Novi ZOBS - vaše mišljenje, iskustva...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • djukic
    CBC Senator XXL
    • 27.03.2005
    • 2526
    • Beograd

Re: Novi ZOBS - vaše mišljenje, iskustva...

Ja sam danas uspeo da odem do Leskovca i da se vratim. Bilo ih je gomila, igrom slucaja uspeo sam da ih sve izbegnem
    https://t.me/pump_upp

Comment

• prolupator
      CBC Senator XXL
      • 02.09.2005
      • 3968
      • Zemun

Na Ibarskoj je standardna situacija, ništa se pormenilo nije ... i dalje ima prometa koliko 'oćete a pandura još više ... samo je sad mnooogo veća gužva na Ostružnici nego ranije, i nema radara na Ostružnici.

Gre'ota, mislio sam da će s novim Zakonom doći i nekakav red na Ibarsku, a ono se samo kazne povećale ...
      OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Milorad90
        CBC Senator XXL
        • 26.07.2007
        • 975
        • Beograd

Aj da i ja kazem koju.

Veternik - Futog klasika, dve patrole uvek stoje i sa njima izgleda nema price jer imaju onaj fensi aparat sto ima nogare

U Sirigu redovno stoje sa puntom i sa njima ima dogovora, fini momci

Indjija - na ulazu iz pravca NS nekad stoje ,nekad ne, na centru takodje i cimaju zbog pesaka i na izlasku prema Staroj Pazovi stoje sa desne strane i ko ide preko 40 ne pise mu se dobro.

Stara Pazova - na pumpi sa desne strane iz pravca Indjije, i posle velike raskrsnice kad se krene za Novu Pazovu stoje sa desne strane.

Autoput Ns kod batajnice ,ne kod Crnomarkovica vec kod nadvoznjaka, gde je ogranicenje 40 pa mnogi ne koce i eto mesa za njih

Ako se setim jos negde napisacu. Uglavnom ima ih koliko volis, posebno u Vojvodini, sad cekam lepo vreme pa kad krenu po kukuruzima da se kriju...

Inace sam primetio da se postuje ogranicenje u naseljenom mestu, retko kad vidim da neko vozi brze od 50.

Comment

• YUgisa
          CBC Senator XXL
          • 05.06.2008
          • 793
          • Subotica
          • Yugo 1.1 EFI

Sto se tice ogranicenja ovde u SU je katastrofa... Ne da su se ljudi uplasili nego su se da prostite usrali, ne da voze 50, nego 40... Prosto se obradujem kada neko vozi 45, a dozvoljeno je jos uvek 60...

A danas stoji patrola, zaustavljaju automobile da staju na autobusku (nemam pojma gde ce da stane autobus koji tamo staje svakih 30min), jedan pandur stoji pored puta i gleda u nebo, ovaj drugi je smarao lika u stojadinu kojeg je zaustavio, kad lik u Bravu ispred mene koci, pandur (sto je legitimisao) mase, ovaj otvara prozor iz kola ispred mene, pricaju oni tako nasred puta, bas njih briga sto onaj ceka sto je zaustavljen, sto ja stojim pozadi... Gledam u onog sto bulji u nebo, kad je spustio pogled i video da buljim u njega opet poceo da zvera u drugom pravcu, ovaj prica li prica oko minut... Nit je taj sto se zaustavio na sred puta izbacio migavce nit nista... Bas nisam imao srece da se u suprotonom pravcu nalazio jedan koji je jurio sa jedno vrtoglavih 30 i nisma mogao da obidjem i ostavim im potpis od desetak metara kad vec ne mogu da trubim po zakonu...
          Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."

Comment

• Milorad90
            CBC Senator XXL
            • 26.07.2007
            • 975
            • Beograd

Sto je sigurno, sigurno je

Comment

• zzZZzz
              CBC Član
              • 12.12.2008
              • 84
              • BGD

Cuo sam vec da se spominje nesto u vezi sa trubljenjem, vise puta do sada. Da li su zabranili upotrebu sirene ?! Ili su je na neki nacin ogranicili ?
              Life is a lesson - You learn it when you're through

Comment

• dris
                CBC Veteran
                • 24.01.2008
                • 172
                • Novi Sad

NS iz pravca najlona ka Rodic-u (mercatoru)

bogami su poostrili kontrolu, dve godine prolazim tuda manje-vise svaki dan i nikad mi se nije desilo da ih vidim 3-4 dana uzastopno.

sve mi se cini da ce kad tad iz naroda vinuti se tajanstveni osvetnik koji prackom skida kamere sa semofora

Comment

• StudentBGD
                  CBC Senator XXL
                  • 18.12.2007
                  • 1027
                  • Beograd

Drugari, treba mi konkretan odgovor, ako ga neko zna sigurno -
                  Sinoc drugar naduva tacno 0.3, ni promil vise ni promil manje. Policajac mu je rekao da je kazna 5.000din + bodovi, ali mu nije pisao prijavu niti mu je ista dao da potpise, a s obzirom da mu je u vise navrata nakon testiranja nudio da se dogovore ("sta cemo sada, imas li neki predlog...") a drugar nije hteo da ulazi u to (iz njemu poznatih razloga), da li je moguce da kazna nece ni stici? Tacnije, koja je granica od koje se pise kazna - 0.3 ili 0.31?
                  Unapred zahvalni
                  Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

• Franjo
                    Banovan
                    • 14.08.2009
                    • 2831
                    • Inđija - Beograd
                    • Renault megan II res

Ako nije ništa pisao, neće mu stići ništa!

Comment

• Shazalakazoo
                      CBC Senator XXL
                      • 15.10.2007
                      • 545
                      • Beograd

Za to ne idu bodovi vec samo 5 soma.

Comment

• YUgisa
                        CBC Senator XXL
                        • 05.06.2008
                        • 793
                        • Subotica
                        • Yugo 1.1 EFI

Da da nije nista pisao nemora da znaci da nece stici... mene su istina dok je vazio stari zakon, isto zaustavili, pa nije nista pisao ali je fensi pozivnica za zurku stigla posle 11 meseci... Sve zavisi da li ce mu trebati par kaznica da ispuni kvotu...

Kad vas pitaju sta cemo sad, a nepise nista onda lepo kazete: Pa ne znam, da zovemo unutrasnju da vide moj najnoviji mobilni kako sve snima?
                        Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."

Comment

• Franjo
                          Banovan
                          • 14.08.2009
                          • 2831
                          • Inđija - Beograd
                          • Renault megan II res

Više neće moći na stari način. Za prekršaj upravljanje u alkoholisanom stanju od 0,31 do 0,5 promila alkohola u krvi određena je novčana kazna u iznosu 5.000 dinara i plaća se isključivo po platnom nalogu, nikako policajcu na ruke. Pre toga, dužan je da sačini zapisnik o prekršaju. Sigurno je, da će još biti pokušaja za uzimanje "narukvice", sve dok se dobro ne opeku.

Comment

• StudentBGD
                            CBC Senator XXL
                            • 18.12.2007
                            • 1027
                            • Beograd

E ovo me je zanimalo - kaznjava se OD 0.31 promil, a ne od 0.30, jel to sigurno? Zato je i policajac nudio dogovor, tj. hteo je da izmuze neki dinar.

Comment

• JAPANX
                              CBC Senator XXL
                              • 10.08.2006
                              • 2159
                              • Beograd

Originally posted by StudentBGD
                              Drugari, treba mi konkretan odgovor, ako ga neko zna sigurno -
                              Sinoc drugar naduva tacno 0.3, ni promil vise ni promil manje. Policajac mu je rekao da je kazna 5.000din + bodovi, ali mu nije pisao prijavu niti mu je ista dao da potpise, a s obzirom da mu je u vise navrata nakon testiranja nudio da se dogovore ("sta cemo sada, imas li neki predlog...") a drugar nije hteo da ulazi u to (iz njemu poznatih razloga), da li je moguce da kazna nece ni stici? Tacnije, koja je granica od koje se pise kazna - 0.3 ili 0.31?
                              Unapred zahvalni
                              0.29 nije kazna, 0.30 je kazna... nema bodova, samo novcana od 5000din..

Comment

• StudentBGD
                                CBC Senator XXL
                                • 18.12.2007
                                • 1027
                                • Beograd

ok, hvala.

Comment

Working...
                                X