. Ovakve pojave su se bile malo proredile početkom primene novog zakona, a sada opet postaju svakodnevne.
Mislim da te kamere TREBA da postoje i rade ono za šta su namenjene. Kada to bude automatizovano i kada faktor "pandur" bude eliminisan iz celog lanca prekršaj-kazna, možda će biti malo reda u saobrćaju. I manje ovih kr*tena za volanom kakve sam video jutros.
Volim sve što su voleli mladi kada sam i ja bio mlad...
interesuje me da li u novom ZOBS-u imao kao i u starom da za preksrsaj za koji je propisana zabrana upravljanja motornim vozilom 3 meseca,sudija moze da presudi uslovno godinu dana?
Ovih dana videh na putu nove znakove za ogranicenje i voznju sa lancima na mestima na kojima ranije nisu bili. Ispod znaka stoji odredjena kilometraza 25km-34km itd gde je obavezno voziti sa lancima, ali nigde ne stoji znak gde prestaje voznja sa lancima. Da li mi treba da merimo 25 km ili koliko je znakom odredjeno od znaka pa da skidamo lance, ili kako je to regulisano? Da li treba stavljati lance kada pada sneg, a kolovoz je suv, tj nema snega na njemu, a znakom su obavezni lanci? Veceras sam pitao jedog policajca u vezi ovoga i nije znao da mi odgovori....
Comment