U cemu sedimo? Slike posle udesa pre demontiranja

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Laki GSi
    CBC Senator XXL
    • 15.10.2006
    • 2426
    • Beograd-Vozdovac

Malo ga bus ocesao....

Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• djukic
      CBC Senator XXL
      • 27.03.2005
      • 2526
      • Beograd

BRZINA je glavni problem. Kada sporije ides lakse stizes i da odreagujes, i da se zaustavis, promenis pravac cak i da stanes ako treba.
      90% udesa koje smo videli na ovim stranama mogli su se izbeci ili su mogli biti bezazleni da je brzina bila manja.

Naravno da mislim da je besmisleno ogranicenje od 40km/h na nekim pravcima, ali pogledaj belog pezoa, da je isao i 80-90 km/h, stigao bi da prikoci i malo uspori, udari u stub, razbije auto totalno ali PREZIVI sto je najvaznije...
      https://t.me/pump_upp

Comment

• nidza
        CBC Senator XXL
        • 16.04.2008
        • 496
        • nbgd

Amin.
        Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.

Comment

• CLD
          CBC Senator XXL
          • 08.02.2005
          • 1225
          • Belgija - ranije Luna-Chico

Originally posted by nidza
          Dobro si primetio, pun grad je vozila sa stranim tablama, koja nit njihovi vlasnici znaju da voze, nit poštuju propise - uglavnom Austrija, Belgija i Nemačka. To se neki gastoši vratili koji su otišli 90tih, pa su i dalje u istom tripu ili šta ?

Te price dodju gastarbajteri i prave sranja, su smesne, nikako ne poricem da nema i toga ali stavljati sve u isti kos je preterivanje.
          Prosle godine sam bio u Beogradu u septembru sa autom 5 dana i za tih 5 dana sam bio bezbroj puta u situaciji da me neko udari ili ja nekoga, ovde (Belgija) imam takva iskustva jednom godisnje, i da vecina tih problema je bila sa vozilima na beogradske table, mora da su gastosi rentirali kola i pravili sranja po Srbiji.

Comment

• Heinz
            CBC Senator XXL
            • 30.09.2004
            • 1027
            • Beograd, Voždovac
            • Avensis 2.0 D4D

Originally posted by Laki GSi
            Malo ga bus ocesao....
            A šta 18-ica traži u ovoj traci? (ako se ne varam ovo je kod Pantera slikano)
            Toyota Avensis 2.0 D-4D (2007)

Comment

• Miki-BG
              CBC Član
              • 19.10.2007
              • 52
              • Beograd

To je fotkano na izlazu iz Brace Jerkovic, raskrsnica iz Kumodraske od Soko Starka i pumpe Jerkovic - ispod trznog centra u Kumodraskoj.
              Komsijo Vodjdovcanine ...

Comment

• djella
                CBC Član
                • 15.01.2008
                • 41
                • Brisel

Originally posted by CLD
                Originally posted by nidza
                Dobro si primetio, pun grad je vozila sa stranim tablama, koja nit njihovi vlasnici znaju da voze, nit poštuju propise - uglavnom Austrija, Belgija i Nemačka. To se neki gastoši vratili koji su otišli 90tih, pa su i dalje u istom tripu ili šta ?

Te price dodju gastarbajteri i prave sranja, su smesne, nikako ne poricem da nema i toga ali stavljati sve u isti kos je preterivanje.
                Prosle godine sam bio u Beogradu u septembru sa autom 5 dana i za tih 5 dana sam bio bezbroj puta u situaciji da me neko udari ili ja nekoga, ovde (Belgija) imam takva iskustva jednom godisnje, i da vecina tih problema je bila sa vozilima na beogradske table, mora da su gastosi rentirali kola i pravili sranja po Srbiji.
                Mislim da preterujete sa time da su gastosi krivci za sve.Ti isti ljudi u toj drzavi za mesec dana ostave vise love nego vi za celu godinu.I nema sanse (osim pojedinaca) da se ti ljudi ne pridrzavaju pravila i propisa zato sto se godinama tako ponasaju.Primer za to su kod vas u srb pojasevi.Niko nije hteo a sad navika cim sednes odmah vezes pojas.
                A licno mislim da su BG-ovci k... ti pa nemaju respekta ni postovanja prema nikome.Sto je totalno pogresno, i mislim da o toj saobracajnoj kulturi treba uciti malo i u auto skolama.A ne samo uzimati novac!!!

Comment

• Heinz
                  CBC Senator XXL
                  • 30.09.2004
                  • 1027
                  • Beograd, Voždovac
                  • Avensis 2.0 D4D

Originally posted by Miki-BG
                  To je fotkano na izlazu iz Brace Jerkovic, raskrsnica iz Kumodraske od Soko Starka i pumpe Jerkovic - ispod trznog centra u Kumodraskoj.
                  Komsijo Vodjdovcanine ...
                  Pa na to sam i mislio. I dalje ne znam šta bus traži tamo.
                  Toyota Avensis 2.0 D-4D (2007)

Comment

• StreetRacerCA
                    CBC Senator
                    • 11.06.2006
                    • 238
                    • Čačak
                    • Škoda Fabia II 1.6 TNG

hm, i ja sam pre 3 godine (u sledecu subotu je tacno 3 god) imao bliski susret sa stubom od bilborda u 9 jugovica u cacku (mislim da je reklama bila sila iz brazila). padala je sitna kisica, leto, pre toga bilo suncano vise dana, ja na mercedesu c180 1996 god. skinuo vintere i stavio neke semperit od prethodne godine.....odvezao curicu kuci, krenuo svojoj, i posto stanujem u centru kao da okrenem jos jedan krug, prodjem pored svoje ulice i nagazim malo, oko 1 h ujutru - epilog, sa 90 km/h ili mozda malo manje, verovatno sam dodirnuo ivicnjak, izleti mi guza, ja kontrirah vise puta, posto je auto plesao, medjutim nakrivo sam ga ispravio i zviz u stub (apsolutno neelastican) prednjim levim delom (a pre toga me je ivicnjak lansirao malo u vazduh) potom 3 puta pirueta 360 i kao slag na tortu gepekom u banderu jedno 50 m dalje. sva sreca nije bilo pesaka ili drugih kola. nisam bio vezan, begovi su iskocili - epilog mecka kraca za 1,5 m, a ja sam izasao iz auta bez ogrebotine - samo me je sutra sve bolelo. al merc je merc nazalost slike su ostale na davno prodatom telefonu.
                    Koliko dodje 30% od 40.000? Zavisi da li mi duguju ili dugujem...

Comment

• milan_g1
                      CBC Senator XXL
                      • 07.02.2007
                      • 863
                      • Karaburma

Kazes manje od 90kmh? 'si siguran?
                      "Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"

Comment

• vujke
                        Admin
                        • 29.09.2004
                        • 1673
                        • Mladenovac
                        • Daewoo Lanos 1.5SX

Kadet u levu krivinu usao po propisu, iz suprotnog smera naleteo auto plesuci kroz krivinu. Krivina inace moze bezbedno da se prodje sa 100km/h, decko sa kadetom ****o ceo metar na bankinu ali je ipak posluzio ako zaustavna prepreka. Izlazak iz Mladenovca prema Smederevskoj Palanci.
                        Dvoje u kadetu i cetvoro u drugom autu, povredjen samo vozac kadeta, slomljena butna kost.

while(!asleep()) {sheep++;}

Comment

• StreetRacerCA
                          CBC Senator
                          • 11.06.2006
                          • 238
                          • Čačak
                          • Škoda Fabia II 1.6 TNG

Originally posted by milan_g1
                          Kazes manje od 90kmh? 'si siguran?
                          pa i nisam bas......sad ne mogu da se setim koliko je drugom na 5.000+ obrtaja isla mecka.....
                          Koliko dodje 30% od 40.000? Zavisi da li mi duguju ili dugujem...

Comment

• Cepa D
                            CBC Senator
                            • 28.09.2005
                            • 242
                            • Cerak

Velika je strahota to shto se pored ovog udesa desio josh jedan juche na ibarskoj, naime lik z'Banovog brda je Nissanom 350Z pri 194km/h udario u 4 automobila i pritom povredio osmoro.

Lik je drug od druga, da vam ne objashnjavam recice vam sve to shto mi je vishe zao kola nego njega, i naravno unesrecenih ljudi koji mislim da se nece ustruchavati da podnesu tuzbe.
                            NOC, KOLA, MItsubishi

ashes to ashes, dust2

Comment

• djukic
                              CBC Senator XXL
                              • 27.03.2005
                              • 2526
                              • Beograd

Za nisana znam i nije bilo 194km/h (neznam odakle ti ta informacija???)
                              https://t.me/pump_upp

Comment

• Cepa D
                                CBC Senator
                                • 28.09.2005
                                • 242
                                • Cerak

Od 2 ortaka, obojca ga lichno poznaju. Jedan je rekao 200 a drugi precizirao sa 194. Jeste rekla kazala ali je velika koincidencija da obojca kazu slichnu brzinu.
                                NOC, KOLA, MItsubishi

ashes to ashes, dust2

Comment

Working...
                                X