Pa niko ozbiljan nekudi ni floridu sa peugeot motorom,ili ove nove lade...pa ti odluci...
ja licno u tom cenovnom rangu bi pre uzeo Kalosa ili Hyundai Getza..
mislim da su za klasu ispred.
Cim te neko vidi u Daciji ,zna da si je kupio jer nisi mogao da kupis drugi
''Pravi automobil" ...
nazalost to je tako *isto vazi i za ladu i Floridu *
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Slažem se da Logan nije najlepši automobil, ali ja ne znam ni jedan drugi NOVI AUTO koji za 9400? stiže u pakovanju sa klimom, ABS-om, bord kompjuterom, airbagovima, obiljem prtljažnog prostora, mesta za putnike, alu felnama, motorom od 1600 kubika, dvogodišnjom garancijom...
Ispravite me ako grešim?
Dalje, nije tačno da ga kupuju samo oni koji ne mogu da priušte ništa bolje, moj kolega s posla je iskreno zaljubljen u njega. Kupio je Laureat 1.6 model, drži njegove slike na desktopu i stvarno vidim da je zaljubljen u taj auto, iako znam da je mogao da priušti i mnogo skuplji auto, ali po njegovim rečima upravo ga je privukla kombinacija svih gore navedenih opcija sa veoma prihvatljivom cenom u (njemu) dopadljivom pakovanju.
Vozio sam prvog Logana koji je promotivno došao u Čačak i to poodavno!Nisam uopšte poštovalac Fra. tehnike ali mi je Logan odmah "legao".Do sada diler Logana u Čačku nije imao ni jednu reklamaciju i mislim da je Logan zaista dobar izbor.Čak preporučujem da se upravo "startuje" na ove prve primerke jer će znajući praksu na Istoku najbolji kvalitet biti na početku produkcije, dok je na Zapadu to upravo obrnuto i najbolji su auti sa kraja produkcije odredjenog modela!
Nema niceg losek al Jaksa je rekao sta ga interesuje "Nov auto" i ako imas nesto da dodas na tu temu samo izvoli. Vec si jednom spomenuo slicnu stvar i mislim da je dovoljno. Slobodno otvaraj svoje teme za diskusiju o cemu zelis.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Pa niko ozbiljan nekudi ni floridu sa peugeot motorom,ili ove nove lade...pa ti odluci...
ja licno u tom cenovnom rangu bi pre uzeo Kalosa ili Hyundai Getza..
mislim da su za klasu ispred.
Cim te neko vidi u Daciji ,zna da si je kupio jer nisi mogao da kupis drugi
''Pravi automobil" ...
nazalost to je tako *isto vazi i za ladu i Floridu *
Sebe smatram prilicno ozbiljnim, a o pezo-floridi mogu dosta da kazem jer sam je vozio. Nema goreg auta, eto, ja je kudim
Tacno tako, moji matorci, od 50++ godina ne mogu da kupe drugi, "pravi" auto, i to da voze daciu im uopste ne smeta.
Samo se prave verzije za istočno i zapadno tržište
odakle ti to, imas neku info vise nego sto zvanicno postoji u opticaju ?
u Francuskoj, Nemackoj i Svajcarskoj se prodaje ista ona verzija kao i u Rumuniji, isti naziv, ista oprema, ista proizvodna linija, isti bedzevi pozdai i napred, ista prodajna mreza...barem tako zvanicno kaze sam Reno.
e sad, ako Reno pogresno informise, bojim seda je onda takva praksa i sa drugim modelima Renoa ( a vecina se pravi van Francuske u nekadasnjim zemljama treceg sveta).
ja ne bih uzeo Daciu, ali ne bih ni Reno bilo koji novi koji kosta te pare, niti bilo koji tzv. zapadni auto te najnize kategorije cene. ali to je off, pitanje je za starije ljude sa fiksnim budzetom i umerenih prohteva naci adekvatan izbor tako da je auto jeftin i izdrzljiv u ekploataciji. bilo istocni ili zapadni, ili juzni svejedno rekao bih.
blah, a sta pise o glasinama radio mileva (rumour direktno pise)- da razlike ne postoje osim prilagodjavanja opreme za svaku zemlju prema zahtevima trzista.
isto ono sto vazi i za Astrru npr, ili Golfa.
bilo je price o razliucitim modelima a ne o detaljima izbora opreme i/ili podesenosti osobina komfora
i ta nagadjanja su napisana jos pre nego sto je Logan napravljen u toj zamisljenoj zapadnoj verziji
ajde da budemo ozbiljni(ji) pa se drzimo proverljivih informacija.
Comment