kada će se ovakva vest naći u našim novinama ? NIKADA !!!
pa kad se pojavi, ni tebi ni meni nece vise prolaziti, pa nisam znao, osmeh, crvena za tablice, jao pa mi imamo zajednickog prijatelje od tetke mali od buraza e pa njegov komsija, motor od 3000 kubika registrovan kao 1,6 i da ne nabrajam dalje, sve ono sto se sada tolerise, a bar toga ima koliko hoces.
dobar dan, isprave? hvala, dovidjenja.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Ove dve kamere sto su postavljene na Brankovom mostu samo unose pometnju. Ajde nekako ova sto je postavljena iz pravca NBG i ne stvara probleme, ali ova sto je postavljena iz pravca grada zaista pravi vise stete nego koristi, evo i zbog cega-vozaci koji se ukljucuju ispod mosta nemaju dovoljno mesta da razviju brzinu da bi se bezbedno prestrojili iz zute trake a plase se da prodju da ih ne snimi kamera tako da dolazi do zastoja saobracaja a nekad i do "cukanja" jer neki vozaci pre rizikuju da se rizicno ubace nego da prodju ispod kamere. Pitanje zute trake je prilocno dobro reseno i sada jer su saobracajci u spicu uvek na mostu.
Ja nisam primetio ovo o cemu pricas? Radi sasvim lepo za sada...
Te kamere na konstrukcijama tj. te kutije mi lice na one sto rade na K bandu... Ali ja nigde (osim u onim kuglama na semaforu koje nisam zagledao) nisam video neki uredjaj koji bi pravio sliku... A to bi trebalo da bude valjda
Na Brankovom mostu su najobicnije kamere za snimanje zute trake, ona za "kontrolu" saobraćaja još uvek nije montirana, samo je stub potsavljen na raskrsnici sa Pop Lukinom.
Na konto tih sto se plase da se ukljuce... Isto su krivi i ovi iz srednje trake sto ih ne pustaju da se ukljuce, ali ti mozes da zadjes u zutu traku i da se iskljucis, ne da se vozis njom. Neko mi je rekao da je dozvoljeno zadrzavanje od par sekundi...
Meni i dalje vise interesuju ove sa "radarom" ili cime vec - koja je njihova svrha.
Verovatno zato sto nisu aktivirane, ali takve u HR rade na K bandu. Doduse kod njih ne sluze za kaznjavanje vec imaju neki sistem regulisanja rada semafora na osnovu brzine saobracaja.
Comment