Autolimar (+)...preporuka...ali neki bas dobar

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sw.brick
    CBC Senator XXL
    • 09.10.2004
    • 8141
    • Beograd, barajevo-zemun
    • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

zato sam te i pitao boost koju cenu ti i Johan ocekujete za predvijdeni posao. tih 1500 jeste nesto veca cena, ali ne mnogo od drugih. obicno farbanje (uz pripremu) bez ikakvih zelja kosta od oko 500 evra (nije za izlozbu i gledanje) pa oko 800-1000 evra da ne moras da zazmiris na jedno oko.
    samo primecujem da nije bas neka usteda prevaliti 5000km radi farbanja na jugu.

to je red velicine ovde, koliko je u Svedskoj ?
    volvo
    945 SE turbo lpg
    344 GL lpg

Comment

• Wiz
      CBC Senator XXL
      • 30.09.2004
      • 3104
      • Nish

A sta bi sa Letonijom (valjda) tamo su strava jeftini

Tako si rekao

Comment

• Rubi
        CBC Senator XXL
        • 06.05.2005
        • 519
        • Beograd

Meni je Punto radio neki Ivan, ima radionicu u blizini Vojvode Stepe (BG). Postovanje rokova je bilo malo problematicno, ali je peglanje bilo odlicno (a auto je prvo kuma vozila po Rimu par godina, pa onda moja mama po Beogradu jos par godina, pa su ga ostavili meni u nasledje olupanog ukrug - udarena oba vrata, oba zadnja krila i jedna sajtna). Ono sto je glavna preporuka - sa ortacima sam posle montirao ovalne zvucnike u tapacirung pored zadnjeg sedista (gde bi inace bila vrata, da ih ima jos jedan par, iza krila) i to je sa unutrasnje strane izgledalo sjajno! On je organizovao i farbanje, i time sam vrlo zadovoljan. Cena je bila prilicna, ali je i opste olupavanje bilo solidno - rok nije bio bas ispostovan, ali nije bilo tragicno - evo posle vise od godinu dana farba je i dalje odlicna, a pogledao sam i iznutra, i vidi se da je radjeno s paznjom. Radio bih opet kod njega, ako neko nema bolju preporuku - covek vrlo korektno radi svoj posao.

Ako je neko zainteresovan, telefoni su:
        063-7712477
        064-2906261
        (\__/)
        (='.' This is Bunny. Copy and paste Bunny into
        (")_(") your signature to help him gain world domination.

http://www.flickr.com/photos/rubinjoni/

Comment

• -Vedran-
          CBC Senator XXL
          • 03.10.2004
          • 3255
          • Beograd

Evo ja sam juce uzeo auto od limara.Zove se Goran i radionica mu je u Marickoj ulici u Rakovici.On se vishe bavi branicima i plastikom nego limom.Meni je farbao sajtne,retrovizore,zadnji desni rub ispeglao i prefarbao, nastavak spojlera zakrpio i upasovao prednji branik posto su mu nosaci popucali.Zadovoljan sam kako je covek uradio,jedino je jos ostao taj rub da se ispolira pa da se vidi je 100% potrefio boju...meni lici da jeste.

Uzeo mi je 100 eur za sve to...sto je ja mislim i vishe nego povoljno!

Ako neko radi plastiku na kolima moze slobodno da tera kod njega,decko super radi...i dosta mojih drugara je kod njega radilo kola...naravno svi zadovoljni.

Rok je bio isposhtovan sto je jos jedan +...
          Power of dreams !!!

Comment

• zodiac
            CBC Član
            • 25.07.2005
            • 40
            • Beograd

Imao sam skoro tesku havariju, i mehanicar mi je preporucio limara. Covek je citav radni vek proveo u SIV-u, radio BMW, Audi i Mercedes, u penziji je i vrstan je majstor. Zove se Branko, umeren je sa cenama, i moze da uradi sve zivo, ima ogromno iskustvo. Telefon 011/3076 411, na Galenici, kod Avisove pumpe, radi u garazi.

On mi je preporucio i lakirera sa sitne pare, majstor Pistu (kaze da ga tako zovu jer je vredan kao Madjar, ma sta to znacilo), coveka koji radi najbolju pripremu koju sam u zivotu video (mogu da okacim slike mog havarisanog BMW-a, i istog posle popravke, auto izgleda kao da je iz fabrike izasao). Farbanje sa materijalom za BMW 735i u metalik crnu boju, uz pripremu koja je trajala 10 dana jer se covek ubio od posla, kostalo je 500EUR. To je ekstremno niska cena. Farbao je komplet spolja, stub, i desna prednja i zadnja vrata sa unutrasnje strane, tek da steknete utisak o obimu posla.

Mana mu je, pored toga sto je malo usporen, sto nema sopstvenu komoru, vec je koristi usluzno kod nekog Gorana u Surcinu, pa cesto da njemu auto da presprica, a ovaj blage veze nema, pa treba voditi racuna da se bas to ne desi (meni, naravno, nije). Pista je na Ledinama, i njegov telefon je 011/2152 725.

Comment

• M-power
              Moderator
              • 10.01.2005
              • 10060
              • Bg; Banovo Brdo
              • CorsaC, astra H,

Prvo dobrodosao Zodiace.
              A kao drugo da li se radi o ovom BMW-u koji je bio moj, Mislim sve spomenuto u vezi boje, mesta udarca, vuce na njega.

To date there has never been a faster car built for the public road and,
              it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• zodiac
                CBC Član
                • 25.07.2005
                • 40
                • Beograd

Da, radi se upravo o tom BMW-u

Comment

• M-power
                  Moderator
                  • 10.01.2005
                  • 10060
                  • Bg; Banovo Brdo
                  • CorsaC, astra H,

He,he, ala je svet mali. Lisio sam te postavljanja slika.
                  Ponovnu dobrodoslicu ti zelim na ovaj vrhunski forum.
                  PS: Bas mi je drago da si ga popravio posto je bio extra a nadam se da je ponovo takav
                  To date there has never been a faster car built for the public road and,
                  it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• zodiac
                    CBC Član
                    • 25.07.2005
                    • 40
                    • Beograd

Sad je bolji nego sto je bio, veruj mi. Nema jednog talasa ili neravnine na celom autu. Na zalost, morao sam da ga prodam, zbog kupovine novog automobila, doslo vreme i za to, konacno. Covek koji ga je kupio od mene ne izlazi iz njega, nabio mu je 10.000km za mesec dana, i prezadovoljan je.

Comment

• Wiz
                      CBC Senator XXL
                      • 30.09.2004
                      • 3104
                      • Nish

To je prava mastorija,bravo

Comment

• Vlada_nbgd
                        CBC Senator XXL
                        • 11.09.2005
                        • 1066
                        • Novi Beograd/Topcider
                        • ford focus sport pack

Evo i ja da dodam majstora za pozitivnu listu,o coveku je vec bilo reci u nekom od postova.Nalazi se kod carine odnosno na parkingu koji vodi do studenjaka.Radionica je smestena u montaznom objektu.Auto mi je bio malo udaren od pozadi(tempra kao sa avatara 97')omeren je branik 1-2cm na unutra i smaknut je poklopac gepeka 2-3mm u levo sto je prouzrokovalo teze zatvaranje gepeka.Uvlacenje branika je pomerilo vezni lim.Inace na oko i nije bilo stete,ni lim ni boja nisu bili osteceni.Auto je popravljen i pre roka,izuzetno je uradjeno nista se nevid,niti je moguce videt da je nesto radjeno.Vezni lim je izvucen bez farbanja a ne vidi se nista .Samo su primetne 2 male ogrebotine na crnom delu branika jel mi je bilo glupo da farbam branik zbog toga.To zasdovoljstvo je kostalo 6000din s tim sto je covek otkucao racun na 10 000 jel mi tolko osiguranje priznaje(jos sam dobar )
                        Tako da imate moju preporuku!
                        FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• -Vedran-
                          CBC Senator XXL
                          • 03.10.2004
                          • 3255
                          • Beograd

Kod njega sam ja radio krilo kad mi je pauk ostetio,isto ne moze da se prepozna da je radjeno...odlican majstor!Ali i poskup malo
                          Power of dreams !!!

Comment

• Vlada_nbgd
                            CBC Senator XXL
                            • 11.09.2005
                            • 1066
                            • Novi Beograd/Topcider
                            • ford focus sport pack

Mozda je malo off,ali vidi Honda najmanje je strasno kad nesto platis ljucki ali i dobijes extra uradjeno,a najgore kad platis ljucki a ispaden katastrofa.Ja bas ovih dana vadim fleke od jednog bocnog udarca na z101 koji je radjen pre 3god,u dobrom servisu sa dobrom cenom.Sad kad bi ti nabrojao svinjarije koje su napravljene nebi verovao,recicu ti samo da je centralni stub ostao 2cm uvucen i da sajtna ninje peglana nego iskitovna sa debelim slojem kita zbog cega sad moz' da zamislis nasta lici....O sloju kita na vratima necu da pricam...
                            FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• -Vedran-
                              CBC Senator XXL
                              • 03.10.2004
                              • 3255
                              • Beograd

Slazemo se...aj necemo vishe u OFF!
                              Power of dreams !!!

Comment

• fox_mulder
                                CBC Član
                                • 21.11.2005
                                • 74
                                • Beograd, Srbija

Ja zivim u blizini studenjaka, i ne znam za tog majstora, jel imate neki kontakt telefon?

hvala

Comment

Working...
                                X