BX-nastavak 2
...Osvrnucu se na prvi tekst u ovoj rubrici:kaze da je u poredjenju sa GOLF-om 2,brzi,startniji(misli se na dizel motore),udobniji,sladji za voznju!Ja bih dodao i kvalitet!!!Mnogo puta sam se uverio!Uostalom,dizel motori grupacije PSA smatraju se najkvalitetnijim u evropi,a ni benzinci nezaostaju puno.Zatim spominje "nove Turske bombe",sto nepostoji! "Bombe"proizvodi samo SITROEN,sve ostalo su vesto upakovane remontovane!
Nije sasvim tacno da zadnji deo moze biti"tvrd"zbog propalih lezajeva u"rukama";Uglavnom samo pobrljavi sa odrzavanjem visine i gubi stabilnost i udobnost.Zamena jeste jednostavna,ali to NIJE posao za neiskusne.Preterao je i sa intervalom zamene od 100-150hiljada km.,pa fabricki jedva izdrze 100hiljada.Uglavnom,ovo je dosta jednostavnije i bolje reseno nego kod PEZO-a koji imaju isti tip vesanja.Takodje nepostoje BAKARNE cevi za hidrauliku na ovim kolima,bar ne fabricki!
...Osvrnucu se na prvi tekst u ovoj rubrici:kaze da je u poredjenju sa GOLF-om 2,brzi,startniji(misli se na dizel motore),udobniji,sladji za voznju!Ja bih dodao i kvalitet!!!Mnogo puta sam se uverio!Uostalom,dizel motori grupacije PSA smatraju se najkvalitetnijim u evropi,a ni benzinci nezaostaju puno.Zatim spominje "nove Turske bombe",sto nepostoji! "Bombe"proizvodi samo SITROEN,sve ostalo su vesto upakovane remontovane!

Comment