e, nemoj odma da padas u vatru, ja sam to gledam sa malo drugacije pozicije... mercedes + taxi idu savrseno, ali mercedes + taxi + srbija nikako. S klasa mi se sto se same cene tice uklapa, ali ne i posle odrzavanje... a taj auto je zasluzio da se drzi ko malo vode na dlanu... ja nisam rekao da je mercedes los, ili da se kvari, ili bilo sta, nemam iskustva sa njim. samo kazem da mi se na "Mecka je najbolji auto na svetu" dize kosa na glavi... po meni je zadnji pravi Mercedes bio w124 i slon te generacije... ostalo je posle sve vise i vise postalo sminka... jedino im skidam kapu za unutrasnjost, ali i u tome ima boljih...
overspeed, nije nista palo, tek sad, desilo se nesto danas... ugl, auto se menja ali do koliko para, to ne znam...
e, popizdecu, od one Octavije nista ne moze da prodje kako treba...
ova tema vise nema neke poente... al posluzice mozda nekome...
stvarno nije bilo nikakvo lozenje, ni foliranje, bili smo na par dana od kupovine, al ovo danas je sve okrenulo...
overspeed, nije nista palo, tek sad, desilo se nesto danas... ugl, auto se menja ali do koliko para, to ne znam...

ova tema vise nema neke poente... al posluzice mozda nekome...
stvarno nije bilo nikakvo lozenje, ni foliranje, bili smo na par dana od kupovine, al ovo danas je sve okrenulo...
Comment