U cemu sedimo? Slike posle udesa pre demontiranja
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
BRZINA je glavni problem. Kada sporije ides lakse stizes i da odreagujes, i da se zaustavis, promenis pravac cak i da stanes ako treba.
90% udesa koje smo videli na ovim stranama mogli su se izbeci ili su mogli biti bezazleni da je brzina bila manja.
Naravno da mislim da je besmisleno ogranicenje od 40km/h na nekim pravcima, ali pogledaj belog pezoa, da je isao i 80-90 km/h, stigao bi da prikoci i malo uspori, udari u stub, razbije auto totalno ali PREZIVI sto je najvaznije...
Comment
-
-
Originally posted by nidzaDobro si primetio, pun grad je vozila sa stranim tablama, koja nit njihovi vlasnici znaju da voze, nit poštuju propise - uglavnom Austrija, Belgija i Nemačka. To se neki gastoši vratili koji su otišli 90tih, pa su i dalje u istom tripu ili šta ?
Te price dodju gastarbajteri i prave sranja, su smesne, nikako ne poricem da nema i toga ali stavljati sve u isti kos je preterivanje.
Prosle godine sam bio u Beogradu u septembru sa autom 5 dana i za tih 5 dana sam bio bezbroj puta u situaciji da me neko udari ili ja nekoga, ovde (Belgija) imam takva iskustva jednom godisnje, i da vecina tih problema je bila sa vozilima na beogradske table, mora da su gastosi rentirali kola i pravili sranja po Srbiji.
Comment
-
-
Originally posted by CLDOriginally posted by nidzaDobro si primetio, pun grad je vozila sa stranim tablama, koja nit njihovi vlasnici znaju da voze, nit poštuju propise - uglavnom Austrija, Belgija i Nemačka. To se neki gastoši vratili koji su otišli 90tih, pa su i dalje u istom tripu ili šta ?
Te price dodju gastarbajteri i prave sranja, su smesne, nikako ne poricem da nema i toga ali stavljati sve u isti kos je preterivanje.
Prosle godine sam bio u Beogradu u septembru sa autom 5 dana i za tih 5 dana sam bio bezbroj puta u situaciji da me neko udari ili ja nekoga, ovde (Belgija) imam takva iskustva jednom godisnje, i da vecina tih problema je bila sa vozilima na beogradske table, mora da su gastosi rentirali kola i pravili sranja po Srbiji.
A licno mislim da su BG-ovci k... ti pa nemaju respekta ni postovanja prema nikome.Sto je totalno pogresno, i mislim da o toj saobracajnoj kulturi treba uciti malo i u auto skolama.A ne samo uzimati novac!!!
Comment
-
-
Originally posted by Miki-BGTo je fotkano na izlazu iz Brace Jerkovic, raskrsnica iz Kumodraske od Soko Starka i pumpe Jerkovic - ispod trznog centra u Kumodraskoj.
Komsijo Vodjdovcanine ...Toyota Avensis 2.0 D-4D (2007)
Comment
-
-
hm, i ja sam pre 3 godine (u sledecu subotu je tacno 3 god) imao bliski susret sa stubom od bilborda u 9 jugovica u cacku (mislim da je reklama bila sila iz brazila). padala je sitna kisica, leto, pre toga bilo suncano vise dana, ja na mercedesu c180 1996 god. skinuo vintere i stavio neke semperit od prethodne godine.....odvezao curicu kuci, krenuo svojoj, i posto stanujem u centru kao da okrenem jos jedan krug, prodjem pored svoje ulice i nagazim malo, oko 1 h ujutru - epilog, sa 90 km/h ili mozda malo manje, verovatno sam dodirnuo ivicnjak, izleti mi guza, ja kontrirah vise puta, posto je auto plesao, medjutim nakrivo sam ga ispravio i zviz u stub (apsolutno neelastican) prednjim levim delom (a pre toga me je ivicnjak lansirao malo u vazduh) potom 3 puta pirueta 360 i kao slag na tortu gepekom u banderu jedno 50 m dalje. sva sreca nije bilo pesaka ili drugih kola. nisam bio vezan, begovi su iskocili - epilog mecka kraca za 1,5 m, a ja sam izasao iz auta bez ogrebotine - samo me je sutra sve bolelo. al merc je mercnazalost slike su ostale na davno prodatom telefonu.
Comment
-
-
Kadet u levu krivinu usao po propisu, iz suprotnog smera naleteo auto plesuci kroz krivinu. Krivina inace moze bezbedno da se prodje sa 100km/h, decko sa kadetom ****o ceo metar na bankinu ali je ipak posluzio ako zaustavna prepreka. Izlazak iz Mladenovca prema Smederevskoj Palanci.
Dvoje u kadetu i cetvoro u drugom autu, povredjen samo vozac kadeta, slomljena butna kost.
while(!asleep()) {sheep++;}
Comment
-
-
Velika je strahota to shto se pored ovog udesa desio josh jedan juche na ibarskoj, naime lik z'Banovog brda je Nissanom 350Z pri 194km/h udario u 4 automobila i pritom povredio osmoro.
Lik je drug od druga, da vam ne objashnjavam recice vam sve to shto mi je vishe zao kola nego njega, i naravno unesrecenih ljudi koji mislim da se nece ustruchavati da podnesu tuzbe.
Comment
-
-
Comment
-
Comment