BMW 850

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Manfred
    CBC Senator XXL
    • 04.08.2007
    • 905
    • Beograd

jedna od stvari ako dobijem 7 na lotou (sumnjam da cu dobiti posto ne igram) bi na primer mogla biti i ta...

pa narucim diadora patike i trenerku, pa adidas, pa nike, pa sergio tachini... oshisham se na tarzanku, nabacim dve kajle od po pola kile, tri utoke za pojas, minimum...

jel sam nesto zaboravio?

e ona alpina je svrsh!

edit: e da, zaboravih, i puma disk obavezno! metalni kaish! pejdzer! HA !

Comment

• Gumetina
      Banovan
      • 12.12.2004
      • 1082
      • Novi Sad

vec vidim:

...tam tam tananana tam tam....

To je proslo vreme, pejdzer ti ne bi imao signala, a puma disk neces ni na bubanj potoku da nadjes...

Elem, sve nesto posmatram ove slike, a gledam i auto uzio malo malo... mnooooogo mi se svijda...

ne znam da li bi tu mogao da se ubaci neki maalo normalniji motor sa cca 200ks za po bashti ?

Comment

• Manfred
        CBC Senator XXL
        • 04.08.2007
        • 905
        • Beograd

znao sam da se gumetina da odvali nesto.

Comment

• low rider
          CBC Senator XXL
          • 03.04.2006
          • 613
          • Beograd

e da, zaboravih, i puma disk obavezno! metalni kaish! pejdzer! HA ! Jako radostan
          Samo vidi da taj dan ne bude oblacno, da te ne pogodi grom.

p.s. i replay farmerke sa belim delom iznad ****ta i cd sa cecom i beat streat-om

Ovaj iz mladenovca je menjao motor ili je odlucio da bude iskren.
          A auto je tek uzivo dobar, baaash dobar, izuzetno ineteresanta linija, prosto privlaci kao magnet, bez maske ko bi rek;o da je bmw ...

Comment

• luci
            CBC Senator XXL
            • 13.03.2006
            • 1103
            • odzaci

Originally posted by V-Tec
            Jel se pricalo mozda nekada o nasledniku?

P.S.Evo na wikipediji o njemu: http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_8_Series

bio je pre nekoliko predstavljen CS koncept kao kupe sa cetvoro vrata, o tome se suskalo kao o buducoj seriji 8

Comment

• sn00py
              CBC Senator XXL
              • 15.08.2005
              • 851
              • Belgrado

Dobro je vi anti-devedesete cutite, imate tamo one honde i hjundaije i tako te new-age kosilice i poluproizvode... A kultne snove 90-ih ostavite po strani...

BMS team

Comment

• scarab26
                CBC Senator XXL
                • 27.09.2006
                • 353
                • bgd

Ovaj iz mladenovca je menjao motor ili je odlucio da bude iskren.
                A auto je tek uzivo dobar, baaash dobar, izuzetno ineteresanta linija, prosto privlaci kao magnet, bez maske ko bi rek;o da je bmw ...
                ne razumem, kako je menjao motor? mislis zato sto pise u oglasu 300ks, a CSI ima 380ks? treba videti u saobracajnoj koja je kubikaza.

Comment

• HEMI 426
                  CBC Senator XXL
                  • 23.12.2005
                  • 1833
                  • Novi Sad -United States of Liman

Originally posted by sn00py
                  Dobro je vi anti-devedesete cutite, imate tamo one honde i hjundaije i tako te new-age kosilice i poluproizvode... A kultne snove 90-ih ostavite po strani...
                  tacno, mozda 90te nisu bile bas najsrecnija dekada ali to je jedina mladost koju imam a automobil koji su tada bili aktuelni su automobili moje mladosti a 8ca je jedan od njih...

Comment

• low rider
                    CBC Senator XXL
                    • 03.04.2006
                    • 613
                    • Beograd

Ono sto je ocigledno iz oglasa je da ima motor od 5000cc od 220KW koji je isao u 850i , ima automatski menjac, umesto 5.7 litara i manuelnog menjaca.
                    Nema specificne CSi felne, nema prednji CSi branik, nema zadnji CSi branik, nema okrugle izduve kao sto ih ima CSi vec cetvrtaste kakvi idu na 850i/Ci.

Da li je nekada bio CSi pa je tokom godina pretrpeo prepakivanja svega i svacega i stigao do ovog stanja, to ne znam mada ne verujem, ali sada definitivno nije CSi...

Zbun je nastao jer je u razlicitm oglasima isti auto oglasavan sa razlicitim informacijama, jedno je sigurno niko ko vozi CSi nije tolika neznalica da ne znam sta mu je ispod haube.

@gumetina ma mozes ubaci onaj od "2500cc" sa pocetka diskusije i resis probem ... sigurno se moze prepakovati neki manji, npr. M60B30 koji je trbeao da ide u 8-icu, ali nema mnogo smisla 200ks, a 3l, treba ici na drugi bmw motor.
                    ILI mozda neki Saab 2.3l turbo pride dobijes prtljazni prostor i napred

Comment

• vasavasa
                      CBC Veteran
                      • 24.11.2007
                      • 185
                      • Chicago,USA

svaka ta osmica u srbiji bi mogla da isprica filmsku pricu siguran sam...
                      budimo realni,zahtevajmo nemoguce!

Comment

• X9
                        CBC Senator XXL
                        • 28.06.2005
                        • 3179
                        • Wien-Sabac
                        • RX-8 i X-9

Originally posted by HEMI 426
                        Originally posted by sn00py
                        tacno, mozda 90te nisu bile bas najsrecnija dekada ali to je jedina mladost koju imam a automobil koji su tada bili aktuelni su automobili moje mladosti a 8ca je jedan od njih...
                        bas tako HEMI..eh neki novi klinci...
                        kod nas u Sapcu ga isto vozio neki "mafijas",samo je bio 850i,plave boje...
                        tipichan auto losih momaka tih godina..
                        trenutno ispred zgrade mi stoji jedan sivi 850i,kao chasa,sa alpininim felnama,i na zalost kao i vecina BMW vozacha ovde u Bechu i ovaj je Turchin.
                        "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• 206
                          Admin od ispočetka :)
                          • 09.12.2004
                          • 9548
                          • Beograd
                          • 206

Originally posted by low rider
                          ILI mozda neki Saab 2.3l turbo pride dobijes prtljazni prostor i napred
                          Mislim da je velika glupost i skrnavljenje pakovati SAAB motor u BMW
                          The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• luci
                            CBC Senator XXL
                            • 13.03.2006
                            • 1103
                            • odzaci

jos nedaj boze u M BMW

Comment

• Misko M
                              CBC Senator XXL
                              • 17.03.2007
                              • 652
                              • BG Vozdovac

...ma pusti ima raznih ljudi !!!!
                              ...sreca pa mu nije dosla saka neka veca karoserija !
                              ...ovako bar je broj cilindara po specifikaciji !!! =]

Comment

• Transporter
                                CBC Senator XXL
                                • 12.03.2006
                                • 568
                                • Avala BGD

Nema SAAB motor za 8-icu , jedino da ubace ceo prednji deo od nekog SAAB-a u motorni prostor

Comment

Working...
                                X