BMW 850

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • scarab26
    CBC Senator XXL
    • 27.09.2006
    • 353
    • bgd

BMW 850

Na oglasu je 850csi sive boje za po meni samo 5.000eur u mladenovcu. cifra za taj auto je prilicno niska, pa me interesuje da li neko zna nesto tom primerku.

na oglasu je i crveni 850i iz nisa koji se ceni 7.000, a navodno je registrovan na 2.500 kubika. po meni to je nepremostiva prepreka za ozbiljnog kupca zbog nemogucnosti da se to ispravi u papirima.

takodje da li neko zna gde je 850csi od gorana vukovica u kome je ubijen, a nasao sam i na BMW forumu da Hemi kaze da u NS ima jos jedan csi u top stanju. da li kod nas ima jos koji csi i generalno koliko uopste 8-ica ima kod nas.
  • TheWickerMan
    CBC Senator XXL
    • 11.09.2007
    • 791
    • DE
    • AR Giulietta TCT

Ja znam da u KV-u postoje dve sigurno,obe su 850i,sa 5000ccm i 220kw/300KS,ali nijedna nije na prodaju.

Comment

• M-power
      Moderator
      • 10.01.2005
      • 10060
      • Bg; Banovo Brdo
      • CorsaC, astra H,

8-ca ima dosta .. ali CSI bas malo.
      To date there has never been a faster car built for the public road and,
      it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• luci
        CBC Senator XXL
        • 13.03.2006
        • 1103
        • odzaci

nije tih 500 malo za njega, to je i u nemackoj ta cena, naravno za te pare se ne ocekuje nista posebno, i po mom misljenju ako se auto plati 5000 jos najmanje toliko se mora dati da se auto dovede u red u ovlascenom servisu... jer ipak nije to auto koji se radi kod bilo koga

Comment

• Manfred
          CBC Senator XXL
          • 04.08.2007
          • 905
          • Beograd

Mogu sam da ti kazem da na oko izgleda pristojno, prolazio sam pored njega par puta, ali uvek me mrzi da stanem da fotkam.

Mislim da to nije onaj u kome je Vukovic ubijen, jer mi se chini da je onaj bio zut.

Comment

• scarab26
            CBC Senator XXL
            • 27.09.2006
            • 353
            • bgd

Originally posted by luci
            nije tih 500 malo za njega, to je i u nemackoj ta cena, naravno za te pare se ne ocekuje nista posebno, i po mom misljenju ako se auto plati 5000 jos najmanje toliko se mora dati da se auto dovede u red u ovlascenom servisu... jer ipak nije to auto koji se radi kod bilo koga
            da si u pretragu ukucao i csi video bi da on krece od 19.000eur navise

Comment

• scarab26
              CBC Senator XXL
              • 27.09.2006
              • 353
              • bgd

Originally posted by Manfred
              Mogu sam da ti kazem da na oko izgleda pristojno, prolazio sam pored njega par puta, ali uvek me mrzi da stanem da fotkam.

Mislim da to nije onaj u kome je Vukovic ubijen, jer mi se chini da je onaj bio zut.
              i ja mislim da je bio zut, bila je slika on stoji pored zadnjeg kraja i pise 850csi

Comment

• luci
                CBC Senator XXL
                • 13.03.2006
                • 1103
                • odzaci

pardon nisam obratio paznju da je CSI u pitanju... ako je od 19 000 navise, onda sa ovim nesto nije u rdu ili je obican 850

Comment

• QV lale
                  CBC Senator XXL
                  • 09.11.2005
                  • 734
                  • Zrenjanin (klek)

Originally posted by Sheta_Junior
                  ...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...

Comment

• scarab26
                    CBC Senator XXL
                    • 27.09.2006
                    • 353
                    • bgd

majmunov CSI???

Comment

• jevrem
                      CBC Senator XXL
                      • 04.11.2006
                      • 948
                      • Smederevska Palanka
                      • A4 2.0TDI quattro

Izgleda da je taj sivi bmw jednog mog drugara, samo nisam znao da ga prodaje.
                      Audi A4 2013. B 8.5 2.0TDI quattro 177ks+ABT chip
                      Peugeot expert 2009. 2.0HDI 140ks

Comment

• HEMI 426
                        CBC Senator XXL
                        • 23.12.2005
                        • 1833
                        • Novi Sad -United States of Liman

8ca je bilo i jos uvek ima po srbiji ali samo nekoliko je odrzavano kako treba i kod koga treba, sve ostalo je skarabudzavano... Znam za 2 CSI u ns, jedna je plava, ne vidi se cesto, poslednji put kad sam pricao sa vlasnikom imala je 28 000 km a covek je prvi i jedini vlasnik. Druga je stojala blizu moje zgrade i bila je tamno zelena sa zuckastom kozom, nisam je video dugo. Ima jos nekoliko 840 i 850 u gradu ali su losiji... Znam i za jedan 850 na SM table i jedan na RU

Comment

• Transporter
                          CBC Senator XXL
                          • 12.03.2006
                          • 568
                          • Avala BGD

Re: BMW 850

Originally posted by scarab26
                          na oglasu je i crveni 850i iz nisa koji se ceni 7.000, a navodno je registrovan na 2.500 kubika. po meni to je nepremostiva prepreka za ozbiljnog kupca zbog nemogucnosti da se to ispravi u papirima.
                          Mozes li mi objasniti kako tebi kao ozbiljnom kupcu moze da naskodi to sto je registracija nekoliko puta jeftinija, a sve je regularno i auto se regluarno vozi i registruje !?

Comment

• scarab26
                            CBC Senator XXL
                            • 27.09.2006
                            • 353
                            • bgd

1. auto sa tim motorom nikad nije postojao
                            2. ne treba nikakvo posebno vestacenje da ti oduzmu auto zbog toga sto nije OK kubikaza i snaga - jednostavno otvore haubu i utvrde da ne postoji v12 od 2500 kuba - krivicno delo falsifikat i potkradas drzavu (npr bolja varijanta je pezo 205 1,9gti registrovan na 1,6gti)
                            3. ne mozes da ga prodas u inostranstvo, tj da ga eksportujes jer se izvozna deklaracija radi na osnovu saobracajne koja opet nije OK

ovakav auto se ne uzima za ulicu, vec za garazu (bar sam ja u tom tripu) pa sa strane papira sve mora biti apsolutno u redu

Comment

• 206
                              Admin od ispočetka :)
                              • 09.12.2004
                              • 9548
                              • Beograd
                              • 206

Izvini, kako moze da bude regularan auto od 5000 kubika regostrovan na 2500? Sve i da je samo razlika u kubikazi, cak i da se slaze broj motora, taj auto NIJE 100% regularan.
                              The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

Working...
                              X