Logan - dan pred kupovinu

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Delkan
    CBC Senator XXL
    • 14.06.2005
    • 829
    • 60 km From BG,West

Te brave na Fordovima su s*anje.Takodje samo losa iskustva...

Comment

• komarac
      CBC Član
      • 15.09.2005
      • 62
      • Istocna Hrvatska

Prije 9 godina kad je izašao novi ford ka, svidio mi se i ja lijepo odem u njemačku i kupim novi "ispod čekića" i to na bakinu invalidsku carinsku povlasticu(ne plaćaš ništa državi ali, nema prodaje 5 godina) i osim što su mi u garanciji DVA PUTA stavljali novi motor, jednom još i bregastu i ventile i podizače ventila , letvu volana, kinetičke, kugle, ler lauf ventil, senzor brzine na mjenjaču, kompjuter, hladnjak...... na 110.000 km sam se vozio sa onim crvenim ključem jer su ona dva nomalna bila toliko izlizana da nisu otvarala više ni jednu bravu (nije problem u bravama nego u ključevima) jedva sam čekao da prođe tih pet godina da se rješim tog smeća od auta.

Comment

• sri98
        Admin od Trpeze
        • 24.10.2004
        • 7262
        • Republic of Konjarnik
        • Toyota Corolla E 210

OK, lepo smo se ispricali o Fordu, a sada mi mogli nazad o Loganu.
        Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• kilson
          Moderator
          • 09.10.2004
          • 3216
          • NoviBGD
          • AR 75 GT

Obzirom da se "Dan pred kupovinu" odavno zavrshio i krenula pricha o svemu i svachemu, tema ide pod neminovni kljuch. To ne znachi da tema sama po sebi nije interesantna, vec totalno izlazi iz okvira naslova - te se samo po sebi skretanje nastavlja dalje.

Diskusija vezana za marzhe uvoznika je odstranjena i pomocu nje napravljena nova tema na OVOJ ADRESI.

Ukoliko zhelite raspravljati o Loganu i utiscima posle odredjenog vremena eksploatacije, zamolicu vas da otvorite novu temu sa adekvatnim naslovom.

Hvala na razumevanju, pozz.
          Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

Working...
          X