U cemu sedimo? Slike posle udesa pre demontiranja

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nismo
    CBC Član
    • 29.10.2006
    • 84
    • BG-Konjarnik

Covek vozi kamion pa mora malo " sire" da skrene. Takve stvari se desavaju zato sto niko ne postuje i ne koristi migvac.

Comment

• Cacanin
      CBC Senator XXL
      • 10.10.2005
      • 343
      • Cacak

@BOOST e to za dozvole nisam znao , kad li ce kod nas da ih uvedu ...NIKAD

Ej bre zar ovaj kamion nije kriv po mom misljenju kriv je 100% , u ovom slucaju TAXI je skroz u pravu isao svojom trakom za desno.. ustvari ko zna sta se ranije desavalo mozda je naglo uleteo iz trake za pravo u ovu za desno???

Comment

• sri98
        Admin od Trpeze
        • 24.10.2004
        • 7262
        • Republic of Konjarnik
        • Toyota Corolla E 210

Po meni nije kriv kamion, jer se u tu ulicu ulazi pod 90 stepeni, uvek ima pesaka (nema divljanja) i to treba da zna svaki taxi u BGD jer je tuda prosao par miliona puta.
        Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• jomini
          CBC Senator XXL
          • 11.03.2007
          • 490
          • Novi Sad

Kamion nije duga?ak, mogao je da skrene i iz trake za desno...
          San ispunjen. Impreza Turbo.

Comment

• BOOST
            Founder - Admin od Začetka
            • 29.09.2004
            • 8726
            • Gislaved//Sweden
            • SAAB 9000 AERO R; SA

Ma daj sta izvodite, zar nevidite da ga je Taxista privuko na sebe
            Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
            move your mind

Comment

• dranix
              CBC Senator XXL
              • 04.10.2004
              • 3079
              • Antwerpen/Belgium
              • Saab 9-3

Ma da i to toliko jako da je zajahao cak i punu liniju.
              Taksista je trebao da ga pusti posto je on veci i jaci a i slabiji je ucesnik u saobracaju.
              Da ga je pustio ne bi mogao da ga ovako isece i nista ne bi ni bilo. Ovako ce taman da mu kupi nov auto.

Comment

• djukic
                CBC Senator XXL
                • 27.03.2005
                • 2526
                • Beograd

Eh zaso covek kamionom da smota desno a uvuko mu se taksista. E sad moralno gledano kamiondzija je u pravu, jasno se vidi da mu je taksista uleteo u mrtvi ugao. Ali moral kod taksista, ma ajte molim Vas
                https://t.me/pump_upp

Comment

• b_samardzic
                  CBC Senator XXL
                  • 02.04.2005
                  • 1557
                  • Smederevo

Evo slike Yuga iz SD.

Auto je isao uzbrdo i na semaforu nije uspeo da skrene (promasio put). Krivina ima 10 stepuni najvise.

Popeo se uz travu. prosao preko jednih stepenica, okrenuo se na krov i pao na ivicu drugih stepenica .

Sve to ispred prodavnica i lokala.

Comment

• zec
                    CBC Senator XXL
                    • 05.01.2005
                    • 450
                    • bgd

Svi ste zaboravili da je taj kamion morao da obidje prvo parkirana vozila onih koji su stali tu da kupe nesto. To se na slici ne vidi, ali verujem da se secate kao izgleda taj deo bulevara.
                    "If everything seems under control, you're just not going fast enough."

Comment

• dintel011
                      CBC Senator XXL
                      • 12.03.2005
                      • 348
                      • Beograd, Vidikovac

Kamion je kriv, puna linija, traka za pravo... Cak i da je taksi stao da udje ili izadje musterija pa naglo krenuo dok ga je kamion obilazio, opet je kamion kriv.

Comment

• nismo
                        CBC Član
                        • 29.10.2006
                        • 84
                        • BG-Konjarnik

Kamion je kriv sto se zakona tice. To je cist primer netolerancije, svako normalan bi prikocio da kamion skrene.

Comment

• Laki GSi
                          CBC Senator XXL
                          • 15.10.2006
                          • 2426
                          • Beograd-Vozdovac

Dobro je to sto su se nasli dva najveca drumska probisveta pa ce oni u svom stilu ovo da pregrme!
                          Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• dfast
                            CBC Senator XXL
                            • 26.05.2005
                            • 1302
                            • Hoofddorp NL /Bgd

Imao sam slicnu situaciju, sedeo takodje u kamionu. Ako je baja dao migavac a mecka mu se uvukla tu je kraj price sto se tice moralne prepirke. Veca je steta za tog taksistu sto ce auto morati da mu cuci kod limara dok ne sredi stetu i da se maltretira sa naplatom od osiguranja dok mu posao stoji. Sto se tice kamiondzije iako zakon nije na njegovoj strani zato sto je malo presiroko isao, u sustini bas ga zabole, osiguranje je tu za takve stvari.

Comment

• sw.brick
                              CBC Senator XXL
                              • 09.10.2004
                              • 8141
                              • Beograd, barajevo-zemun
                              • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

ne brinem se ja za Mercedes, nije mi ništa, malko zagrebana farba možda.

po meni kamion je o?igledno kriv, sve i da nije bilo taxija sekao je putanju kretanja a to je zabranjeno. (vidi se po horizontalnoj signalizaciji kolovoza).
                              sa slike se vidi i da se kamion nije prestrojio.
                              ulaz u Golsvortijevu je jako širok i ne vidim razlog da kamion bez prikolice, koji je kratak, pravi onoliki luk osim ako je nešto neispravan oko to?kova.

tu sam prolazio milion puta i tu glatko skrene autobus, glatko šleper koji su mnogo duži a iste širine.

taxi jeste u mrtvom uglu, a po zakonu i praksi odgovornost za mrtvi ugao je na voza?u kamiona koji mora pre manevra promene putanje kretanja da se uveri da je put slobodan.

ovo sa nedostatkom brige oko osiguranja je nažalost potpuno odoma?ena praksa, nema malusa niti kazni za izazivanje sudara pa to koriste taxisti a i kamiondžije da se "nameste" nekome kada im je potrebno da porpave limariju auta o tudjem trošku.

da voza? kamiona posle ovoga zaradi malus pa plati sam odštetu svom osiguranju (kao na zapadu sistem) slede?i put bi više obratio pažnju na mrtvi i svakakvi ugao.

uglavnom, ja se ne brinem ni za taxi ni za kamion, ulazi u rok službe...

žmigavac, kod nas višak delova u saobra?aju.
                              volvo
                              945 SE turbo lpg
                              344 GL lpg

Comment

• Lanee
                                CBC Senator XXL
                                • 30.11.2006
                                • 488
                                • Beograd

pa ne bih se bash slozio sa tobom brick

kao prvo ja stanujem jako blizu od pomenute ulice i postoji niz problema, kao i odgovor zashto je kamion skretao tako shiroko (skoro iz druge trake) i zashto je taxista na`ebao I TREBA JER JE BEZOBRAZAN (objasnicu kasnije)

chuvena i poznata stvar je parkiranje na desnu kolovoznu traku duz skoro celog bulevara, samim tim ni ovaj deo nije poshtedjen od toga.
                                tik pre tog coshka staaaalnooo stoje parkirani automobili u desnoj traci (praktichno u toj traci koja se koristi za skretanje)... to je problem broj jedan

problem broj dva lezi u tome da je kamion verovatno skretao iz ruzveltove, shto znachi da ako je savestan i skrece levo, stao je u levu traku (postoji josh i desna traka koja ima pred kraj crvenog uslovno za skretanje desno ka etf-u i postoje tramvajske shine kao najdesnija traka).
                                i poshto je kao i svi kamioni ne startan na semaforu njega su mnogi obishli sa njegove desne stran, oni koji iz leve trake iz ruzveltove skrecu levo (dozvoljena situacja, no pak nepraktichna ako vam cela kolona svira zbog uslovnog za desno a vi date levi zmigavac).

e sad ja sam 99.9% ubedjen da je taksista bio jedan od tih koji su se provlachili sa kamionove desne strane i da je jednostavno se on tu zadesio svojom krivicom i nichijom tudjom (mrtvi uglovi i te smejurije), garantovano je sa etiketom na chelu OVO JE MOJ GRAD JA SAM NAJJACHI A VOZIM I MECHKU (nishta loshe prema MB vlasnicima, mada sam kivan na bahate taxiste) krenuo da se provuche jer mu se zurilo a toboze svi zivi moraju da mu se sklone sa puta i da ga vide kad se on zavlachi nekom u mrtav ugao

p.s. ovo ne pricham napamet nego sam takvih sudara (gnjechenja) video barem 10 puta na toj raskrsnici i zamisli svaki drugi je bio taxista...
                                Pa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
                                To košta 200 evra... Gde? Nema nigde ali je jeftino

Comment

Working...
                                X