predlazem svima da pogledaju, a pogotovo pocetnicima - amaterima!!!
U cemu sedimo? Slike posle udesa pre demontiranja
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
-
-
Originally posted by Bojan1212Originally posted by SaaboMozda nije bio dovoljno jak udarac da se otvori...SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
Ajde da ponovimo. Bilo je vec, ali ljudi zaboravljaju, a sobzirom da dolazi da kazem mokro vreme, klizavo i zima treba paziti.
Napomena. NIJE ZA ONE SA SLABIM ZELUCEM jer su slike i vise nego odvratne.
scheurijzer.nl réunit des informations et annonces. Nous espérons que vous y trouverez les informations que vous recherchez !
scheurijzer.nl réunit des informations et annonces. Nous espérons que vous y trouverez les informations que vous recherchez !
a ajde i ovaj da ubacimo ovde
predlazem svima da pogledaju, a pogotovo pocetnicima - amaterima!!!
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
Stvarno strasno,pogledao sam celu temu od pocetka do kraja i dodje mi da vise nikad ne sednem u auto cak i kao suvozac! Nedao bog nikome! :x
A onaj link iznad stvarno nije za one sa slabijim zelucem!
Ovo je na mene izgleda stvarno imalo veliki uticaj,jel kad otvaram vrata od auta ove slike mi se premotaju po glavi... uzasZato ljudi,pamet u glavu kad sedate za volan!
Comment
-
-
Danas se jedan sudar dogodio ispred mene. Vozio sam kamion autoputem prema kvantaskoj pijaci i nakon iskljucenja za auto put za Zagreb dolazi ukljucenje za Beograd, a tu takodje se i ukljucuju drugi na ovaj pravac prema Kvantasu. Tu se ukljucio sleper i vozio krajnom desnom trakom nekih 120m ispred mene brzinom oko 50 km/h. Mene je pretekao VW Caddy i presao u srednju traku. Samo u jednom trenutku sleper skrece levo kako bi uradio polukruzno ali posto je dugacak tek iz skroz desne trake, ali ja iskreno nisam video migavac. Kad je on krenuo da skrece Caddy je poceo da bezi u levu traku i na preseku ostrva na auto putu krenuo jos da bezi u drugu suprotnu traku medjutim nije pobegao i zakaci ga u zadnji desni tocak, malo ga zanese ali srecom nije izgubio kontrolu (smanjio je brzinu na nekih 40 u tom trenutku) i ostao je u onoj suprotnoj traci.
I sta sad da se radi onaj "profesionalac" vozi sleper i ne gleda u retrovizor nego se poprecio po sred puta, a ovaj covek je bezao stvarno koliko je mogao, sreca pa je to uradio inace bi se mozda zakucao negde u prikolicu.
Comment
-
-
Originally posted by Nikolajvazno je da tebi nista ne fali.
Comment
-
-
E pa sad Bane, bitno da je prosao bez povreda, nije trebao brzo da vozi, pogotovo po kisi i blatu, to je jedina greska, i ja sam proslu subotu isao iz Vrnjacke Banje do Sida, do granice, i odmah se vracao nazad, bez odmora preko 700km, isti dan... Pa sta sad i meni fali fosna? Isto je padala kisa... Ali nisam brzo vozio, do 120 km/h na autoputu a posle prema uslovima saobracaja i stigao bez ikakvih problema.
I meni je zao alfe, kad vidim sliku pre i posle ali najbitnije da je sacuvala glavu vozacu u odsustvu koncentracije..."Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"
Comment
-
-
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Originally posted by prolupatorSamo su dve slike okacene u clanskoj sekciji OPCS-a pre ovog jer nisam hteo nista da pricam dok ne zarvsim glavno s osiguranjem, novim auto i sl.
Sad kad je sve pri kraju ...
Posle Novog Sada, starim sputem ka Subotici, kod skretanja za Cenej sam isao 300-400m iza nekog auta. Tip stane u raskrsnici, usporim na ~40-50km/h, on i dalje stoji. Stajao je tu 10-15 sekundi. Ukljucim migavac i blicam mu da zna da ga obilazim. Vec kad sam mu usao u rep, bio od njega mozda 5-8m, on odluci da bi mogao da skrene U LEVO i uleti mi ravno u putanju. Nije ni gledao da li ima nekog niti je video uopste da ga obilazim.
Samo sam stigao da naglo smotam levo da ga ne opizdim po sred vozackih vrata i da ga ne ubijem. Jedva postigoh da skinem nogu s gasa, kocnicu nisam uspeo ni da pipnem. Udarim ga desnim coskom, odgurnem ga, proklizam bocno metar-dva, zakacim tockom neka sranja i lansiram se ... okret preko krova, posadim se opet na tockove i otklizam u nazad ...
Epilog: njemu nije bas, ali bas nista, ja sam imao posekotinu ~3-4cm (3 kopce) na glavi i dooobro nagnjeceno rame.
Comment
-
-
Mislim da ima dva skretanja ... sad i ne znam na kom skretanju se to tacno dogodilo ... da li bas za Cenej ili tu negde, obicno ne pratim usputna skretanja.
Uglavnom, bile su samo dve trake, bez idvojenog ptestrojavanja.
Posle nemilog dogadjaja prosao sam istom trasom bar 5-6 puta i nisam uspeo da se setim gde se tacno sve izdogadjalo ...
Comment
-
-
u subotu u batajnici
http://www.kurir-info.rs/clanak/crna-hr ... vala-sudarko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Comment
-
Comment