BMW 850

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • HEMI 426
    CBC Senator XXL
    • 23.12.2005
    • 1833
    • Novi Sad -United States of Liman

i ja mislim da je Bane malo preterao, pogotovo pljujuci 850CSI jer je taj auto imao 380 ks i 6 stepeni manuelni menjac, znaci, nije bio tipican kruzer u toj klasi, gde ubacis u D ispred kuce i prebacis u P kad dodjes u nemacku, nego je bio ozbiljan drivers car, kako po snazi, tako i po voznim svojstvima i koncepciji, pravi pravcati GT. E sad, problem je bila tezina 1945 kg ( mnogo ) pa je ubrzanje bilo oko 6 sec ( a moglo je daleko bolje ). Ipak, pocetkom 90tih, kada je 8ca bila aktuelna, taj rezultat je bio sasvim ok ( dok danas, 15 god kasnije, vise i nije ) tako da BMW nema cega da se stidi i sumnjam da je 850 CSI bio pobedjivan od strane nekih slabijih i jeftinijih vozila...
    Sve u svemu, poseban i lep auto, jedan od onih koji vise od decenije ne napustaju moju wish list...mislim da bi se sn00py samnom slozio

Comment

• 206
      Admin od ispočetka :)
      • 09.12.2004
      • 9548
      • Beograd
      • 206

Pored tih stakala bez rama koja se spustaju pro potezanju kvake, to je bio prvi auto sa Multiplex ozicenjem.

Ne preterano komercijalan auto za BMW, svojevremeno odgovor na MB SL - koliko je uspesan sami procenite, mada po meni to i nisu bila 2 auta u identicnoj klasi. Jedan od BMW-a koji ce uvek imati odredjeni duh 90-tih i...sta ja znam, ima nesto nedefinisano sto mi se kod njega svidja, valjda i meni budi uspomene na one elektricne autice-kopije BMW-a koje sam imao kao klinac
      The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• HEMI 426
        CBC Senator XXL
        • 23.12.2005
        • 1833
        • Novi Sad -United States of Liman

[quote=BMW 325i]
        Originally posted by "HEMI 426":a3jhddxc
        Znam za 2 CSI u ns, jedna je plava, ne vidi se cesto, poslednji put kad sam pricao sa vlasnikom imala je 28 000 km a covek je prvi i jedini vlasnik.
        Taj plavi sada ima oko 50000km,auto je od mog drugara,i to nije CSI nego 850i,jos jedan drugar je kupio u Paracinu jedan 850i sive boje,u solidnom stanju auto,neregistrovan.

Ja ne znam ni jedan csi u ns....svi koji su u ns su 850i a ne csi[/quote:a3jhddxc]

Za plavi ( maroldov ) moguce da je 850i a ne CSI ali za zeleni ( sa zutom kozom ), stajao je kod ambulante u balzakovoj, pocekom 90tih, znam sigurno da je bio CSI. Bio sam klinac ali sam gledao auto svaki dan jer mi je bio u komsiluku a i pored njega je stojao 635 ( ne znam da li je i taj bio csi ) iste petrolej zelene boje i istog enterijera... Toga se secam kao danas... 8ca je jos imala tablice sa zvezdom NS * 300 nesto...

Comment

• sn00py
          CBC Senator XXL
          • 15.08.2005
          • 851
          • Belgrado

Ima da cuvam bubrege koliko god mogu, kao i ostale organe i za jedno 10ak 20god prodam sve sto moze da se proda za neke dobre pare, odem u shvabiju, provalim u ono skladiste u minhenu i doteram onaj prototip M8-ice, nadjem M1 neki sa staze, kupim 750il e38, i kocku M-a...
          E onda ih oteram na neki parking parkiram sva 4 jedan pored drugog, zabodem se ospred njih u neku fotelju i popijem cijanid..

BMS team

Comment

• Manfred
            CBC Senator XXL
            • 04.08.2007
            • 905
            • Beograd

Originally posted by HEMI 426
            Sve u svemu, poseban i lep auto, jedan od onih koji vise od decenije ne napustaju moju wish list...mislim da bi se sn00py samnom slozio
            Tu se i ja slazem sa tobom.

@ snoopy

sto bas 750il ? meni se vise svidja kad nije produzen...

inace za sve ostalo se slazem.

Comment

• Misko M
              CBC Senator XXL
              • 17.03.2007
              • 652
              • BG Vozdovac

@snOOpy

...to je taj AC, imao je bruka felne pa ih je neko POZAJMIO dok je bio ovde na vozdovac !
              ...zna li se sta je sad unutra posto cisto sumnjam da su sastavili stari motor ?!

Comment

• sn00py
                CBC Senator XXL
                • 15.08.2005
                • 851
                • Belgrado

Pa vidi moze i ne mora il, cisto ono kao znas ...
                Sto se tice osmice, nemam pojma koji je motor, video sam je kod Spaletove radionice i tu slikao, a posle toga pronasao i na karaburmi, tj verovatno ispred gajbe vlasnika... Samo sam cekao da me rokne sa nekog prozora...

BMS team

Comment

• sn00py
                  CBC Senator XXL
                  • 15.08.2005
                  • 851
                  • Belgrado

BMS team

Comment

• 24v
                    CBC Senator XXL
                    • 11.12.2004
                    • 479
                    • Beograd, Karaburma

Plavi je do pre neki dan vozio moj drugar jer ga je uzeo na probu pre kupovine...U autu je motor V8 oznake M60B40 ili ti 4.0 sa 286ks...

U perfektnom je stanju i od vlasnika dobija godinu dana garancije na sve... Na kolima bukvalno sve radi!

Odustao je od kupovine jer bas ne moze da se izdrzi sa potrosnjom...Cim ga pogledas 1000 din a da ne pricam o voznji!
                    I Drift not because it is a quicker way around a corner, but the most exciting way!

Comment

• Transporter
                      CBC Senator XXL
                      • 12.03.2006
                      • 568
                      • Avala BGD

Pa ako je mislio da ce sa soma din da se navoza nije trebao ni da ga uzima

Comment

• Misko M
                        CBC Senator XXL
                        • 17.03.2007
                        • 652
                        • BG Vozdovac

pa to ni za yuga sa plinom nije dovoljno !!!
                        ...na to sam mislio, u njemu je bio AC motor isto v8 ali znam da se nikom nije isplatilo da ga radi posto su delovi bili preskupi, lomljene klipnjace i ostala egzotika !!!! pa je neko na kraju ubacio klasican V8

Comment

• vasavasa
                          CBC Veteran
                          • 24.11.2007
                          • 185
                          • Chicago,USA

koja je cena za taj plavi sto je drugar uzeo na probu?
                          budimo realni,zahtevajmo nemoguce!

Comment

• scarab26
                            CBC Senator XXL
                            • 27.09.2006
                            • 353
                            • bgd

i mene zanima...

Comment

• uglavnom.bezopasni
                              - 42 -
                              • 03.02.2005
                              • 2235
                              • Novi Sad

Pre imao vremena da pratim, najo?uvaniji je stajao u Gunduli?evoj u perionici (dok je postojala, tamo je bilo i gomila 635CSi lepotica), zeleni, imao je pre poslednje promene tablica NS850-00 (posle sam ih video na nekom mercedesu)...

Na Adicama u nekoj
                              Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
                              11.04. 0:12 #2
                              Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• V-Tec
                                CBC Senator XXL
                                • 30.06.2006
                                • 1615
                                • Beograd
                                • '89 Civic d16a6

http://www.mojauto.co.yu/rezultati.php? ... =9&a17=850
                                shuto-expressway.com

Comment

Working...
                                X