A i da ima, broj od 6.000 je zanemarljivo mala produkcija (Mercedes Car Group proda preko milion vozila godisnje), a kao takva je i relativno laka za kontorlu kvaliteta. Delovi dolaze iz Nemacke i tamo se vrsi sklapanje...
Ja se slazem da revije malo navijaju na svoju stranu, madjutim, moj dobar prijatelj Ivan Katunac, novinar u reviji AUTO, kaze da nikada u redakciji nisu bili toliko jednodusni u oceni automobila: (odlican auto za te pare!). U privatnom razgovoru mislim da stvarno nema razloga da zastupa bilo ciji interes.
. Delovi dolaze iz Nemacke i tamo se vrsi sklapanje...
pa to i pricam isto je za Reno fabrike- u Rumuniji dolaze delovi ko zna odakle iz celog sveta i sklapa se u gotovi proizvod a kontrola kvaliteta je sastavni deo onogo sto se radi u koncernu Reno kao i za bilo koju fabriku.
Mercedes inace jako malo svojih delova sam proizvodi, uglavnom kupuje sa strane sto iz Nmeackih sto iz fabrika sirom planete.
a verovatno ni to ne pise na sajtu. sajt je marketing prioriteta, infromacije se cesto kriju
isto tako i svi drugi proizvodjaci osim mozda Tojote, Lade i jos nekoga koji zaista imaju sve pod istim krovom, mislim ne samo srafciger montazu vec i proizvodnju delova i komponenti.
sve to zajedno nije bitno za Logana- ili valja ili ne valja za trazene pare a to ce odluciti kupci i praksa u narednim godinama.
geografija je tu sporednog uticaja.
isto tako i svi drugi proizvodjaci osim mozda Tojote, Lade i jos nekoga koji zaista imaju sve pod istim krovom...
Ne znam za ostalo, ali znam da firma TRW (www.trw.com), pogoni u Ontariju, Kanada, prave pojaseve za Tojotu, a rade i neke delove kočnica i ogibljenja.
Rok od 2 meseca je standardan za vecinu proizvodjaca, ako zelis auto sa odredjenom kombinacijom opreme, a takve kombinacije nema na lageru. Kolega sa faksa je narucio Golfa i ceka ga 8 nedelja....
ne mislim na pojaseve, niti proizvode za lokalno americko trziste vec za stvari kao sto su motor, menjac, elektrika i elektronika, i slicni glavni agregati ukljucujuci i izradu limarije.
mozda da dodam i Forda koji ima vrlo zaokruzenu proizvodnju.
VW, Mercedes, BMW, Opel/GM, i drugi kupuju menjace od drugih, gotove motore ili glavne podsklopove motora od drugih, kao i elektriku/elektorniku itd.
da ne izostavim nekoga, vecina tako radi- bazira se na srafciger izradi/ montazi onog sto je neko drugi proizveo a to je octio po profit povoljnije cim preovladava kao izbor.
kvalitet tu ne mora da bude primarni motiv, i kao sto se pokazuje sve cesce cak i problematican s obzirom na godinu proizvodnje.
da ne idem dalje u off, vreme ce pokazati sta valja a sta ne valja..
Znaci posto si vec narucio auto nema vise svrhe pricati o tome kakv je i sam ces nam reci, ali po svemu ovome sto sam procitao zakljucujem da je to generalno dobra auto, kazu limarija kao nije najbolja, ako kod juga moze da izdrazi 10 godina ovde moze i vise, motor je standardan, s obzirom da je benzinac renoov nebi trebalo da bude problema, a sto se tice enterijera moga sam samo da ga vidim spolja i podseca me na klija, ako je makar kvalitetan kao i clio 1 iz 97 onda nemas da brines. A sto se sigurnosti tice verovatno nije na Volvoom nivou ali ako ga nebudes lupao neces imati problema....
Sve u svemo veoma hrabro dati 9500eura ali mislim, ako tvoji nameravaju da voze taj auto jos nekih 10godina uz redovno odrzavanje da je to pun pogodak.
Sto mu je riknula letva?
Pa obzirom da je to test auto i da ga voze zaita nemilosrdno, nisu iskljuceni takvi kvarovi. Sta reci kada je na prethodnim testovima stradao i pezo 407 i fokus itd.. Retko se desava da testirani auto prodje bez ikakvog kvara.
U principu se i dalje slazem sa brickom. Nije bitno ko pravi auto i ciji su delovi. Bitno je ko kontrolise prozivodnju.
Comment