Logan - dan pred kupovinu

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • TETAK
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 3034
    • Čačak, Srbija

Meni se Megan dopao na drugi pogled, dok su Vel Satis i Thalia čisti dizajnerski promašaji, što je u ostalom i tržište pokazalo....Logan je medjutim dizajnom taman toliko pokupio od Renoa da pokaže da je iz te kuće.Takodje mislim da je isti auto prilično srećno dizajniran tako da ima ujedno i "trajan" izgled ali je i onako "opelovski" upotrebljiv, što uopšte nije loše!
    Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• Heinz
      CBC Senator XXL
      • 30.09.2004
      • 1027
      • Beograd, Voždovac
      • Avensis 2.0 D4D

Originally posted by TETAK
      Logan je medjutim dizajnom taman toliko pokupio od Renoa da pokaže da je iz te kuće.Takodje mislim da je isti auto prilično srećno dizajniran tako da ima ujedno i "trajan" izgled ali je i onako "opelovski" upotrebljiv, što uopšte nije loše!
      Mislim da ne postoji auto sa gore rešenim prilazom prtljažniku od Logana
      Toyota Avensis 2.0 D-4D (2007)

Comment

• sw.brick
        CBC Senator XXL
        • 09.10.2004
        • 8141
        • Beograd, barajevo-zemun
        • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

moj favorit projektanstskog promasaja za gepek je Audi 80 sa kraja 80tih.
        u njega ama bas nista sto nije savitljivo ne mozeda stane, a gepek sa manjim otvorom jos nisam video.

cak i Fica ima veci i upotrebljiviji gepek, a Fica je model iz 50tih godina

kada sam se vozio u tom Audiju 80 sa dizel motorom shvatio sam koliko je taj auto neupotrebljiv, od 0-100 mu treba jedno 25 sekundi kada je blago opterecen po ravnom a da se obidje sleper na putu...uh

jednom recju, promaseni model u toj kombinaciji motora i karoserije za moj ukus.
        volvo
        945 SE turbo lpg
        344 GL lpg

Comment

• sizif
          CBC Član
          • 08.06.2005
          • 14
          • N44.80779 E020.45737

Jutros idem na posao, i vidim matorca i babu kako voze Logana sa sve celofanom na sedištima, u 8 ujutru! Bez blama! Odmah se setih ove diskusije.

Mislim da bih novčano kaznio ljude koji voze kola sa celofanom na sedištima, kao i one koji drže daljinski upravljač u najlonu.

Uf.

Comment

• @lix
            CBC Senator XXL
            • 17.12.2004
            • 875
            • Panchevo, Serbia; Moscow, Russia

u njega ama bas nista sto nije savitljivo ne mozeda stane, a gepek sa manjim otvorom jos nisam video.

malo sam razmisljao sta da odgovorim heinz-u i ovo je pravi odgovor
            Što više za što manje

Comment

• @lix
              CBC Senator XXL
              • 17.12.2004
              • 875
              • Panchevo, Serbia; Moscow, Russia

Mislim da bih novčano kaznio ljude koji voze kola sa celofanom na sedištima, kao i one koji drže daljinski upravljač u najlonu.

Uf.
              Ja bih novcano kaznio one koji bi novcano kaznjavali one koji drze R.C. u najlonu
              Što više za što manje

Comment

• sri98
                Admin od Trpeze
                • 24.10.2004
                • 7262
                • Republic of Konjarnik
                • Toyota Corolla E 210

Thalia???
                Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Heinz
                  CBC Senator XXL
                  • 30.09.2004
                  • 1027
                  • Beograd, Voždovac
                  • Avensis 2.0 D4D

Originally posted by brick
                  Ipak je od tada prošlo 20 godina

Malo sam danas zagledao Solenze i mogu da zaključim da je Logan restilizovan rumunski auto i miljama daleko po dizajnu od francuske linije.

Takođe sam saznao da ne može da se kupi u Rumuniji, odnosno može ali samo iz 2. ruke, tj. od Rumuna, i tamo košta 5000? sa 20% PDV, odnosno oko 4200 bez PDV. Naš diler ima jako dobru zaradu
                  Toyota Avensis 2.0 D-4D (2007)

Comment

• TETAK
                    CBC Senator XXL
                    • 30.09.2004
                    • 3034
                    • Čačak, Srbija

Prtljažni prostor u Loganu je upravo jedan od njegovih najjačih strana.Da je Al Kapone u vreme prohibicije imao tako nešto, sve bi bilo drugačije!Ili opet ,kome bi trebale hladnjače pored Logana sa klimom....
                    Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• jaksa
                      CBC Senator XXL
                      • 23.10.2004
                      • 701
                      • Novi Beograd, SC

Hajnc, au al ga ne volis

Comment

• Dora
                        Nadzornik!!!
                        • 24.10.2004
                        • 17451
                        • Novi Sad
                        • FIAT

E da se i ja složim stobom bezrezervno
                        Neverovatno kako je to glup i neupotrebliv prtljažnik, u stilu idem na more, pa šta, stavim pare u novčanik i kupim tamo sve što mi treba. Naravno to sve posle pobacam... Ali zato je B4 karoserija stvarno dobra.

E sad o ukusima ne trreba raspravljati ali taj Logan je klepnut nekim velikim teniskim reketom odnapred a još više odpozadi, i sad šta je ostalo, ostalo je
                        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• bakara
                          CBC Senator XXL
                          • 29.01.2005
                          • 977
                          • nBGd

Originally posted by Heinz

Malo sam danas zagledao Solenze i mogu da zaključim da je Logan restilizovan rumunski auto i miljama daleko po dizajnu od francuske linije.
                          Ma i mene isto podseca na neki raniji model (mislim na karoseriju), ali nikako ne mogu da se setim na koji...pogotovo solenca, siguran sam da je vec postojao takav neki reno...
                          pozdrav

Comment

• zoranbg
                            CBC Senator XXL
                            • 23.03.2005
                            • 4098
                            • Rooster's Hill , Beog
                            • Grande Punto 1.2

Solenza lici na peugeot 309 ...pljunuta...mada ruznija naravno..
                            Kad sam je prvi put video na sajmu pre xxx godina...bila da se ubijes od smeha...prototip(PROPOTIP )ofarban cetkom...zazori ..ruku da zavuces.
                            Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• Djole
                              CBC Član
                              • 24.03.2005
                              • 88
                              • Beograd

Solenca je krajnja razrada Renault-a 18 koji Dacia pravi po licenci poslednjih xxx godina..... Pre nje je bila Nova tj SuperNova

Comment

• jaksa
                                CBC Senator XXL
                                • 23.10.2004
                                • 701
                                • Novi Beograd, SC

Skroz netacno.

Dacija je proizvodila Renault 12, a Dacija Logan nema veze sa tim autom.
                                SuperNova je poslednja etapa u razvoju tog renoa.

Comment

Working...
                                X