za koji dan pocinje primena "svajcarskog" tehnickog pregleda a niko se ne buni. Bacili su kosku sa 2x tehnickim za starija vozila, svi se pobunili i to su ukinuli a po ovom sto nisu ukinuli, nece proci 90% vozila.
Tehnički pregled po novim pravilima
Collapse
X
-
Originally posted by Chubbs View Postza koji dan pocinje primena "svajcarskog" tehnickog pregleda a niko se ne buni. Bacili su kosku sa 2x tehnickim za starija vozila, svi se pobunili i to su ukinuli a po ovom sto nisu ukinuli, nece proci 90% vozila.Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Mozda je nekom uvedena ta restrikcija, ali ja sam na Ibarskoj nekoliko puta zamalo zavrsio u vrzini sklanjajuci se na blinkere koji mi dolaze u susret a onda se ispostavi da je to neki Golf 5-6-7 registracije NP, PP ili tako nekako. Bilo je tu jos nekih ali sigurno ni jedan nije bio od onih marki koje legalno koriste blinkere.
Comment
-
-
Glupost koju neko vec duze vreme siri internetom kao neprikosnovenu istinu.
Ako je vec tako gde je kuka za vucu? Sta ako je auto kupljeno novo sa alu felnama? Da li to znaci da je zabranjeno prodavati vozila sa drugim felnama osim celicnih? Veliki zvucnik ugradjen u prtljaznik? A mali? Nalepnica zalepljena na gornji deo vetrobrana? Istovremeno pocetnici imaju obavezu da nalepnice sa slovom P postave na prednji vetrobran u gornji desni i na zadnje staklo u gornji levi ugao a invalidi takodje svoje nalepnice treba da zalepe u gornji desni ugao vetrobranskog stakla? Ako se to odnosni na neke druge nalepnice onda to treba tacno napisati.
Comment
-
-
-
Dobija novu dodatu opremu - bukagije
(i za sebe i za "Yugo")Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
Comment
-
Comment