Evo malopre sam dosao iz grada,na istom mestu se neko,mislim sa marutijem, zakucao u autobus.
Auto je bio zut tako da je verovatno neka cica.
Imam odlicnog drugara limara na pocetku ledina tako da smo se sve dogovorili. Samo cekam da dodju iz osiguranja da naprave zapisnik da bih poceo da ga sredjujem.
Auto je bio zut tako da je verovatno neka cica.
Imam odlicnog drugara limara na pocetku ledina tako da smo se sve dogovorili. Samo cekam da dodju iz osiguranja da naprave zapisnik da bih poceo da ga sredjujem.

. Produzavam lagano do semafora sledeceg gde prolecu u krajnjoj levoj (suprotan smer), od nase 3 dozvoljene trake i staju poprecno u nasu srednju traku. Preteknem ih ponovo, kad kreten zamnom 20cm od levog retrovizora prolazi, pa ponovo slalom na svih 5. Diplomatske table, likovi mrtvi pijani... Najvise mi je bilo muka sto panduri nisu reagovali , a bilo ih je. Gde su te sigurnosne kamere? Kod nas mora da se ceka fatalan ishod da bi se nesto uopste preduzelo, pa se posle par meseci zaboravi. Sta je bilo sa Karicem juniorom. Da je neko od nas napravio onaj udes, jel bi prosli tako? Dzabe svi novi zakoni, i bezbednosne agencije kad su neki imuni na zakon. Licno ne konzumiram gram alkohola dok vozim, ali imam dosta poznanika iz price "pa ja bolje vozim kad sam pijan". Cudo je da argumentima uspem da ih ubedim da nisu u pravu, ali nazalost u praksi dosta njih nastavlja sa tim. Ali kako kaze moj cale, krcag ide niz vodu dok se ne razbije
, ako im se i desi nesto nadam se da nece imati nikakvih posledica vec ce samo sluziti kao opomena. Ali nazalost zivot ne prasta uvek. Ako vam se pije platite taxi ili dajte devojci kljuceve (i da ga izgrebe manja je steta), divljanje nikako po vlaznom putu i hladnijem vremenu, cuvajte se drugih (ne ulaziti u trke sa ******ma koje prolete pored vas). 4voro oci petkom uvece, subotom uvece i za vreme praznika.

Comment