U cemu sedimo? Slike posle udesa pre demontiranja

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • DovlaK
    CBC Senator XXL
    • 24.07.2008
    • 560
    • Beograd

Re: U cemu sedimo? Slike posle udesa pre demontiranja

Auuu koji maler... ako se ne varam za ovakav slučaj se ne može naplatiti osiguranje ukoliko se ne pronađe počinilac? Baš maler Inače složio bih se da ga je neko ''zakačio'' s leve strane i nab io gore na stubiće... biću slobodan i proceniti da je nekih 50-60km/h dovoljno za ovako nešto...
    Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.

Comment

• uglavnom.bezopasni
      - 42 -
      • 03.02.2005
      • 2235
      • Novi Sad

Čovek je iz mesta yugom saterao punta sa povučenom ručnom u kanal kod mene ispred firme, tako da ne treba brzina nego snaga, ubaciš u rikverc i greškom daš gas kao da normalno krećeš napred.
      Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
      11.04. 0:12 #2
      Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• Marcus
        CBC Senator XXL
        • 19.10.2007
        • 631
        • Novi Beograd - B62

Originally posted by DovlaK
        ako se ne varam za ovakav slučaj se ne može naplatiti osiguranje ukoliko se ne pronađe počinilac?
        Pa ako je kasko osiguran, trebalo bi da moze da naplati osiguranje...

Comment

• VVLAJKO
          CBC Senator XXL
          • 23.07.2008
          • 484
          • Nis
          • Audi A4, Primera p12

Bilo danas na RTS-u.Udario ga neki,,super hik" sa kliom dok je stajao parkiran i nabio na stubove
          Glupost nas je do ovde dovela, glupost ce nas i izbaviti.

Homer J. Simpson

Comment

• Bojan1212
            CBC Senator XXL
            • 15.07.2008
            • 468
            • Zemun
            • Honda Accord

Pre pet minuta vracam se kuci i vidim da se nesta desava tj. upaljena sva cetiri zmigavca. Kad sam se priblizio vidim covek lezi sa biciklom na putu, a zena ispred njega u jugu zove telefonom. Usporio, stao i vidim covek iza mene takodje staje, a takodje i vozila iz suprotnog smera staju, reko odoh i ovako sam se presekao kad sam video pa nisam hteo da gledam dalje. Kako sam krenuo vidim zena krece u Jugu, a ja sam pretpostavio da ga je ona i udarila. Tad sam se okrenuo da zovem hitnu reko pobeze ona, a nisam siguran da li su zvali hitnu ili da gledam da jurim nju. Ma ni sam nisam znao sta da radim. Jednostavno receno u..o sam se. Kad sam se vratio, ta zena je u stvari naisla neki sekund pre mene i zvala hitnu, a tu se parkirala u blizini, a takodje je tu bio i taj covek koji je bio iza mene.

E, sad da li je bio pijan, ili je pao, ja ne znam. Glava okrenuta ka putu, krv se vidi, kapa na sred puta, a vozaca nema.
            Ne znam sta reci prema takvima, ako ga je stvarno neko udario, ta bahatost je strasna.

Comment

• srdjanissan
              CBC Senator XXL
              • 20.11.2008
              • 720
              • beograd

Biciklista star između 25 i 30 godina poginuo je u zemunskom naselju Altina kada je na njega naletelo vozilo, rekla je jutros portparolka Hitne pomoći Nada Macura.---blic
              kad koči,cepa gume i prevrće se!
              papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta

Comment

• zvrle
                CBC Senator XXL
                • 01.11.2005
                • 961
                • Beograd, Batajnica
                • Golf 4

Danas malo posle Smedereva u pravcu Niša, šleper iz kontra smera probio bankine i sleteo.
                Takođe kod Požarevca jšleper sleteo u njivu i "leži" na desnoj strani.
                Nisam video vozače, nadam se da su ok.

“Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”

Comment

• skyline
                  CBC Senator XXL
                  • 31.07.2007
                  • 3149
                  • Cacak

>>TÜRKIYE<<
                  zaspao bratac izgleda
                  Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• Dexxter
                    CBC Senator
                    • 26.11.2007
                    • 224
                    • Svilajnac

Posle iskljucenja za Smederevo iz pravca Nisa za BG sleteo sa puta sleper Maxi diskonta, probio zicanu ogradu i uleteo u njivu. I nekim cudom ostao na tockovima. Ja sam naisao dok su ga izvlacili na asfalt i bogami cekao sam skoro 20min.
                    Work to ride - Ride to work

Comment

• srdjanissan
                      CBC Senator XXL
                      • 20.11.2008
                      • 720
                      • beograd

da,da,novi zakon smanjenje zrtava,da,da..... http://www.pressonline.rs/sr/vesti/hron ... jude!.html
                      kad koči,cepa gume i prevrće se!
                      papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta

Comment

• pantelijaostojic
                        CBC Član
                        • 13.11.2009
                        • 74
                        • Beograd

au brate od juga nista nije ostalo...

Comment

• SchoneNK
                          CBC Senator XXL
                          • 17.04.2006
                          • 564
                          • Beograd
                          • Honda Accord CL7

Nekad su klinci odvlacili u smrt i sebe i druge, sada samo druge. Vozacka celija, A stubovi na a6 su netaknuti.
                          www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.

Comment

• StudentBGD
                            CBC Senator XXL
                            • 18.12.2007
                            • 1027
                            • Beograd

Neko je nocas odlucio i da "proslavi" i da vozi... Lokacija Kralja Petra, kod Toplica

Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

• Ji 4Tze
                              CBC Senator XXL
                              • 04.05.2006
                              • 806
                              • bg
                              • Honda CR-V 4WD

bio je i jedan forester na kraju, njemu je samo branik malko ulubljen.

Comment

• kuzmar
                                Moderator
                                • 18.12.2009
                                • 783
                                • Lazarevac
                                • Pezo 207 1.6 HDI

Devojka pregažena na Ibarskoj magistrali
                                Milica Arsić (19) iz sela Vrbovno kod Lazarevca poginula je u sredu ujutru u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali! Na nesrećnu devojku koja je čekala autobus najpre je naleteo „ford", a potom i „opel", koji ju je vukao više od 30 metara!

s

Stravično... Telo Milice Arsić bilo zarobljeno tri sata ispod „opela"
                                Nesreća se dogodila oko 6.30 časova kod Baljevca. Milica je iz sela Vrbovno došla peške do Ibarske magistrale. Nameravala da pređe na drugu stranu puta kako bi sečekala autobus kojim je trebalo da stigne na posao. Dok je stajala pored ivičnjaka, pokosio ju je „ford" koji se kretao iz Beograda prema Lazarevcu.

-Posle stravičnog udarca Milica je preletela u suprotnu kolovoznu traku i podletela pod točkove automobila koji je prešao preko nje i vukao je oko 30 metara! - kaže za Press izvor blizak istrazi, i dodaje:

- Telo nesrećne devojke izvučeno je tek tri i po sata posle nesreće. Dugo smo čekali dizalicu koja je trebalo da pomeri automobil. Onda je desetak meštana podiglo „opel" i izvuklo telo devojke.

Tragedija... Roditelji Milice Arsić
                                Nesrećnu Milicu prva je prepoznala majka Draganka, jer je 15 minuta posle nje krenula na posao.

- Samo joj je noga virila ispod auta! Prepoznala sam je po čarapama. Videla sam gužvu na putu i pitala šta se dogodilo. Kada sam čula da je bio sudar krenula sam da vidim, pitajući se ko je nastradao. Imala sam šta i da vidim! Moju ćerku! Jadna ja, izgubila sam i drugu ćerku za godinu dana! Šta da radim, gde da idem, gde da se sklonim?! Ostala mi je Milicina haljina i čizme koje je je kupila za doček Nove godine - kukala je majka Draganka.

Pre tačno godinu dana ona je preživela još jednu tragediju, jer se njena mlađa ćerka Milena (15) ubila.

Otac Sreten kaže da je Milica pokošena pre nego što je zakoračila na put.

- Moja ćerka nije pretrčavala put! Torba joj je ispala pored bele linije koja obeleževa ivicu puta. Policiji sam rekao da vozača ne puštaju dok ne utvrde kako se desila nesreća! Pre godinu dana, 4. decembra 2008. godine izgubio sam i mlađu Milenu. Našli smo je u njenoj sobi sa mojim pištoljem na grudima. Pištolj je bio rasklopljen i sakriven u kući, ni dan-danas ne znam kako ga je pronašla, ali sam siguran da nije sama potegla okidač. Policija je utvrdila da je izvršila samoubistvo, ali ja sumnjam da je ubijena. Milica je bila student Više škole za bezbednost drumskog saobraćaja i doživela je zlu sudbinu da nastrada na putu - priča neutešni otac Sreten.
                                Istog dana samo u vecernjim satima mladic star 22 godine je pri brzini od oko 50km/h naisao na veliki nanos blata na lokalnom putu u okolini Lazarevca. Tom prilikom je verovatno izgubio kontroli nad autom koje se prevrnulo pored puta. Tom prilikom nesrecni mladic je ispao iz auta a auto se prevrnuo na njega. Prvo vozilo iz njega je nastavilo dalje kao da se nista nije desilo da bi drugi auto stao da ukaze pomoc. Nazalost nesrecnom momku pomoci nije bilo. Preminuo je na putu do lazarevackog doma zdravlja.
                                www.paluba.info

Comment

Working...
                                X