Re: U cemu sedimo? Slike posle udesa pre demontiranja
jugisa je bio ispred golfa parkiran... a jedini koji se glupirao je taj za pezoom .. mada bila je jos jedna vrlo rizicna situacija malo pre toga...
ali najvaznije niko nije stradao, a mogao je vrlo lako zbog jedne prazne glave, da izvinete piip kola....
ja ne znam nisam video cak nisam ni cuo udar, a stajao sam mozda na 50m odatle pa mi to cudno, ali drug koji je bio dosta blize mi rece da je ovaj s pezoom krenuo da zanosi auto pri lepoj brzini izgubio kontrolu i to je to...
Toyota je mozak
Aston Martin je lice
Kadilak je stomak
Alfa Romeo je srce i dusa...
Pa bilo je kriticno ono jos na pocetku, kad su krenula dva jugica, a lik sa kalibrom u suprotnom smeru ide i ne sklanja se... Hvala Bogu pa je ovaj sa jugom odregaovao na vreme, pri onoj brzini se ne bi bas izvukli zivi...
A kao sto rece Nemke, pezo je malo "driftovao" pri vecoj brzini, zaneo se i to je to... jbg...
bio je jedan decko koji je poceo da bezi kada je ovaj sa pezoom naleteo i poceo je da bezi iza golfa i golf ga udari i podigne i ovaj poleti 2 3 metra....
koliko je golf uopste pomeren sa mesta?
ima li neko slike malo detaljnije?snimak?
Ovo nije normalno, sta ovi klinci sa 18 rade! Cim dobiju dozvolu, 200!!!
Je*ali ih kazneni bodovi i sva ta sra*a, neka poostre psiho testove na lekarskom za polaganje!!!!
Ja sam lepo reko ,tamo dok ne bude neko poginuo nece prestati oni cobani iz pickovca da dolaze i da glume loodilo! Na qrac mi se penju zato i ne idem vise,sve bre iz nekih selendri...mislim se neka idu u tri pi*ke materine. Ni kod Arene nikad nije murija dosla da bi nas drkala iz cista mira nego kad se prime oni indijanci kao sto su onaj sa crvenim gsi-jem turbo koji skripi kao malo dete po garazi,onda onaj sa bmw-om sto driftuje a auto hoce da se ugasi kad mu ovaj pusti kvacilo posto je 518 i tako...mislim ako su se sjebali ko ih yebe,znao sam da ce tako i biti....
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
bas to Laki,
nikad ne cima murija kad nema jurnjave garazom arene ,skripanja guma i potpisivanja rucnom i naravno driftovanja i izbora za Dk-a i sl..
sta fali lepo blejanje dok su ugaseni auti cak eto i shibi uziva dok fura vlado georgijev iz gepeka kadeta
a brate video sam ladno neke ludake vire im zice ...uzas...
ali takodje jugejsn koji okrece pod rucnom na sred arene i zamalo izbegava prvi put da udari dve ribe koje pocinju da vriste a posle 3 lika koji su samo propratili glavom kako ih zamalo nije pokupio kao da je to potpuno normalna stvar...
da ne pominjem lika na motoru sa oborenim volanom kao mad max 3 i postavlja brzinske rekorde u garazi arene
Onaj motor se cuo u krugu od 20km sigurno... Ne znam u cemu je bila fora, al mene bi bilo sramota i da stojim pored onoga, a kamoli da vozim...
A lik sa jugicem... ... aj sto zamalo da zvekne ribe i ona 3 lika, al sto ne zna da se uparkiraaaa... sve kao hoce iz prve u rikverc, a svaki put malo fali da zvekne kola pored sebe... tuga...
Mislite na jugica koji se okretao onde na izlazu sa parkinga arene? pa mene zamalo da udari a ja sam se okrenuo da vidim da li ce da stane... pa da ga nesto priupitam... i da bilo nas je cetvorica...
Toyota je mozak
Aston Martin je lice
Kadilak je stomak
Alfa Romeo je srce i dusa...
zna li neko sta je bilo danas u udesu iznad marakane oko pola6,lik sa motorom je udario u mazdu 2 ,zena vozila,sasekla ga verovatno,lik je odleteo do 3ceg drveta u dalj i verovatno udario u njega,sav skrsen,verovatno mrtav lezao je dole u travi.
kaciga jos 30ak metara dalje od njega.
znaci on 30ak m dalje od mazde,zena u soku,vristi,kuka. totalno cudno je izgledalo,automobil i motor su skoro bili presli u drugi smer,da li od siline udarca ili cega...
strelica oznacava smer mazde ,kvadratic je mazda pored motor,crvena mrlja covek, gore kaciga
kad koči,cepa gume i prevrće se!
papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta
Comment