jeste, rusi, koji su uglavnom slicni po ukusu za tunin & smajling poljacima, su kod ovih volgi zaista napravili interesantna vozila, elegantna i ekskluzivna...
inace, ljubav izmedju rusa i bmw-a datira jos pre 2 sv rata kada su jedini motori koji su se uvozili u sssr bili bmw a ta praksa je nastavljena i kasnije...
inace, moskovska milicija je koristila 5ce E12 krajem 70tih i pocetkom 80tih godina...informacija koja je jako malo poznata...
Bila je kod nas u Subotici devedesetih jedna il' dve osmice...jedna je bila bordo boje (slusao sam price da je to jedna od prvih u zemlji),mislim da su je kasnije vlasniku ukrali negde u inostranstvu a druga cini mi se bila zuta...mada se posle te zute pojavio i zuti m3 e36, tako da se ne secam tacno svega, jer sam onda bio jako "mali"
Tih godina se tacno znalo koji ljudi voze takve automobile.
Dok su tada nasi roditelji zaradjivali po par maraka mesecno, tamo neki cika vozi auto od 100000 maraka.
Upravo tako
Bordo osmica je bila u vlasnistvu lika koji je drzao piceriju u gradu i neku proizvodnju metalnog namestaja u okolini B. Topole...a oko ove zute mi se brkaju misli jel ne mogu da se setim jel je zuta bila osmica il m3...davno je bilo al se secam da je preko Bmw znaka bilo "prelepljeno" Sinalco
Comment