Majstori za nase Peugeote - Preporucite Peugeot servis

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • CikaKure
    CBC Senator XXL
    • 14.08.2005
    • 668
    • Beograd

Oces pricu i za Panter?

Comment

• nnad
      CBC Veteran
      • 16.01.2008
      • 171
      • pancevo

ajde brate pricaj, ali preporuci posle nekog. pre pola sata sam pricao sa jednim korisnikom 206ice, nahvalio mi nekog gorana na starom smederevskom putu, ali nema veze pricaj tvoje iskustvo sa panterom pa cu ja moje

Comment

• dintel011
        CBC Senator XXL
        • 12.03.2005
        • 348
        • Beograd, Vidikovac

Panter u D.Tucovica nije los za zamenu ulja i potrosnog materijala al ne daj boze da treba da ti detektuju neki kvar elektronike, jos preko telefona salju u Verano.

Imas na prethodnim stranama moje iskustvo sa tim Partnerom.

Na Vozdovcu ima servis u Darvinovoj 6, ne bi da ih preterano hvalim, nisam nista specijalno radio kod njih al imaju gomilu polovnih delova skoro za sve modele + prodavnicu novih.
        011/2475-411, 063/235-024

Comment

• CikaKure
          CBC Senator XXL
          • 14.08.2005
          • 668
          • Beograd

Ajd da pricam za Panter...
          Problem sa autom je bio zapusen katalizator (sto je utvrdjeno kasnije, kod najobicnijeg "musavog" majstora). Problem se manifestovao tako sto je auto trokirao ujutro pri paljenju, malo se nekad gasio, i u odredjenjim trenucima u radu kao da je gubio snagu.

Elem, pre dijagnostikovanja problema, odem u Panter - i iz cuga mi postave dijagnozu kvara koja je glasila "To ti je zbog plina. Ne postoji pezo koji moze dobro da radi na plin.
          Idi skini plin, pa onda mozemo da vidimo sta je".
          Pitam ja: Jel' tako? Kaze covek - tako. Zahvalim se, okrenem se, i odem bez namere da skidam plin.

Rekoh gore sta je bio problem...

Trenutno odrzavam auto u garazi kod coveka koji se zove Srdjan, nalazi se na Banovom Brdu, kontakt imas medju majstorima za Citroene (radi kola iz PSA grupe). Za sada je korektan.

Comment

• nnad
            CBC Veteran
            • 16.01.2008
            • 171
            • pancevo

sto se njih tice tice mislio sam na ono redovno odrzavanje :zamena ulja pregled i rad na trapu , na kocnicama, antifriz i neke slicne stvari.imaju sve delove ako ima nekih iznenadjenja i mislim da su cene dosta korektne uz najmanji gubitak vremena.primetio sam da beze od problema sa radom motora i da se vade na plin, softver i neke itd. ali sad mi je lakse odrzavanje nego sa svim kolima koje sam imao do sad.ako majstor nije siguran bolje da ne dira.prosle automobile su mi uglavnom unakazili razni musavi majstori pogresnom dijagnostikom.

Comment

• mishio
              CBC Senator XXL
              • 29.05.2007
              • 1204

ja sve sto sam dosad naleteo su teski susteri za francuze, retko da ko zna nesto

Comment

• CikaKure
                CBC Senator XXL
                • 14.08.2005
                • 668
                • Beograd

Originally posted by nnad
                ako majstor nije siguran bolje da ne dira.prosle automobile su mi uglavnom unakazili razni musavi majstori pogresnom dijagnostikom.
                Saglasan. Osim sto se dijagnostika kod mene svela na to da malo cukne po katalizatoru dok je auto na dizalici, i da shvati sta se desava, dok su gurui iz Pantera dali dijagnozu bez da su pogledali ista, cim su videli da auto ima ugradjen plinski uredjaj...

Eto.

Comment

• mishkom
                  CBC Senator XXL
                  • 07.08.2007
                  • 591
                  • N/A
                  • N/A

E pa vidis ja idem na dijagnostiku u Verano, tacnije AC Jovanovic u Negotinu, a odrzavam ga sam

Comment

• nnad
                    CBC Veteran
                    • 16.01.2008
                    • 171
                    • pancevo

kada mi je varirao ler gas , u jednm ovlascenom citroenovom servisu su prikacili dijagnostiku gledeli pola dana i rekli to je tako kod njih osetljivi su na lose gorivo itd.posle dva dana u panteru su zameli step motor i na tome se zavrsilo.

Comment

• bugarin
                      CBC Član
                      • 04.06.2008
                      • 75
                      • Pozarevac

U Pancevu ima odlican servis MS auto,ovlasceni za Citroen i rade pezo,ljudi su svetski vrh.Pre njih mi je doslo da prodam auto jer niko nije znao da otkloni jedan kvar sa racunarom koji je takodje napravio jedan nazovi majstor.Ja kod njih odrzavam auto dve godine i svaka im cast.Proverite.

Comment

• nnad
                        CBC Veteran
                        • 16.01.2008
                        • 171
                        • pancevo

da srle i njegovi su vrh...ali su skuplji od verana a mozda i bolji.

Comment

• bugarin
                          CBC Član
                          • 04.06.2008
                          • 75
                          • Pozarevac

Ne mozda bolji od verana nego sigurno najbolji a takva usluga nema svoju cenu.Proverite jednom i uvericete se u moje reci.I nisu skupi,to je losa informacija.Ja vozim 406 hdi i jeftinije je odrzavanje kod njih nego u varijanti nekih priucenih majstora koji su navodno specijalisti za pezo a nemaju veze sa njima.

Comment

• tarmi84
                            CBC Član
                            • 02.03.2008
                            • 23
                            • zr

Jel zna neko za solidan servis u Zrenjaninu-posto naravno nema ovlascenog centra??

Comment

• nnad
                              CBC Veteran
                              • 16.01.2008
                              • 171
                              • pancevo

bugarin, da li je zamena step motora od 17.500 din normalna cena. a zasto su izgubili naziv ovlasceni peugeot servis pa presli na citroen. a mogu da ti navedem situacije i kvarove koje nisu resili a debelo naplatili.

Comment

• bugarin
                                CBC Član
                                • 04.06.2008
                                • 75
                                • Pozarevac

Ja takvo iskustvo sa njima nemam.Meni su zamenili zupcasti kais i oba spanera za 13580 dinara,njihovi delovi i njihova zamena.Sto se tice toga da su izgubili Pezo to je vec druga tema,i Djelmas vise nije ovlascen za Pezo a bio je jedan od najboljih.

Comment

Working...
                                X