BMW 850
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
postoji jedan isti ovakav teget u paracinu,videcu kad budem isao da ga uslikam...a ne znam da li ste ovaj vec stavili na nekoj od prethodnih strana:
http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=80812
Comment
-
-
Originally posted by scarab26meni je 850 asocijacija na modele na baterije koje sam imao kao klinac mehanotehnika izola, bili su:
bmw turbo crveni po meni vizuelni prethodnik 850-ice i osim njega
mercedes g kabrio beli
bmw 2002
mercedes kombi safari
e sad se nesto tripujem da je bio i mercedes c111 ali nisam siguranVW über alles.
Comment
-
-
Originally posted by biliOriginally posted by scarab26meni je 850 asocijacija na modele na baterije koje sam imao kao klinac mehanotehnika izola, bili su:
bmw turbo crveni po meni vizuelni prethodnik 850-ice i osim njega
mercedes g kabrio beli
bmw 2002
mercedes kombi safari
e sad se nesto tripujem da je bio i mercedes c111 ali nisam siguran
Comment
-
-
Originally posted by starac vujadinInace, svi modeli su brze isli unazad nego napred sto me je zivciralo.stvarno nisi normalan....
Inace......, ja sam imao c111, bilo je to davno, 80-tih, ne secam se ni kako je zavrsio???
Mada predpostavljam........, verovatno ga je keva izgazila u naletu besa...
Comment
-
-
Ja prvi put ovde ali moram da kazem koju o ovom cudu osmici.Ta osmica plava metalik u Nisu je bila 850 Alpina bi-turbo i zato je bila takva kakva je budzevina do...Bila je u vlasnistvu mog mnogo dobrog druga ali je retko vozio.Na satu je bilo oko 190.000km i koliko znam motor je bio dobar,nema plavog dima,isao kao lud i imao specifican zvuk zbog alpininih dorada na motoru i izduvu,znaci urlao je po ulici ali potrosnjaaa za nase uslove nepodnosljiva.A ovaj sto se prodaje na moj auto cini mi se da je onaj fotografisani iz garaze.
Comment
-
-
ako vas sve pamcenje dobro sluzi, ajde da prebrojimo sve serije 8 koje su bile ili su jos uvek u srbiji, bar one koje se secate i za koje sigurno znate gde su...
ja cu prvi, znam za 7 kom u ns
1. metalik plavi 850 CSI ( cije sam slike postavio )
2. metalik plavi 840 ( ja ga se secam u perfektnom stanju, vozio je cale od mog poznanika a sad ima neke folije na staklima i spojler )
3. petrolej zeleni 840
4. petrolej zeleni 850 ( stojao blizu moje zgrade pored istog takvog 635 CSI)
5. metalik sivi 850 ili 40 u oglasima
6. bordo metalik 840, SM table ( ima puknutu soferku )
7. vanila zuti 850, njega sam najmanje vidjao i to davno sam ga poslednji put video...
kroz maglu se secam nekog crvenog i crnog ali nisam siguran ni za tablice ni da li sam ih stvarno video
vecine ovih automobila se secam jos iz 90tih, kad su bili aktuelni, ni tad kao ni sad, nisam imao naviku da zabelezim interesantne stvari...
ajd dalje...
Comment
-
-
Ja jedinog kog sam uzivo video je zuti 840/850 i najcesce ga vidjam na konjarniku ( vojislava ilica ) i po blokovima... Mislim da su BG tablice na njemu...
Inace bmw 8xx je po meni jedan od najlepsih modela ikada napravljen sa njihove strane... Neverovatan... Da mi je samo jedan, mmmmmm...
Comment
-
-
U Nisu je bila ta plava alpina,crni na bg table,srebrni u veoma losem stanju,obican 850i plavi a sada trenutno koliko sam mogao da primetim ima samo jedan crveni koji je bio na kg table pa ga covek prebacio na niske.Inace izgleda kao 850csi a da li je pravi csi ili su to samo stavljeni branici,retrovizori i razni dodaci to neznam.Secam se da sam u Sutomoru video jedan bordo metalik na kv table.Znaci svega 6 komada a ostale na stranim tablama ne racunam.
Comment
-
-
Vanila zuti 8** sa belim ili krem enterijerom je dugo vremena parkirao na Slaviji(BG) u ulici Svetog Save.
Jbt, gledam sada nesto, proizvedeno ih je svega 30621 a od toga su 10-ak u Srbiji.Postoje automobili koji su se proizvodili u 10 puta vecim serijama pa su opet jos redji kod nas ili ih uopste nema...
shuto-expressway.com
Comment
-
-
Jedan teget koji je stajao ispred servisa Katalinic na autokomandi par godina, pa posle nestao i onaj u garazi cije sam slike postavio su jedini kojih se secam trenutno, a video sam i onaj koji je bio u Mladenovcu na prodaju, mislim da ga je Hemi pomenuo
Comment
-
Comment