U cemu sedimo? Slike posle udesa pre demontiranja

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • overspeed
    CBC Senator XXL
    • 24.05.2005
    • 2779
    • Kosovska Mitrovica

Ne bih te inache pitao ovo, jer je malo degutantno da postavljam pitanja ovakvog tipa obzirom da ljudi uglavnom ne vole / ne zhele da se podsecaju ovakvih stvari, a narochito ne da o njima prichaju ovako, javno.

Ali, vidim da vec par puta kachish slike ali nisam "naleteo" na temu / tvoj post gde si zapravo opisao shta se tachno desilo ovde. Auto je poprilichno oshtecen i potpuno je jasna tvoja odluka da kupujesh drugi, jer je ovo u klasi "total". Mada, znam za neke majstore i njihove radionice koji bi ovo tako "skockali" da bi ogromnoj vecini bilo nemoguce da provale da je auto radjen.

Elem, ako tebi nije problem, objasni shta se zapravo desilo ovde i kako je auto "nastradao" ovako? Ako ti nije do priche o tome razumecu u potpunosti, i unapred se izvinjavam...

Edit: pretekoshe me sa pitanjem... Ako nije problem, shta se i kako zapravo desilo i gde, mozhe drugima da posluzhi kao "shkola"...
    http://www.bmw.tv

Comment

• prolupator
      CBC Senator XXL
      • 02.09.2005
      • 3968
      • Zemun

Samo su dve slike okacene u clanskoj sekciji OPCS-a pre ovog jer nisam hteo nista da pricam dok ne zarvsim glavno s osiguranjem, novim auto i sl.
      Sad kad je sve pri kraju ...

Posle Novog Sada, starim sputem ka Subotici, kod skretanja za Cenej sam isao 300-400m iza nekog auta. Tip stane u raskrsnici, usporim na ~40-50km/h, on i dalje stoji. Stajao je tu 10-15 sekundi. Ukljucim migavac i blicam mu da zna da ga obilazim. Vec kad sam mu usao u rep, bio od njega mozda 5-8m, on odluci da bi mogao da skrene U LEVO i uleti mi ravno u putanju. Nije ni gledao da li ima nekog niti je video uopste da ga obilazim.
      Samo sam stigao da naglo smotam levo da ga ne opizdim po sred vozackih vrata i da ga ne ubijem. Jedva postigoh da skinem nogu s gasa, kocnicu nisam uspeo ni da pipnem. Udarim ga desnim coskom, odgurnem ga, proklizam bocno metar-dva, zakacim tockom neka sranja i lansiram se ... okret preko krova, posadim se opet na tockove i otklizam u nazad ...

Epilog: njemu nije bas, ali bas nista, ja sam imao posekotinu ~3-4cm (3 kopce) na glavi i dooobro nagnjeceno rame.
      OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Laki GSi
        CBC Senator XXL
        • 15.10.2006
        • 2426
        • Beograd-Vozdovac

Celavi nisam znao da radis za biu

Dobro je da si ti nama ziv i zdrav,malo si se opametio u svakom pogledu i drago mi je zbog tebe ali si ipak u dobrom delu mozga ostao prolupator

Naravucenije,da si visio na retrovizoru(kao kolega) ne bi ti ni dlaka s'glave falila
        Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• 206
          Admin od ispočetka :)
          • 09.12.2004
          • 9548
          • Beograd
          • 206

Jeste da si kriv, ali si dobro prosao...
          The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• milan_g1
            CBC Senator XXL
            • 07.02.2007
            • 863
            • Karaburma

Au majku mu, gadno izgleda, jel si bio vezan? Sto je ispucan suvozacev bag ako si bio sam?
            Bitno da si ti ok, bez tezih povreda, pozdrav
            "Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"

Comment

• prolupator
              CBC Senator XXL
              • 02.09.2005
              • 3968
              • Zemun

Originally posted by 206
              Jeste da si kriv
              Policija se ne bi slozila s tobom.. no, to je sve sad nebitno...
              OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• audex
                CBC Član
                • 09.07.2008
                • 90
                • BGD

Hajde da se i ja malo pohvalim

Comment

• skyline
                  CBC Senator XXL
                  • 31.07.2007
                  • 3149
                  • Cacak

ako ti je za utehu.....

ista kubikaza, ista snaga, ista zemlja, isto retki automobili, isto skupi delovi jedino sto je meni rwd
                  samo sto moj, ako da bog, u ponedeljak ide na barvanje
                  Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• JAPANX
                    CBC Senator XXL
                    • 10.08.2006
                    • 2159
                    • Beograd

aj sad se uhvatite pa plachite

Comment

• Laki GSi
                      CBC Senator XXL
                      • 15.10.2006
                      • 2426
                      • Beograd-Vozdovac

Neverujem,pa niste mogli vece raritete od kola da porazbijate

Uzas!

Btw,sta se ovo desava juce i danas 9 mrtvih u saobracajkama!?
                      Juce onaj kralj sa sleperom napravi opstu havariju i pokolj na onom mostu majku mu ludacku,a danas se prevrnuo bus sa poljskim turistima kod novog sad i 6 poginulih,7 tesko povredjenih i 31 lakse
                      Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• JAPANX
                        CBC Senator XXL
                        • 10.08.2006
                        • 2159
                        • Beograd

nista ja nisam cuo, toliko sam obavesten

Comment

• Bane_Saabijach
                          CBC Veteran
                          • 08.08.2007
                          • 108
                          • Veliki Popovich

Krajnje je vreme da se uradi nešto konkretno. U zadnja 24 časa je poginulo 15 ljudi.

Comment

• audex
                            CBC Član
                            • 09.07.2008
                            • 90
                            • BGD

Originally posted by skyline
                            ako ti je za utehu.....

ista kubikaza, ista snaga, ista zemlja, isto retki automobili, isto skupi delovi jedino sto je meni rwd
                            samo sto moj, ako da bog, u ponedeljak ide na barvanje
                            JOJ
                            Ako ispadne onako kako si zamislio onda mi ja gde i kod koga si ga radio pa da svratim do Mrčajevaca :-)

Comment

• skyline
                              CBC Senator XXL
                              • 31.07.2007
                              • 3149
                              • Cacak

Originally posted by Laki GSi
                              Neverujem,pa niste mogli vece raritete od kola da porazbijate
                              jbg, trudili smo se

zapucali se ja i ovaj lik ja iskacem napolje i kad sam video da je ovaj ziv pitah ga "brate, gde nadje bas u ovaj auto da gadjas?"

srecom, ortaci sa pungas foruma mi nadjose ceo auto u Bosni bez motora, za relativno, malu kintu, tako da se sem veznog lima ne pegla i ne ispravlja

radi mi jedan momak u gradu '84 godiste, ali takav je mastor da je u stanju i po 20 puta da skine deo dok ga ne dovede do perfekcije

gledao sam kako je na jednom Polo-u, koji je presao manje od 1000km, vrata, gepek i PEGLANI prag upasovao bolje nego fabricki, tako da ga iskreno preporucujem, ali neka njegov rad govori za sebe

P.S. - odakle pomenu Mrcajevce?
                              jel to onako ili ima neke porodicne linije?
                              Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• StreetRacerCA
                                CBC Senator
                                • 11.06.2006
                                • 238
                                • Čačak
                                • Škoda Fabia II 1.6 TNG

toliki poginuli, sad ce hitno da uvedu u proceduru zakon o saobracaju koji se kiseli vec 3 godine.......i taj zakon ce da pomogne, naravno - malo morgen - sredite puteve, iskljucite iz saobracaja mrtvacke kovcege koji su neispravni, zabranite teretnjacima da se krecu svuda gde smisle, traktoriste drakonski kaznjavajte, otezajte dobijanje vozacke dozvole(uvedite da deca od 16 mogu da voze uz nadzor odraslih min 2 godine), zabranite roditeljima da klincima kupuju ove zujalice koje ne znaju da voze, ima mortalitet da smanjite 70%. ovako novim zakonom i kaznama ima samo da uvecaju prihode od kazni u budzetu i nista vise - mi cemo se i dalje igrati partizana i nemaca sa murijom, ili geometara, a narod ce da gine.
                                i dajte vec jednom objasnite deci (a i mnogim odraslima), kad ih ucite o saobracaju da oni mozda imaju prednost kad dodju na pesacki prelaz, ali da kad se sretnu metal i meso, meso je to koje uvek gubi.
                                Koliko dodje 30% od 40.000? Zavisi da li mi duguju ili dugujem...

Comment

Working...
                                X