Mislim na servis koji radi novije modele, ima dijagnostiku, a nije skup kao Verano i slicni. Od skora sam vlasnik 307-ce, benzinac, ne mogu na nista da se pozalim ali cini mi se da ide malo slabije no sto bi po snazi trebalo (110 konja), a da trosi previse za svoju kubikazu (od kad je hladno, preko 10l). Imam utisak da motor dobro primi gas, ali da par sekundi posle davanja gasa izgubi dah umesto da sve jace vuce. Nemam od koga da uzmem na probu drugi pezo pa da uporedim tako da moram kod majstora koji zna sta i kako da pogleda. Verovatno treba odraditi ciscenje dizni, ali ne bih da bacam pare ako to nije problem. Mislim da ce iskusan majstor kad prikljuci auto na dijagnostiku videti da li je vreme otvaranja dizni OK, tj da li je protok goriva i vazduha dobar (ili postoji neki drugi nacin za to). "Pruzio" sam se dosta za ovaj auto, nemam trenutno para da ulazem u njega, doduse sem ovog gornjeg problema cini mi se da mu je sve ok (pogledao sam sve potrosne delove, izdrzace bar godinu dana do zamene.
Jel neko radio veliki servis za 307, koliko kosta ta rabota? Jel moze na dijagnostici da se vidi prava kilometraza?
Jel neko radio veliki servis za 307, koliko kosta ta rabota? Jel moze na dijagnostici da se vidi prava kilometraza?
Comment