Covek je mislio na varenje plastike.Moze da se zavari,ali onda treba da se i farba,mozda je bolje da pronadjes isti u boji auta sa nekog stranca.
CITROEN - Saveti za kupovinu,informacije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
nemere sprej jer imas metalik boju a i povrsina nije mala. Znaci ako hoces da bude ljudski neracunaj nista ispod 50E
Comment
-
-
-
Djuka misli na klasicno farbanje kompresorom
A za boju,najbolje je da odes u neku farbaru gde mesaju boje po uzorku,onda nema greske. Neko ce vec da ti kaze gde ima takva farbara
A sto se ljustenja tice,najbolje je polakoTurbos make torque,and torque makes fun
Comment
-
-
Priprema se klasicno kao i svaki plasticni deo. Znaci zavari se (istopi) zatim se izgituje plastik gitom, zatim ide prajmer za plastiku, na mestima ostecenja spric git i potom ide farba metalik pa lak.
Sto se tice izjednacavanja pa gituje se naravno.
Ukoliko nemas iskustva a hoces da izgleda lepo moraces da se rastanes od minimum 50E.
Comment
-
-
-
Pa dobro naci ce se za toliko
Bio sam danas kod Dragana u Starcevu, covek je stvarno profesionalac.
Neko je pomenuo da mu je auto bio kao nov kad je otisao od njega, pa i ja da se pridruzim toj konstataciji...
Covek radi posao preko 30 godina i zna hidrauliku i vezanih ociju, tek sam danas shvatio koliki su prevaranti po servisima po BG-u
Ali jbg svaka skola se placa, idemo dalje
Covek prodaje svoj XM dizel, izgledao kao sam djavoili andjeo
nisam uspeo da se odlucim i zao mi je sto nisam imao pare ali dobro da smo mi zivi i zdravi =]
Comment
-
Comment