da li je ovo auto posle kog dora tvrdi da plin "prezivljava" sudare i da nije dodatna opasnost ?!
Kakvo je ovo pitanje ili konstatacija??
Mislim koja je ovde nau?na ekspertiza izvedena kad si ti utvrdio da je to plin koji nije pre?iveo?
Ako ima? bojler u kupatilu preporu?io bih ti da nosi? pancir prilikom nekih radnji, jerbo je ono opasnija stvar....
Prvo taj auto nema plin, drugo, taj auto je dizel, tre?e Dora je slupao jedini auto u ?ivotu i to otprilike isto ovako, totalna ?teta prilikom probe auta, i taj jeste imao je gas, isto je ovako otprilike izgledao.
Kako vidi? pi?em, ?ivim i di?em.
Ina?e u ovom autu je bilo 4 klinca, svi bez ozbiljne ogrebotine iza?li iz njega, ?ak i suvoza? ?to nikom nije jasno kako....
ma nisam mislio nista lose! samo sam hteo da pitam(onaj uzvicnik mi se omakao) da li su to ta kola jer se secam post~a o totalnoj steti i neostecenoj instalaciji...
btw. drago mi je da ste svi dobro
ma nisam mislio nista lose! samo sam hteo da pitam(onaj uzvicnik mi se omakao) da li su to ta kola jer se secam post~a o totalnoj steti i neostecenoj instalaciji...
btw. drago mi je da ste svi dobro
OK Inače ja nisam učestvovao, samo je stajao kod mene u bašti, onaj što sam ja slupao je bio Ford. Probaću da skeniram slike sa uvidjaja..
Za Brabusa... Možda se ne vidi sa slike, ali tamo ne može da stane dete od dve godine...
Udario u auto iz sporedne ulice (malo), zatim u ostrvo i semafor na bulevaru a onda odleteo na drvo sa druge strane bulevara. Sve napred je smrvljeno, nema ništa od motora, menjača i trapova, se pokidano.
Ne znam bas detalje posto sam morao brzo da idem. Neke price su da je trece lice napravilo haos i pobeglo . Yugo je skroz smljeckan i za otpad a decko mlad je izasao sam iz auta i otisao u urgrntni za slucaj unutrasnjeg krvarenja. Inace svestan je svega i malcice ugruvan
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment