i meni je zao sto nemam slike da vidite kako izgleda jugo koji je u peiodu od tri meseca u proseku 3 puta nedeljno udaran, ocesan .... dva puta sam otkidao retrovizor, cupao zuto crne stubice, razne znakove, ogradice za travnjake sa sve betonskim busenom pa sam se vozio sa patosom u visini kolena na suvozacevoj strani, pa udarnja od pozadi itd itd. inace jugic je bio 84 god. i od tog godista je ostalo samo prdnje levo podkrilo sa krakom sasije. tri puta sam ga dva puta sam ga udarao u prednju desnu stranu i to dobro pa jedan udarac od pozadi na auto putu gde sam morao da ga secem na pola, i jedan lancani sudar. to su bile "malo" teze havarije. inace mnogo sam bio vezan za taj auto i bilo mi je zao kada sam ga prodavao. kupio ga jedan moj poznanik iz zemuna i mislim da ga jos uvek vozi, generalnu sam mu radio na 130000km a dotle je trosio ulje i nikada od 92god nije mu menjano ulje samo dolivano. cak je u njega bilo sipano staro ulje sto od dizela sto od benzinca, ulje za menjac nekad nadjem na kanalu neko staro ulje koje stajalo na kisi ma jedino zejtin nisam sipao u njega. ne znam da li bi neki drugi auto izdrzao sve ono sto je on izdrzao. prodao sam ga 99 god.
U cemu sedimo? Slike posle udesa pre demontiranja
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by brickne znam da li bi neki drugi auto izdrzao sve ono sto je on izdrzao. prodao sam ga 99 god.
NHF, jedan od recepata kako unistiti auto)
jenostavno ako sa autom nesto nije u redu ja ne sedam u njega.
Comment
-
-
1. 160 km/h
2. Izletanje sa puta
3. Nekoliko okreta po livadi
4. Vozac izasao bez ogrebotine
5. Pazario je drugi auto (istu firmu)
PS
IPAK JE PUKLA SOFERKAKids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Ha.. stvarno chudno
Ko jednom dozivi udes ovih razmera u SAABu ili Volvu, postane religiozan u doticne firme
Nista nije slucajnosem sletanja
(valjda
)
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
...je l video neko tog Karicevog BMW-a kog je skrsio pre nekoliko dana???...svi nesto pricaju o tome a ja jos nisam video...kazu da je auto prepolovljen u pravom smislu reci...ako ima neko neku sliku nek postavi...
Comment
-
-
Vozim se ja biciklom Bulevarom Mira, kad mi drug kaze tu je mladjani Karic slupao auto. Pridjem i napravim par fotografija ostataka. Dok sam slikao pored se parkirao pandur i pita "Ne mozete da verujete? Ja sam bio na uvidjaju. Tu kod bandere je bio motor i malo karoserije, ostatak sa druge strane ulice, kod onog drveta."
Slikao sam telefonom pa nije bas kvalitetno. Sa bandere su pale reklame i zastitne plastiek sa lampe (skroz gore) a crna je od plamena i dima nekoliko metara u vis. Na drvetu se crne nagorele grane na jos vecoj visini...
Inace deriste je proslo bez povreda (ozbiljnijih), a devojka (zena - 10 godina starija od njega) je jos uvek u kriticnom stanju.
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Comment
-
-
...tako nesto sam i ja cuo...zna li se kolko je isao pre udarca???
Comment
-
-
Originally posted by tenzo RS...tako nesto sam i ja cuo...zna li se kolko je isao pre udarca???To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
...M nesto si mi sumnjiv......nesto znas...sta je to bilo...neka trka, a???
Comment
-
-
Evo link, ima na stotine fotografija:
A ove sam morao da stavim, jadni moj clio, ne d'o Bog da se bilo kome ovako nesto desi. BMW 7 ga ovako unakazi.
Comment
-
-
Originally posted by cuore sportivoDa li je auto bio parkiran,Micko?
Niko nije povredjen?.........UH! Ma nije ovo licno moj clio, ne d'o Bog, rek'o sam 'moj' samo zato sto i ja vozim clia. Ovo su samo par fotografija sa onog, gore navedenog linka. Svakako jedan od najstrasnijih sudara. A ne navodi se da li je iko stradao, mada na sajtu kazu da ne objavljuju fotografije sudara u kojima je bilo ko teze povredjen.
Comment
-
-
Mozda se bas ovaj Clio vozi po srpskim putevima,jer su se uvozila slicna vozila(naravno ne bas ovakva) i posle "malo" truda i rada odlazili su na pijacu gde se prodaju,a musterija sto ga kupi sav srecan sto je naleteo na ocuvan auto.
Comment
-
Comment