Off: ABS ili ne, duzina puta kocenja?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • BOOST
    Founder - Admin od Začetka
    • 29.09.2004
    • 8726
    • Gislaved//Sweden
    • SAAB 9000 AERO R; SA

to uporedjenje postoji i vazi samo za Yuga, jer nepostoji adekvatna marka za poredjenje. Sta god drugo da uzmes da poredis vec ima elektronike do bola, jedino je razlika u kvalitetu iste.
    Nesto sto radi na renomiranim markama automobila i u osnovi nepostoji piratska zamena to radi savrseno i dugotrajno. Samo marke koje su usmerene na prodaju kvantiteta pucaju po pitanju kvaliteta elektronike jer im je tu najveci marginal zarade.

Bosch elektronika je u sustini korektno odradjena ali cesto proizvodjaci automobila skrtare na kontaktima adekvatnog kvaliteta koji uzrokuju da elektronika rikne.
    Tamo gde je sve prosledjeno od Boscha nema ni problema.
    Takodje nema problema ni sa Luxor ni sa Nokia kontaktima , generalno sistemi koji su radjeni da opstanu u zimi i soli nemaju probleme. Problematicne su instalacije sa juga evrope gde nemaju potrebe da prave 100% zaptivene i pozlacene kontakte , lowbudget, te posle izvesnog broja godina u potrebe dolazi do zescih problema.
    Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
    move your mind

Comment

• overspeed
      CBC Senator XXL
      • 24.05.2005
      • 2779
      • Kosovska Mitrovica

Drago mi je shto je Boost (izmedju ostalog) napisao i ovo u vezi Bosch-ove elektronike.

Vishe puta sam nameravao da to isto napishem kad bi vlasnici pojedinih (uglavnom italijanskih) automobila po forumu pljuvali po Bosch-u iz razloga shto imaju konstantne probleme sa elektronikom na autu.

Poshto je ovo doshlo iz njegovih "usta" (i tastarure ) onda mislim da treba imati mnogo manje prava na sumnjichavost i podozrivost u istinitost te tvrdnje.

Nadam se da ovom izjavom taj argument o Bosch-u kao "glavnom, odgovornom i dezhurnom" krivcu za svaki problem sa elektronikom kod pojedinih proizvodjacha gubi smisao i pada u vodu. =]
      http://www.bmw.tv

Comment

• Marko001
        CBC Senator XXL
        • 09.09.2006
        • 1070
        • Belgrade

A sta je sa SIEMENS elektronikom?

Comment

Working...
        X