Ja sam prosao nekih pola sata nakon udesa... ali nije bilo drugih kola... bas me zanima kako ona izgledaju... i kako je uspeo dotle da doleti i uradi ga
Igore, mora da ga je "udario" neki SAAB ili VOLVO, pa chovek vide da mu nije nishta sa autom, pa nastavi voznju........
da li je ovo auto posle kog dora tvrdi da plin "prezivljava" sudare i da nije dodatna opasnost ?!
Ovo nije Dorin auto,vec auto u vlasnistvu njegovog prijatelja.
Trenutno se nalazi u njegovom dvoristu.
Za blize informacije se obratite vlasniku auta,koga ne znam.
da li je ovo auto posle kog dora tvrdi da plin "prezivljava" sudare i da nije dodatna opasnost ?!
Kakvo je ovo pitanje ili konstatacija??
Mislim koja je ovde naučna ekspertiza izvedena kad si ti utvrdio da je to plin koji nije preživeo?
Ako imaš bojler u kupatilu preporučio bih ti da nosiš pancir prilikom nekih radnji, jerbo je ono opasnija stvar....
Prvo taj auto nema plin, drugo, taj auto je dizel, treće Dora je slupao jedini auto u životu i to otprilike isto ovako, totalna šteta prilikom probe auta, i taj jeste imao je gas, isto je ovako otprilike izgledao.
Kako vidiš pišem, živim i dišem.
Inače u ovom autu je bilo 4 klinca, svi bez ozbiljne ogrebotine izašli iz njega, čak i suvozač što nikom nije jasno kako....
Comment