Majstori za nase Peugeote - Preporucite Peugeot servis

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • klaki 58
    CBC Član
    • 29.01.2007
    • 13
    • Beograd

Originally posted by mance
    A gde ima dobra dijagnostika?
    Autoelektricar Vlada Ilic ul. Kozarceva 47 - Uciteljsko naselje
    Najnoviju dijagnostiku je nabavio pre par meseci
    Inace je CAR za te stvari
    Pozdrav
    Klaki

Comment

• djella
      CBC Član
      • 15.01.2008
      • 41
      • Brisel

servis pezo !

Zdravo,ja znam za jedan servis na Novom BG-u Vlasnik je Misa Petrovic 011 312 93 84,trebalo bi da rade sve ukljucujuci i dijagnostiku !!!

Comment

• shoo
        CBC Član
        • 20.01.2008
        • 12
        • bgd

Pozdrav ljudi,

Gde odrzavate klimu na vasim Peugeot vozilima?! Punjenje i sta jos ide, tj. mogao bi neko i da mi kaze sta se sve podrazumeva pod "servisom klime" posto do sada nisam to radio, a hocu sada pred leto da uradim, i gde bi to mogao da uradim....A i kolike su cene....

Voleo bih da izbegnem Verano ako je to moguce, ma neka je i skuplje ali samo da nije Verano...

Comment

• forster
          CBC Senator
          • 24.04.2007
          • 244
          • Beograd

.Nista generalno samo punjenje klime, zamena polen filtera. Ukoliko negde pusta onda mora neka dijagnostika. Imas temu o klima uredjajima i tamo je postavljeno nekolioko servisa, u beloj listi. Ja servisiram u kod majstora na Altini u zemunu.
          1. Ako vam izbezumljena supruga resi da izadje iz kola u voznji (uz pretnju razvodom), znajte da niste jedini, meni se to redovno desava.
          2. Danas je Petak. To je dan kada se Beogradjani vracaju kuci.
          3. Ima jedan grad, a pored je Beograd.

Peugeot 206 2.0 HDi

Comment

• blackwolf
            CBC Veteran
            • 22.04.2008
            • 152
            • Beograd

PEUGEOT Servis JOVANOVIC - Sitnicka, Senjak

Comment

• malivuk406
              CBC Senator XXL
              • 04.04.2007
              • 490
              • Nbg

Originally posted by forster
              .Nista generalno samo punjenje klime, zamena polen filtera. Ukoliko negde pusta onda mora neka dijagnostika. Imas temu o klima uredjajima i tamo je postavljeno nekolioko servisa, u beloj listi. Ja servisiram u kod majstora na Altini u zemunu.
              taj na Altini je meni radio servis klime, al je jedan od skupljih... mada super odradi posao...

Comment

• forster
                CBC Senator
                • 24.04.2007
                • 244
                • Beograd

Kakko skuplji punjenje i pregled klime 35eur....
                1. Ako vam izbezumljena supruga resi da izadje iz kola u voznji (uz pretnju razvodom), znajte da niste jedini, meni se to redovno desava.

Peugeot 206 2.0 HDi

Comment

• malivuk406
                  CBC Senator XXL
                  • 04.04.2007
                  • 490
                  • Nbg

pa kolegi rikne kompresor na 307 i ovaj prvo kaze 500E zamena i punjenje... na kraju je izaslo 750 jer je zvao na pola sata i smisljao nove stvari koje treba uraditi...
                  ja se ne bunim sto se tice redovnog odrzavanja... a i u ovu pricu necu da ulazim, znam samo sta bi na kraju... tj kolko je platio..

Comment

• forster
                    CBC Senator
                    • 24.04.2007
                    • 244
                    • Beograd

Pa to i jeste cena kompresora .... ako nije jos i veca.... odosmo u off, sorry modertori

Peugeot 206 2.0 HDi

Comment

• blackwolf
                      CBC Veteran
                      • 22.04.2008
                      • 152
                      • Beograd

Sto se tice air bag i meni se to desava na 406-ici, problem kod mene je u nekom "beskonacnom namotaju koji se nalazi ispred volna. Preporucili su mi da odem kod elektricara u Uciteljskom naselju servis VIDOJE Kozarevacka 47.

Comment

• Pug
                        CBC Član
                        • 12.03.2008
                        • 29
                        • Beograd

Na mojoj 306-ici se isto palila lampica za Air Bag. A palila se i lampica STOP.

Uzrok je bila rucica zmigavca, ablender, koji je sam palio zmigacve.

Na kraju se i sam zapalio, plastika se istopila i zapekla tako da je rucica bila skroz blokirana.

Nova rucica me izasla 50 Eura. Srce me bolelo sto sam morao da platim toliko za glupu plasticnu rucicu. Ali sta da se radi.

U svakom slucaju posle zamene ablendera vise se nisu palile lampice Air Bag i STOP.
                        Peugeot 306 XT 1,8 16V '98, CAI JR, de-cat pipe, 112 HP.

Comment

• click
                          CBC Veteran
                          • 13.09.2007
                          • 128
                          • Beograd

Servis za preporuku

Car system Sabac

015 300 400

Ljudi su korektni, fer i lepo rade.

Comment

• Milan.87
                            CBC Član
                            • 18.05.2008
                            • 76
                            • N.Beograd

Peugeot servis GORAN u zemunu
                            mislim da je dobanovacka ulica
                            tel 2613552
                            Stvano dobro rade. Ja kod njih servisiram vec 6 godina

Comment

• CikaKure
                              CBC Senator XXL
                              • 14.08.2005
                              • 668
                              • Beograd

Ja sam kod tog dase doziveo da me gleda u oci i laze za cenu rezervnog dela, gotovo dvostruko. Obzirom da u tom trenutku nije imao nikog slobodnog da odeu Verano po taj deo, ja sam rekao da cu sam otici po deo i doneti ga, da ne bi morao da cekam kasno popodne, obzirom da sam tamo bio oko 10h ujutro. Na tu moju inicijativu, covek je prebledeo, samo mi je pruzio papir sa nazivom i sifrom dela. Odoh sa tim papirom u Verano, i shvatih da je cena "na dobar dan" gotovo dvostruko niza od onoga sto mi je receno u servisu Goran. Platio sam deo, uredno sam ga odeno u servis Goran, namestili su ga, platio koliko su rekli da kosta usluga, zahvalio se, okrenuo i otisao.
                              I sam sam sebi rekao da se nadam da necu morati da imam nikakvog posla sa takvim covekom ponovo. Ne ulazim u njihovu strucnost, nego u njihov odnos i stav prema meni kao musteriji - ne volem da me neko bahato pljacka (u stvari, ne volim da me pljacka ni na koji nacin). Siguran sam da kao serviser vec ima odredjeni rabat na delove u Veranu, siguran sam i da ima troskove da ode po rezervni deo (direktne i indirektne), ali takvo povecanje cene ne mogu da tumacim drugacije nego kao bahatost i bezobrazluk.

Comment

• nnad
                                CBC Veteran
                                • 16.01.2008
                                • 171
                                • pancevo

SAMO "PANTER" u Dimitrija Tucovica kod gradske bolnice

Comment

Working...
                                X