Audi A6 1.8t

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Zummm
    CBC Član
    • 21.04.2008
    • 17
    • Bijeljina

Zeder

Da li je kome poznato zbog cega zeder lupa kod audija i pasata kad okrecete volan??
    Je li to do ugradnje ovdje u Bijeljini ili tako treba?

Comment

• skyline
      CBC Senator XXL
      • 31.07.2007
      • 3149
      • Cacak

ne bi smeo uopste da kaci osovinu volana
      Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• sw.brick
        CBC Senator XXL
        • 09.10.2004
        • 8141
        • Beograd, barajevo-zemun
        • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

svaki auto mora da poseti servis makar jednom godišnje. servisni intervali se kreću u srbiji na 10 k km ili jednom godišnje u zavisnosti šta pre dođe
        verujem da znaš sasvim dobro da se napisano odnosi na posetu servisu radi popravke neispravnog i pokvarenog motora, nekog njegovog sklopa ili dela.

nije priča o intervalu zamene ulja..
        volvo
        945 SE turbo lpg
        344 GL lpg

Comment

• zverko
          CBC Senator XXL
          • 19.08.2005
          • 7085
          • BGD
          • Audi A4

ima jedan A6 1.8T ovde na forumu. nadam se da ce RAJMAX videti temu i napisati ti nesto iz prve ruke posto o bas prelazi dosta sa njim. poslednji put kad sam video taj auto na sati je pisao 270+k km
          deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Zummm
            CBC Član
            • 21.04.2008
            • 17
            • Bijeljina

Bilo bi dobro kad bi on nesto iz prve ruke napisao!

Comment

• CLD
              CBC Senator XXL
              • 08.02.2005
              • 1225
              • Belgija - ranije Luna-Chico

pusti mu poruku, verujem da ce ti odgovoriti.

Comment

• MesijA
                CBC Član
                • 25.10.2007
                • 18
                • Beograd

Originally posted by zverko
                pa i nije skupo. 30000 predju ramena. tako je bar kod A4 na 225/45-17. kapiram da ce A6 sa nekim tolumbama na 16'' i duze da traje. jesu ti trepovi osetljivi ali ne i nekvalitetni. imas kopiju za 30e i original 100e za rame.
                osetljiv i kvalitetan??? kvari se na 30.000 a kvalitetan??? ne kapiram?

Evo moja dacija ima preko 30.000 i nema nikakvih problema.
                Znaci nula, nista, ramena nista, trapovi nista, i jeli ona kvalitetna ili ne?

Bas me cudi sto tako skup auto se tako bruka, treba da ga sramota od dacije...

Comment

• bojanTI
                  CBC Senator XXL
                  • 04.01.2006
                  • 870
                  • Pancevo

Cini mi se da si vec jednom pitao slicno pitanje, ispravi me ako gresim?! =]
                  Tih 30k km je cini mi se malo, mozda je tako zbog velikih tockova, ali kod tih "kriticnih" vesanja potrebno je zameniti ga na oko 50 000 km ukoliko se pazi na lezece, rupe i prugu. E sad je li to promasaj ili ne, vec smo se dovoljno grizli po ovom forumu oko toga, neka svako gleda na to kako mu volja... =]
                  Generalno moje misljenje je da ne treba odustajati od nekog auta zbog tog "problema", opet na nekom drugom ce te sacekati nesto drugo, ne moze se pobeci od toga.
                  Setim se uvek mog brata i slatko se nasmejem, odustao je od Alfe 156 zbog "losih" trapova i kupio Passat B4, hehehe... sacekalo ga je isto ono cega se najvise plasio! Umro bi kad bi priznao, ali svi znamo da hoce doope svoje da pojede sto je odustao od 156 koja mu se mnogo svidela. =]
                  In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• -Miki-
                    Moderator
                    • 09.11.2005
                    • 708
                    • Valjevo
                    • Honda Accord coupe cg4

Unapred se izvinjavam za mali off ali stvarno imam ozbiljno pitanje a tice se i pomenutog A6 iz teme.
                    Dakle opste je poznato da su vozila ovog proizvodjaca veoma trazena i samim tim vrlo kradena i meni se dopada upravo ovaj model A6 ali posto nemam garazu a i uopsteno meta je bilo kad i bilo gde, bojim se da bi vrlo brzo mogao da dobije noge .
                    Moje pitanje vlasnicima audija:Koja je najsigurnija zastita koju koriste ili su koristili i koju bi mogli preporuciti (kandza,multilock,alarm - koji i sl.) cisto da znam ako bi odlucio da pazarim isti. Naravno znam da nista nije 100% sigurno ali eto nesto kao najpreporuka recimo ,posto nisam u toku dokle se danas stiglo na tom polju.
                    Meni je do sad obicno najbolja zastita bila automobili koji nisu toliko kradljivi+fabricki alarm , ali A6 vec trazi nesto ozbiljnije ....

Pozz
                    Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS

Comment

• skyline
                      CBC Senator XXL
                      • 31.07.2007
                      • 3149
                      • Cacak

Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• Dragon
                        CBC Senator XXL
                        • 15.11.2006
                        • 963
                        • Beograd

Ako nemas rotta, dovoljan je i kasko.
                        Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• Vlada_nbgd
                          CBC Senator XXL
                          • 11.09.2005
                          • 1066
                          • Novi Beograd/Topcider
                          • ford focus sport pack

@Miki

zastita po izboru+kasko
                          FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• zverko
                            CBC Senator XXL
                            • 19.08.2005
                            • 7085
                            • BGD
                            • Audi A4

Originally posted by MesijA
                            Originally posted by zverko
                            pa i nije skupo. 30000 predju ramena. tako je bar kod A4 na 225/45-17. kapiram da ce A6 sa nekim tolumbama na 16'' i duze da traje. jesu ti trepovi osetljivi ali ne i nekvalitetni. imas kopiju za 30e i original 100e za rame.
                            osetljiv i kvalitetan??? kvari se na 30.000 a kvalitetan??? ne kapiram?

Evo moja dacija ima preko 30.000 i nema nikakvih problema.
                            Znaci nula, nista, ramena nista, trapovi nista, i jeli ona kvalitetna ili ne?

Bas me cudi sto tako skup auto se tako bruka, treba da ga sramota od dacije...
                            cekaj bre , ti mene zahebavas. poredis Daciu i Audi. Dacia koja je pravljena za njive i audi koji je pravljen za pistu... nemoj da si smessan covece. da mi je poklonis ne bi je vozio a na audiju bi menjo ramena na 5 iljada ako treba samo radi zadovoljstva u voznji.

nema potrebe za rotom. moze da se osigura da ne moze da se otera. evo A4 u porodicnom vlasnistvu vec trecu godinu sedi i niko ga ne dira a i da ga dira ne bi mu mogo nista sem da ga odslepa. naravno , garaza je zakon, tu si siguran i od shlep systema kradje.
                            deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Quoter
                              CBC Početnik
                              • 16.04.2008
                              • 9
                              • Priboj

Ja imam A4 1.8T (150 ks), kraj 2001 sa predjenih 127.000. Mogu ti reci da sam PREZADOVOLJAN!!! Nisam imao do sada nikakav kvar niti intervenciju osim redovnih servisa. Imam ugradjen sekvent BRC plin. Ako te nesto odredjeno zanima slobodno pitaj!!!

Comment

• Zummm
                                CBC Član
                                • 21.04.2008
                                • 17
                                • Bijeljina

Sto se tice zastite za 6cu sve koje znam pored fabricke zastite ugradjuju ZEDER i kao sigurni su.
                                Zbog toga sam ranije i postavio pitanje da li je normalno da se zeder cuje prilikom okretanja volana jer je to slucaj kod mog prijatelja sa 6com 2.5 tdi i kod jednog sa pasatom B5+ onaj 2002god.
                                Ja se kanim samo ugraditi zeder i drzati ga na oku koliko je moguce.
                                Nisam cuo da su ga nekome ukrali a da je imao zeder mada vjerovatno ima nekih drugih nacina da vam ga ukradu tj. odnese ga pauk i nemas ga vise.
                                Pored zastite od kradje postavlja se pitanje regularnosti samog vozila prilikom kupovine. Ja sam bio dosta nesmotren i prije par godina kupio audi B4 i sad se klinci igraju u njemu jer je totalno neregularan a ipak je bio registrovan. Po meni to je glavni problem a za zastitu ti je zakon da budes oprezan, tj. gdje parkiras, kod kog majstora odrzavas, itd.

Comment

Working...
                                X