evo i mojeg pozitivnog iskustva
U pitanju je limar Sava u Rakovici (ispod Skojevskog naselja) ne radi sve sam vec vise dodje kao neki "menadzer za limariju" tj. on radi lim a za plastiku ga je vozio kod plasticara, na farbanje u komoru itd.. ali zadovoljan sam onim sto mi je uradio: oba branika (popunjavanje plastike, nosaci..) , oba krila malo ispravljanja i gitovanja ogrebotina) i oba retrovizora (jedan je dopunjen plastikom) .. decko je uredan i precizan
Koji je to beshe auto u ptanju?Ne mogu da se setim ovako.
Savo provaljen si :-) nema vise incognito
p.s.
zalepio sam poziciono, mislio sam da mi fali delic zbog kojeg sam stavio zelenu izolirku (kao obrvica izgleda) ali samo sto sam je stavio pronasao sam deo ispred zgrade te sutra i taj deo lepim..
dakle evo sam sebe preporucujem kao mikro-plasticara :-)
Autolimar Zoki u Kumodrazu kod okretnice 25
063 352080
VRHUNSKI radi, ima SVE alate i masine, NIJE bezobrazan sa cenama
i POSTUJE rokove dogovorene
Udario sam kola u neki kameni blok na parkingu koji nisam ni video, ulubljena leva prednja i zadnja vrata sve zajedno sa obe sajtne. U frci kod koga otici doguglam do ovog treda, i onako random izaberem Zorana, pozovem ga i odem do njega. Dogovorimo se za sledeci dan da ga dovezem i da ostavim tri dana, nakon cega mi organizuje i farbara. Posle tri dana me je zvao da dodjem i da vidim kako je ispravio, pre nego sto ga farbar preuzme. Mogu samo da kazem da je covek uradio tako dobro svoj posao, da sam mogao i ja da ga ofarbam Rok je ispostovao, bio je vrlo umeren sa cenom i pri tom je totalno opusten za bilo kakav razgovor/dogovor. Da, posao ni malo nije bio naivan, kola su Chryler Sebring, vrata teska ko tuc, cela punjena nekom poliuretanskom masom, tako da nista nije bilo grejano, sve ispravljano kuckanjem.
Danas sam kola pokupio od farbara, isto ga je maksimalno hvalio. Inace ne vidi se apsolutno nista od udarca.
Hvala i Zoranu i coveku koji ga je preporucio. Svaka preporuka i od mene.
Da li neko ima nekog koga zna da ima kompletno opremljenu radionicu, odnosno da ima PANTER za razvlacenje na sablon, i sve ostalo potrebno da se auto uradi maltene od nule, a da mi ne skine kozu s ledja?
Treba da razvucem auto na sablon, poskidam i isecem lose limove, navarim nove, ismirglam sta treba da se ismirgla, iscuka sta treba da se iscuka, i auto dovede u stanje da moze da se farba.
Jedan pametnjakovic mi je za razvlacenje na panteru, dovodjenje na mere, cukanje, secenje, varenje i ostale limarske radove, za auto koji jeste kriv ali je stvarno jako zdrav - trazio fucking 1400 EUR
Dakle, profi a da nije DERAC!?
The difference between men and boys is the price of their toys
Pa probaj kod ovog sto smo ga Honda i ja preporucili.Ima i sablon i sve potrebne stvari,extra je majstor,a sto se tice cene nista te ne kosta da probas.
Comment