U cemu sedimo? Slike posle udesa pre demontiranja

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • DovlaK
    CBC Senator XXL
    • 24.07.2008
    • 560
    • Beograd

Re: U cemu sedimo? Slike posle udesa pre demontiranja

Previše je generalizacije ovde. Svako je u pravu i svako je u krivu... istina je da ima bezdušnih radnika hitne pomoći, ali je isto tako istina da penzioneri zovu hitnu jer im je dosadno samima pa im treba društvo i da ljudi zovu hitnu zbog najmanje ogrebotine na ružu koja viti iz nečijeg dvorišta na trotoar.

Zadržao bih se na delu teme koja se bavi tematikom ovog foruma. Sinoć sam se kasno vraćao iz BiH, oko 1-1:30 sam bio kod Genexa i nailazi iza mene hitna sa rotacijom, sklonim se, morao sam i da prikočim i oni prođu... međutim nekih 200m dalje vidim kako hitna koči u levoj traci, vidim i da ablenduje i na kraju prelazi u desnu traku kako bi obišli neki auto... vrlo brzo sam i ja sustigao taj auto, lik vozi potpuno bez razloga levom trakom i apsolutno odbija da pređe u desnu (i ja sam mu blicao kad sam ga sustigao)... znate i sami kakav je saobraćaj u to doba noći i da nema žive duše...

To je po meni naš zadatak. Da mi ispoštujemo naš deo... iako MRZIM kad moram da kočim na autoputu meni nije bilo teško da se sklonim i zakočim... a mogao sam da dodam gas, obiđem taj kamion u desnoj traci pa tek onda da se sklonim... hitna bi u tom slučaju morala da koči jer su išli znatno brže od mene i ne bih stigao da ubrzam na njihovu brzinu...
    Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.

Comment

• Laki GSi
      CBC Senator XXL
      • 15.10.2006
      • 2426
      • Beograd-Vozdovac

Koji pederas ne mogu da verujem
      Obicno ovi smrdljivi turci voze levom stranom i ne yebu 2% da se sklone ,a ako je ovaj bio neki nas trebao je ovaj sa kombijem da ga iznese iz leve trake. Barem bi ja tako uradio pa posle neka se on pita jesam li lud i koji mi je qrac
      Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• DovlaK
        CBC Senator XXL
        • 24.07.2008
        • 560
        • Beograd

Isto sam i ja pomislio, kad ono međutim... BG table
        Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.

Comment

• -Vedran-
          CBC Senator XXL
          • 03.10.2004
          • 3255
          • Beograd

To je cesta pojava na nasim ulicama. U zadnje vreme niko ne ferma 5% ambulantna kola, tuzno ali istinito..
          Inace, pored onog kamiona koji se zakucao u nadvoznjak sam prosao 2 puta taj dan. Prvi put ujutru oko 7, drugi put oko 13h i jos uvek je bio u istoj poziciji. Sigurno je zaspao i ne verujem da je ostao ziv
          Power of dreams !!!

Comment

• StudentBGD
            CBC Senator XXL
            • 18.12.2007
            • 1027
            • Beograd

Grcka, Kefalonija, Argostoli. Lokalci voze kao kreteni. Ulice uske i u sezoni zakrcene,asfalt kao led. Lik se slupao ispred luna-parka za najmladje, na 50ak metara odatle ista ulica postaje pesacka zona pa sami procenite taj mozak. Vozac bio vezan, air-bag se otvorio i odradio svoje, nema krvi na mestu vozaca. Suvozac odvezan, air-bag se nije otvorio, udario glavom u soferku i na njegovom mestu mnogo krvi...

Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

• Puzo81
              CBC Senator XXL
              • 04.08.2009
              • 687
              • Novi Sad/Prijepolje

E ovo je da ne poverujes (Novi Sad je u pitanju)

Pre 15 min krenem nesto do grada i na izlazu kod zgrade (cosak Janka Cmelika i Hadzi Ruvimove) na pesackom prelazu leze dvoje ljudi udareno.Ispred njih stoji srebrna meca A klasa izgrebana i prsla soferka.Masa ljudi se okupila,onaj neki kuka..Iz pravca sajma pici hitna i NIKO NECE DA SE SKLONI iz krajnje leve trake citavih 300-400m,rotacija sirena rokaju al dzaba.Sve to gledam iz suprotnog smera.I to nije kraj...

Vracam se pola sata kasnije,ljudi i dalje stoje,dve razlicite patike ostale na pesackom. Tip sa belim karavanom nailazi na parkiranu A klasu (koja i dalje stoji u krajnjoj levoj traci zbog uvidjaja) i staje iza nje.Iz pravca sajma pici drugi teget karavan i uopste se ne prestrojava u desnu da oba auta zaobidje vec DIREKTNO GADJA U beli karavan .Isao je nekih 60-70 na sat I NIJE POKUSAO DA UKOCI,Kocnice nisu zaskripale ni sekundu vec direktno gadjao.Gledaju panduri,gledam ja i NE VERUJEM.Nije mi jasno kako nije video da stoje auta u levoj sa upaljenim sva cetiri.

Ne znam al cini mi se da je svaki dan sve vise skrenutih ljudi u saobracaju a videti sudar na raskrnicama,ulicicama je za mene NAJNORMALNIJA POJAVA

Comment

• Pele
                CBC Senator
                • 01.07.2006
                • 262
                • Požarevac

E pa ne mogu da verujem šta se sve dešava ... a masa stoji, jer su sve bilmezi, jer nemaju tri čuke kako treba pomoći unesrećenom, jer nisu imali neke predmete koje smo mi imali, ukidala ih ministarstva, jer nisu učili dok su polagali, nego preko veze polagali .... nekom možda treba vrlo malo pomoći, dok dođe hitna .. ... ..

Comment

• nemkebg
                  CBC Senator XXL
                  • 25.05.2008
                  • 337
                  • Beograd, Novi Sad

pa kako je mene ****** pokupila u zaustavnoj traci... niko vise ne gleda samo gas gas gas....
                  Toyota je mozak
                  Aston Martin je lice
                  Kadilak je stomak
                  Alfa Romeo je srce i dusa...

Comment

• mirdza
                    CBC Senator XXL
                    • 14.03.2005
                    • 2437
                    • Katowice (PL) / Banja Luka
                    • AGP / W126

Juce u Varsavi:

Tenkre u SLR "malo protjerao" kroz grad i izgubio kontrolu - probio bankinu i proletio na suprotnu traku. Troje ljudi sa ozbiljnim povredama u bolnici...
                    Zovem se Miroslav i pravim igračke.

Comment

• boskombo
                      CBC Član
                      • 12.05.2008
                      • 86
                      • Beograd

Jedan po jedan, exluzivni automobili izcezavaju! Salu na stranu ovo je strasno!!!

Comment

• mirdza
                        CBC Senator XXL
                        • 14.03.2005
                        • 2437
                        • AGP / W126

Informacija od svjedoka udesa - trkao se sa Ferrari Maranello i izgubio kontrolu nad autom...
                        Najludje od svega je sto je vozac pobjegao sa lica mjesta a autu je vozio i dijete... (vidjeli su ga kako bjezi iz auta zajedno sa djetetom) Znajuci zivot, tvrdice da je auto ukradeno i da nema pojma sta je u pitanju
                        Jos dvije slike:

Comment

• mirdza
                          CBC Senator XXL
                          • 14.03.2005
                          • 2437
                          • AGP / W126

Subaru vs Bandera > 0:1

Vozac (22) poginuo na licu mjesta, suvozac na Intenzivnoj

Comment

• Dora
                            Nadzornik!!!
                            • 24.10.2004
                            • 17451
                            • Novi Sad
                            • FIAT

Nemam slike i ne želim da ih imam, sad malo pre je čovek verovatno poginuo na motoru na uglu Temerinske i Dositejeve, ispred mene na 10 metara. Vozio je je iza Juga a ja za njim u desnoj traci, u levoj je auto malo usporio i on je izleteo u tom procepu da obidje Juga (valjda je bio Jugo) a iz suprotnog pravca je neki auto skretao ulevo i to brzo da bi prošao pre Juga. Čovek je reagovao tako da je pokušao da ga izbegne udesno ali je to bilo još gore pošto je stigao auto u sredinu ali ne verujem da je imao ikakvog vremena za razmišljanje na par metara. Udarac u auto u prelet preko auta i nisma video kad mu je pala kaciga, kad je udario u auto ili kad je pao na asfalt ali je posle toga direktno udario glavom o bankinu i nije mrdnuo. kacigu sam tek kasnije video na 50 metara na sred puta u Temerinskoj. nadam se da je preživeo ali teško po onom što sam video.

Imao je kacigu ali je nije vezao...
                            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Velja
                              CBC Veteran
                              • 22.12.2005
                              • 176
                              • https://t.me/pump_upp
                              • CharlesfaistOB

Daj Bože da jeste, ali pri takvim udarcima vrat trpi, kaciga nije svemoguća i da je ostala na glavi...užas.
                              https://t.me/pump_upp

Comment

• DraxNS
                                CBC Senator XXL
                                • 24.10.2006
                                • 520
                                • Bačka Palanka
                                • Peugeot 307 SW

Originally posted by Dora
                                Nemam slike i ne želim da ih imam, sad malo pre je čovek verovatno poginuo na motoru na uglu Temerinske i Dositejeve, ispred mene na 10 metara. Vozio je je iza Juga a ja za njim u desnoj traci, u levoj je auto malo usporio i on je izleteo u tom procepu da obidje Juga (valjda je bio Jugo) a iz suprotnog pravca je neki auto skretao ulevo i to brzo da bi prošao pre Juga. Čovek je reagovao tako da je pokušao da ga izbegne udesno ali je to bilo još gore pošto je stigao auto u sredinu ali ne verujem da je imao ikakvog vremena za razmišljanje na par metara. Udarac u auto u prelet preko auta i nisma video kad mu je pala kaciga, kad je udario u auto ili kad je pao na asfalt ali je posle toga direktno udario glavom o bankinu i nije mrdnuo. kacigu sam tek kasnije video na 50 metara na sred puta u Temerinskoj. nadam se da je preživeo ali teško po onom što sam video.

Imao je kacigu ali je nije vezao...
                                Umro je od posledica... IZVOR.

Ukratko:
                                On je upravljao motociklom od Klise prema centru Novog Sada i na uglu Temerinske s Almaškom ulicom sudario se sa folksvagenom polom, kojim je upravljala ženska osoba.

Comment

Working...
                                X