Ko je kriv u udesu ? Molim za pomoc

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Chubbs
    Everybody lies
    • 29.01.2006
    • 5807
    • Novi Sad
    • Audi A6 1.8T

Ti si pesaka video i trebao si da preduzmes radnje nephodne da do kontakta ne dodje... Ne deluje fer da zbog tudje nepaznje i gluposti placas ali...
    You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• dobri nikola
      CBC Član
      • 03.08.2013
      • 93
      • Mala Krsna/Veliki Idj
      • pezo 206

Razumem te, ali pesak je stojao celo vreme dok sam mu prilazio, kad ga prolazim i pesak je kod mog desnog spoljnog retrovizora. Ne pogledavsi situaciju, jer mu je zbog loseg vremena ( duvao je slab vetar ), pogled bio dole ( ko noj ), iz cista mira je krenuo. Kad se zakacio na retrovizor, najverovatnije da se uplasio i prilikom okretaja udesno izgubio je ravnotezu.

Comment

• b_samardzic
        CBC Senator XXL
        • 02.04.2005
        • 1557
        • Smederevo

Kazna ko da si ga ubio. Ustvari da si ga ubio malo ozbiljnije bi se pozabavili situacijom pa bi mozda bio oslobodjen krivice.

Comment

• dobri nikola
          CBC Član
          • 03.08.2013
          • 93
          • Mala Krsna/Veliki Idj
          • pezo 206

Puj, puj, nedaj boze. Neznam sta ce biti, cekam sudski poziv.

Comment

• b_samardzic
            CBC Senator XXL
            • 02.04.2005
            • 1557
            • Smederevo

Znam daleko bilo, coveku nije nista, on je kriv a tebe terete ok i treba al onda treba sve do detalja ispitati pa videti ko je kriv al sudstvo to ne radi nego po skacenom postupku kriv je vozac i tacka.

Comment

• stevak
              CBC Senator XXL
              • 31.05.2009
              • 1215
              • Zemun
              • Saab 9000 cs 2.0T

Čini mi se da po ovom najnovijem ZOBS-u postoji i veća odgovornost pešaka. Potraži u pdf-u pa pogledaj.
              ex SAABotražitelj

Comment

• rekordan
                CBC Član
                • 31.05.2009
                • 99
                • Nis

Pripremi se na "debelu" zaheba....ju. Goniće te istražni "organ" i objasniće ti koliko si kriv, a onda će Sudija da bude fin i da ti "odreže" novčanu kaznu sa uslovom od "neku godinu"
                Kada bi se mi manje plašili ne bi nas, tako bolno,"jašili" !!!

Comment

• uglavnom.bezopasni
                  - 42 -
                  • 03.02.2005
                  • 2235
                  • Novi Sad

Da li su uzeli podatke i od pešaka i njegov opis događaja... ti menjaj priču (trebao si od početka da pričaš) da je izleteo iza kamiona/autobusa i da je samo tvojom dobrom reakcijom, mala brzina... sprečena veća tragedija.

Od pešaka/biciklista i posebno ROLERAŠA i njihovih sranjabi mogli da napune budžet što u NS i povremenio rade, ali jako povremeno... i onda na tom mestu naprave pešački da ne bi više morali da naplaćuju kazne
                  Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
                  11.04. 0:12 #2
                  Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• dobri nikola
                    CBC Član
                    • 03.08.2013
                    • 93
                    • Mala Krsna/Veliki Idj
                    • pezo 206

Ja sam dao izjavu i od nje nesmem da ostupam, sto se tice pesaka, cuo sam se sa njegovim roditeljima istog dana kad se desila saobracajka. Mislim da su ljudi okej, da je ovo po sluzbenoj duznosti krenulo od banjice. Vazno mi je da sudiju ubedim, da je pesak slusajuci muziku i ne pogledavsi put ( levo desno ), krenuo napamet da prelazi put.

Comment

• Keketarac
                      CBC Senator XXL
                      • 01.09.2007
                      • 588
                      • Novi Sad
                      • Seat Ibiza 1.2 TSI

Sudiju neces ubediti, cak ni sa video snimkom. Kriv si i tacka. Trebao si propustiti pesaka na pesackom. Jedini prostor za vadjenje je ako se sve to desilo daleko od pesackog prelaza, ali i onda dolazimo do onog cuvenog "brzina neprilagodjena uslovima".

Vrlo lako je moguce da je u pitanju i planirana nesreca radi ostvarivanja odstetnog zateva.

Comment

• dobri nikola
                        CBC Član
                        • 03.08.2013
                        • 93
                        • Mala Krsna/Veliki Idj
                        • pezo 206

Nezgoda se desila za celu duzinu ( 4 - 5m ) auta od pesackog prelaza. Za brzinu me nadam se nemogu teretiti, jer sam isao u koloni od 10 - 15km/h. Nadam se da ce mi olaksavajuca okolnost biti sto je pesak prelazio put van pesackog prelaza. Pri tom nije gledao da li moze bezbedno da predje put i celo vreme je slusao muziku ( imo je slusalice na usima dok sam ga podigao ).

Comment

• Shazalakazoo
                          CBC Senator XXL
                          • 15.10.2007
                          • 545
                          • Beograd

Verovatno će te zvati iz tužilaštva i ponuditi oportunitet. U prevodu, ti platiš neku cifru u humanitarne svrhe, tipa 30-40 hiljada, za to dobiješ rok od par meseci, i ako platiš oni odbae prijavu i nikom ništa.
                          Ako odbiješ, ide se na suđenje. Tu teorijski možeš biti oslobođen, mada pitanje koje su šanse za to, a ako te osude verovatno će biti ista kazna u smislu novčanog isnosa ali ćeš imati krivičnu osudu...

Comment

Working...
                          X