Mozda je zaspao ili se zamislio...
U cemu sedimo? Slike posle udesa pre demontiranja
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Overspeed je u pravu ali to je samo jedan aspekt problema.
Ono s cim se ne slazem je da zanemarivanje ili omalovazavanje ostalih aspekata problema koji cine situaciju u saobracaju losom pravi put.
Ako cemo tako nema potrebe da se vezemo, imamo airbagove, branike zone guzvanja, dobre kocnice, ogranicenja brzine. Sve ti to bilo fino ali u svetu savrsenih vozaca.
Ovako problemi su na sve strane i treba ih zajendo resavati inace nema poente. Bez obzira sto se slazem da je vozacki element kod ans generalno u najlosijem stanju.
Comment
-
-
shuto-expressway.com
Comment
-
-
Kakvi su to kreteni!Garantovano su pre toga igrali Need For Speed, pa ko vele; ajde da probaju u stvarnosti...
Sto je najgore od svega, onaj majmun za kamerom, umesto da pritrci i pomogne im, frajer kulira i valja se od smeha...
Znaci, tacno ih treba ubiti od batina!Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!
Comment
-
-
-
secam se pre nekih par godina,kada je caletov prijatelj u toku voznje ima infarkt,i srecom prisebnosti suvozaca opet poslovnog prijatelja,zaustavio auto,prebacio ga na zadnje sediste i odvezao u najblizu bolnice,gde se oporavio,a da je bio sam ili sa decom,eto katastrofeko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Comment
-
-
Originally posted by V-TecSto su nesto u zadnje vreme popularna ova skretanja u suprotnu stranu kolovoza...
Vršac - Nikola Milošev iz Vršca poginuo je juče u saobraćajnoj nesreći izmedju Vršca i Plandišta. U toj nesreći, koja se dogodila na oštroj krivini na putu od Vršca ka Vršačkim Ritovima, jedno lice je teže, a četiri su lakše povredjena. Nesreća se dogodila kada je "Reno" neprilagodjenom brzinom i pri izlasku iz krivine prešao u suprotnu traku, gde je direktno naleteo na "Ford" za čijim je upravljačem bio Milošev."
Comment
-
-
Ponekad se zapitam da li je moguce da stvarno ima toliko ljudi koji iz cistog mira predju na kontra traku i onda malo vise prodjem kilometara pa kazem sebi ne to nije moguce! Ima slucajeva da zaspu ljudi za volanom,da ih udari nesto tipa srcka,mozdani udar ili nesto sl.ali OGROMAN broj tih nepoznatih razloga jesu qrcenja nekih ne izivljenih kretena koja pocnu da dodaju gas dok ih ti pretices,a ima i onih koji se mangupiraju tako sto nakon dodavanja gasa pocnu da koce kako ti ne bi dali ni da se vratis iza njih
Ja sam jednom imao slicnu situaciju pa sam samo u sebi reko imam kasko boli me djoka sad cu da te izguram sa puta pa crkni kad si govnar pa po cenu da obojica stradamo jer nisam imao drugi izlazak iz situacije gde nas je bilo tri auta ,a dve trake. Pa kad je video da je vrag odneo salu onda je mogo i da me pusti ispred njega,sta se posle desavalo nije za javnost.Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
U cetvrtak u Bukoviku, mestu pored Arandjelovca, poginuo je motorciklista koji je bio na motoru pored puta, udario ga je kamion.
Vozac kamiona je u izvestaju rekao da je svesno krenuo na put bez kocnica!!!!
Isao je dosta brzo da nije mogao da obuzda kamion, te je svesno udario u vozaca motora, koji je samo sedeo na istom, na pola metra od puta, da ne bi udario kola koja su mu isla u susret..
vozac motorcikla je odmah prebacen u bolnicu, u Ar, gde je poslednje rekao "nesto me bole ledja", par minuta kasnije, umro je...
Neka mu je laka zemlja...
Comment
-
-
Igrom slucaja mi ujak zivi bas u Bukoviku i znam kako izgleda taj put, taj manijak sa kamionom je zreo za ludaru ako je tim potezom krenuo bez kocnica!!!!!! Ukratko put igleda zmija ali po vertikali. Uzbrdo i nizbrdo na svakih 50 metara!! Put jeste solidan nije krpljen, dobar asfalt, ali je uzak do zla boga i nepregledan a i naseljeno je mesto, pa zacas neko izleti. Tog coveka treba strpati u zatvor momentalno!!You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.
Comment
-
-
Na pancevackom putu danas negde oko 19h, deo puta sa 6-7 semafora koji su podeseni za zeleni talas na 70kmh, prema Pancevu dogodio se udes, tako sto je motorista prosao na crveno i pokupio Jugo, koji se uklucivao sa desne strane na pancevacki put... od raskrsnice je motor odgurao jugica oko 20-30 metara... Vdeo sam da je motorista sedeo sav krvav na ivicnjaku. a u jugicu je bilo 2-3 ljudi.1. Ako vam izbezumljena supruga resi da izadje iz kola u voznji (uz pretnju razvodom), znajte da niste jedini, meni se to redovno desava.
2. Danas je Petak. To je dan kada se Beogradjani vracaju kuci.
3. Ima jedan grad, a pored je Beograd.
Peugeot 206 2.0 HDi
Comment
-
-
Slucajno nasao sliku. Na ulazu u Cacak, pre Koleta, astra iz pravca CA pokusavala da skrene preko trake iz suprotnog smera, dok je vozac cekao da se oslobodi prostor za skretanje jer je bila ogromna kolona ka Cacku, posle nekih 10-ak sekundi na njega je naleteo sleper odpozadi skoro bez kocenja, tj. kocio je u poslednjem trenutku jer se izgleda zagledao negde drugo jer izmedju njih nije bilo drugih vozila, ravan put,suncan dan, min 200m razmaka,minimum!!! Sve se desilo 20-ak m iza mene, video sam u retrovizoru,cuo skripu kocnica i udarac. Koliko se secam bila je porodica sa decom u Astri. Ne znam sta je bilo sa njima... Zao mi je sto nisam bio u prilici da je propustim...
P.S. Ovo je bio karavan model...Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem
Comment
-
Comment