Auto do 4000e

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dren
    CBC Senator XXL
    • 24.08.2005
    • 1068
    • Sarajevo

Necu se mijesati u ostale rasprave tog tipa (trolujete covjeku temu), ali hidraulika zaista nije toliko skupa koliko ljudi pricaju, pretezno iz neznanja, a onda i iz zlobe...

Kada sam se ja raspitivao o tome za jednu Xsantia-u, kompletan remont onih "bombica" je bio jeftiniji nego 4 normalna gasna amortizera na automobilu te klase... Koga to interesuje, sigurno moze naci nekog dobrog majstora u BG ili u blizini koji to zna i hoce raditi, osim ovlastenog servisa...

Comment

• 206
      Admin od ispočetka :)
      • 09.12.2004
      • 9548
      • Beograd
      • 206

Originally posted by Sheta_Junior
      I ne zaboravi, da je citroen uvek 20 do 30 godina ispred ostalih, tako da je stari citroen sad moderniji od novog fijata ili sadasnjeg citroena (kojeg pravi pezo, bez hidraulike).
      Hajde bez ovakvih lupetanja, u ovakve notorne gluposti mislim da ni sam ne verujes.

Spamujete coveku temu bez veze, ili dajte konkretne predloge koji imaju smisla i veze sa zivotom bez smesnih konstatacija kao ova gore navedena, ili zaobidjite celu temu.
      The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• spaghetti
        CBC Član
        • 26.09.2008
        • 35
        • Pozarevac

Vidim da se povela žešća rasprava oko Italijana i Francuza. BX mi se nikako, ali baš nikako ne sviđa, estetski mislim. Tako da nema šanse da ga kupim bez obzira na kvalitete koje poseduje. Ja ih više voleo da čujem šta vas muči oko tih vaših limuzina.
        Koliko sam do sada video alfa puno traži, ali i puno daje. E sad, ja nisam baš toliko u tom svetu, da ne kažem da sam aljkav. Mada me alfa baš privlači i estetski i po performansama, samo ne znam koliko sam spreman za tu priču.
        Clio I. Elektronika i limarija loši, koliko sam pročitao do sada.
        Za vikend krećem u ofanzifu, pa javljam prve rezultate. U međuvremenu, svaki savet je dobrodošao. Hvala svima još jednom.

Comment

• Dragon
          CBC Senator XXL
          • 15.11.2006
          • 963
          • Beograd

Ti imas para za dobar boxer, a ne za twin spark. Ukoliko nadjes solidan boxer, tu odrzavanje nije skupo. Za 145/6 imas dosta delova i po otpadima.

Ozbiljno razmisljam da zeni kupim 145, pa da se i ja malo uvalim...
          Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• starac vujadin
            CBC Senator XXL
            • 27.08.2005
            • 2617
            • Stari grad

BX ne, ali nekimladji ZX ili neka matorija Xsara mogu biti interesantni za te pare...

Comment

• Gruja
              CBC Senator XXL
              • 09.02.2006
              • 614
              • Bgd
              • Alfa 75 TS

Originally posted by Sheta_Junior
              Imenjace, upravo si se obrukao. Fijat Ulis nosi samo fijatov znak... To je u sustini Pezo 806. Znaci sve pezoovo na njemu i u njemu, sem prednje maske i farova, i zadnjih stopaljki. Tako da to jeste "Poznati kvalitet", ali Francuski...
              A obrukao si se i ti vala...
              Peugeot 806, Fiat Ulysee, Lancia Z i ono citroence su "joint venture" tako daa....
              Niko tu ne nosi niciji znak...
              Isto kao kad bi rekao da Lancia Thema je u stvari svedski kvalitet i samo nosi Lancia znak na SAABu 9000...
              Aj dosta...

@spagetthi
              Sto bolji auto svakako!
              A za te pare mozda najpre Punto I. Pogotovu sto ti ostane dosta para da promenis sve sto na njemu eventualno ne valja i imas pravi gradski zvrkic koji malo trosi i neverovatno je jeftin za odrzavanje..
              Naravno da nece ici kao auto sa 100+ konja ali je proporcionalno i jeftiniji...
              U svakom slucaju ako bas ne juris nesto specificno (a ne juris, inace ne bi bilo ove teme ) gledaj sto mladji auto.
              Pozz
              Transaxle u krvi...

"ne mozu oni da nam oduzmu kol'ko mi moz' da namocamo..." - Pretty Diana

Comment

E bas si me edukovao. Otkrio si mi ameriku! Ta 4 automobila su izasla sa iste proizvodne trake, to su pezoovi motori, pezoova mehanika, pezoova limarija... Tako da je bilo nepotrebno da pominjem, evasiona i lancu... To su sve pezoi koji nose fijatov, citroenov i lancin znak...

Dobio si peticu za znanje!

Comment

• sri98
                  Admin od Trpeze
                  • 24.10.2004
                  • 7262
                  • Republic of Konjarnik
                  • Toyota Corolla E 210

Ajde, loptu na zemlju.
                  Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

Ja ne zelim da se svadjam, ali najvise mrzim kada mi neko tvrdi nesto u sta nije siguran ili ne zna, a ja sam siguran u to i znam... Ono sto ne znam ili sto nisam siguran, nikada necu tvrditi!

Kraj rasprave!

Comment

• sri98
                      Admin od Trpeze
                      • 24.10.2004
                      • 7262
                      • Republic of Konjarnik
                      • Toyota Corolla E 210

Sve je to ok, samo se radi o nacinu izrazavanja.
                      Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

Ok!

Nego, da se vratimo na temu, ima li novosti o kupovini automobila?

Comment

• Gruja
                          CBC Senator XXL
                          • 09.02.2006
                          • 614
                          • Bgd
                          • Alfa 75 TS

Nije mi bila namera da te "edukujem", hteo sam nesto drugo da kazem ali je ispalo drugacije... Nema veze...
                          Ipak je ovo forum a ne rasprava uzivo, zar ne?

P.S. I znam dobro za Sevelnord, ali nesrecno sam se 'odrazio'...

Back to the track...
                          Transaxle u krvi...

"ne mozu oni da nam oduzmu kol'ko mi moz' da namocamo..." - Pretty Diana

Comment

Ok!

Da ne skrecemo vise sa teme...

Comment

• Durango
                              CBC Senator XXL
                              • 01.02.2006
                              • 590
                              • Zemun, Srbija

Ovaj u sredini je auto clana ovog foruma sa nickom "Darth Nautilus" valjda. Mislim da je vrlo interesantna kupovina za te pare!
                              MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität

Comment

Working...
                              X